Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorumluluktan Kaçmıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Kalbindeki insanla iletişimini artırmak istesen de var olan şartlar buna uygun olmayabilir. O yüzden bir şeyleri zorlamamak şu an daha iyi olacak. Hoşlandığın kişiyle aranızda var olan iletişimi sürdürmek için çok fazla ısrarcı olmaman en iyisi.

İş yaşantınızda bugünlerde büyük bir güvensizlik içindesiniz. İşyerinizde kimse geleceğinden emin değil gibi bir hava esiyor. Bu yüzden epeydir yeni birarayışınız var.

İş konularında beklenmedik durumlar olabilir. Bunlardan bir anlam çıkarmak için acele etmemen gerekecek. Bazı şeyleri şu an için kendi haline bırakmak ve biraz geri çekilmek daha iyi olabilir. Gözlem yapıp bir şeyleri kenara not etmek yetecek sana.

Etrafında olan bitenin enerjisinin seni yormaması için özenli davranman gerekebilir bugün. Etrafa olan ne olursa olsun senin sakin bir ortamda kafanı dinlendirmen gerekecek. Bu konularda önceliği kendine vermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerine dikkatle bakman gerekecek bugün. Çünkü sen bir şeyler yolunda gidiyor sanırken aslında sana kırılanlar ve bir şeyleri içine atanlar olabilir. Yolunda gitmeyen durumları düzeltmek için kolları sıvaman gerekebilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu sizin için bir test zamanı olabilir ama aynı zamanda şanslı bir zaman olmalı çünkü Jüpiter'in etkisi, özellikle sizin için kâr elde etmeniz için tasarlanmış fırsatlar getiriyor. Farklı olmaya cesaret et. Risk almaya cesaret et. Başarı neredeyse garantilidir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine dönem dönem haksızlık yaptığını fark edeceksin. Özgüvenini yeniden kazanmak için daha çok sorumluluk alırken “nerede o eski ben” sözünü diline pelesenk edeceksin. Sınırlarını zorlayan her şeyden bugün uzaklaşmak isteyebilirsin. Maddi konularda, ailenden destek görebilirsin. Sorunlara son vermek adına, kafanı kurcalayan meselelerden arınmalısın.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile meclisinde konuşulan konulara fevri bir yaklaşımla dahil olmamalısınız. Büyüklerinizin ya da diğer aile üyelerinizin de söyleyecek sözü olabilir. Bugün söylenecekleri dinledikten sonra karara varmalı, emin olduğunuz sınırlar dahilinde hareket etmelisiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında ziyaretler, konuşmalar sizi daha fazla yorabilir. Öğle sonrasında eve yönelik işlere daha çok yönelebilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha anlaşılır olmanız ikili ilişkinizde avantajınız olacaktır. Partnerinizin sizden beklentileri oluyor ve bu süreçte ne yapacağınız sizin kontrolünüzde olabiliyor.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü fikirleriniz eşit derecede güçlü bir muhalefetle karşılaşacak. Kendinizi kollektifin ve birçok insanın iyiliği adına konuşan bir avukat olarak görseniz de bilakis ben merkezli olanlara rastlayabilirsiniz. Şunu aklınızdan çıkarmayın ki haklı olmaktansa mutlu olmak daha önemlidir. Hayal kırıklığının sizi yiyip bitirmesine izin vermeyin. İnsanların kendi fikirleri olabilir; onları yargılamayın. Bırakın olmak istedikleri kişi olsunlar.

26 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an aran gizli mücevher tam olarak sizsiniz! Sizde bunu fark edenlere karşı son derece sevecen ve özverili olmaya yatkınsınız. Geri çekilmek ve saklanmak için hiçbir sebep yok. Asil duruşunuzu devam ettirin ve yeteneklerinizi sergileyin. Huzurlu, büyüleyici doğanız parlıyor ve içinizdeki eşsiz nitelikleri yayıyorsunuz. Bugün sohbetinizi kim paylaşıyorsa çok şanslı. Bu kişinin size layık olduğundan emin olun.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Bugün derin düşünceler içinde olacaksınız.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün partner ya da ortakla zaman geçirebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili ani sorunlara dikkat etmelisiniz. Ameliyat, sağlık, okültizm konularıyla ilgili de ani gelişmeler gerçekleşebilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde sizi çekici bulan ve sürekli izleyen biri var. Aranızdaki elektriklenmenin farkına varın. Bugün başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. Bu yoğunluk içinde bir çıkış arayacaksınız. İşlerinizin bu kadar birikmiş olması geçen günlerdeki gevşek çalışmanızdan kaynaklanıyor. Kendinizi yorgun hissedeceksiniz, birazcık dinlenmeyi deneyin. Bol bol su içmeniz gereken bir dönem. Vücudunuzda meydana gelen ödemden ancak su içerek kurtulabilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 15' 43" R
Ay
Kova
07° 04' 41"
Merkür
Koç
17° 14' 42"
Venüs
Boğa
02° 03' 40"
Mars
Koç
00° 23' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 30"
Satürn
Balık
16° 39' 04"
Uranüs
Boğa
22° 23' 47"
Neptün
Balık
28° 56' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 27"
Lilith
Başak
23° 25' 60"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>