Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İdealistsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Görüştüğün insanla ilişkinin derinleştiğini görmek seni mutlu edecek. İlişkinin iyileşmesi için daha istekli olman gerekebilir. Elinden geleni yaptıkça aranızdaki ilişkinin istediğin şekilde geliştiğini görmek seni mutlu edecek.

Bugün işlerinizle ilgili bir problem dair haber alabilirsiniz. Bu problemi çözecek beceriye ve deneyime sahip olduğunuz için gözünüz korkmuyor. Zaten çevrenizdekiler de sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bu sorunu atlatmanıza yardımcı olacaklar.

Sürpriz harcamalarla karşılaşabilirsin. Masrafları ertelemek yerine çözmeye çalışmak günü daha rahat geçirmen için yardımcı olabilir. Yapılması gerekeni yapmaktan çekinmemek sana fayda sağlayacak.

Bu aralar duygusal açıdan yorgun olduğunu düşünebilirsin. Eline geçecek fırsatları yenilenmek için değerlendirmeye devam etmelisin. Meditasyon ya da yoga ihtiyaç duyduğun ortamı sağlayabilir. Yemek düzenini düzeltmeye çalışmak sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini geliştirmek için önemli konulara daha fazla odaklanabilirsin. Özellikle de kariyer ile alakalı konularda daha fazlasını yapmak gibi bir niyetin olabilir. Kendini geliştirmek, daha fazlasına odaklanmak senin için daha kolay olacak.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün becerilerinize ve yeteneklerinize yönelerek hedeflerinize kısayollardan ulaşmayı başaracaksınız. Hayalleriniz ve gerçeklik arasındaki ince çizgide kendinizi ifade etme anlamında yeni bir yol arayışına girebilirsiniz. Birçok yönden çok sevindirici haberler alacaksınız.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planların geleceğin ile örtüşmüyor olabilir. Bu uyum sorununu en aza indirgemek istiyorsun. Yorucu günlerden seni tamamıyla uzaklaştıracak, rahat bir gün geçireceğini söyleyebilirim. Kariyerin konusunda idealist hareket etmek istiyorsun. İşinden maddi olarak tatmin olmasan da hedeflerine ulaşmak için, katlanmayı göze alabilirsin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konulardaki tutumunuzu yenilemeniz gerekebilir. İhtiyaç olarak düşündüklerinizin aslında her zaman gerekli olmadığını fark edebilirsiniz. Alma verme isteğinizin altında yatan asıl nedeni bulun ve kendinizi hayatla böyle bir yarışa sokmayın.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda gelişen durumlara ayak uydurmanız gerekebilir. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapabilirsiniz. Parasal konularda destek görebilirsiniz. İş hayatınızda başarılı olmak için verdiğiniz mücadelelerin meyvesini toplayabilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi kaynaklarınızın genişlediği, bolluk bereket içerisinde hissettiğiniz günlere adım atıyorsunuz. Kolay çalışabileceğiniz çalışma ortamınız da gerçekleşecek.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenle vakit geçirmek isteyebilirsin. Bir ailenin parçası olmak üzerine düşünebilirsin. Bir süredir görmediğin aile fertlerinle irtibata geçebilirsin. Ailen uzakta da yaşıyor olsa, telefonda hasret giderebilir; veya yakınlarındakileri ziyaret etmek isteyebilirsin. Bir selam vermek için uğra ve biraz laflayın.

21 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İdealist ruhani veya politik görüşleriniz, daha insani ihtiyaçlarınızın önüne geçebilir. Herkesin uyması gereken yüce standartlar hakkında ne kadar çok konuşursanız, gizlice onların altında kaldığınızda muhtemelen o kadar kötü hissedersiniz. Dünyaya katkıda bulunacak iyi şeylere sahip olsanız da, tam olarak düşündüğünüz gibi olmayabilirler. Çevrenizdeki insanlar, etik olmanın zorlukları konusunda radikal dürüstlükten daha fazla ilham alabilirler. Sonuçta kimse mükemmel değil!

21 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini de almak zorundasınız. Bugün bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman yapmak istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Planlı olmalısınız.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev ve aile konuları ön plana çıkabilir. Partnerle evinizle ilgili çatışmalar yaşanabilir. Ay 14:14-20:15 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde yepyeni bir şeye başlamak yerine işlerinizi tamamlamak, işlerinizi toparlayarak geçirmek iyi olacaktır. Yeni başlanan işler sonuçsuz kalır. Saat 20:15’den sonra çocuk, sanat, hobi, tatil, eğlence, borsa, aşk konularıyla ilgilenebilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün detektifi oynayabilirsiniz. Biri ya da bir şey, muhtemelen evcil bir hayvan, muhitinizde kaybolmuş olabilir ve bulmak için siz ön ayak olabilirsiniz. Aradığınız şey, yakalanması zor bir şey olabilir ama hiç zarar görmeden elinize geçecek. Uyarı: ararken çok uzaklara bakmayın. Aradığınız şey her neyse bir iki sokak ötede sizi bekliyor. Eve yakın kalın, her şey yolunda gidecek.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

21 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 29' 26" R
Ay
Yay
02° 13' 05"
Merkür
Koç
16° 00' 07"
Venüs
Koç
26° 00' 40"
Mars
Balık
26° 36' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 56"
Satürn
Balık
16° 12' 36"
Uranüs
Boğa
22° 07' 02"
Neptün
Balık
28° 46' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 42"
Lilith
Başak
22° 53' 19"
True Node
Koç
15° 32' 53"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>