Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Birikim Yapıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşkta kendinden ne kadar emin olursan ol, karşı tarafın da kendini gözden geçirmesi gerekir. Bugün o kişiye biraz zaman ve alan tanıman gerekebilir. Aceleci ve ısrarcı olmaman en iyisi bugün.

İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz.

İş ve para konularında emeklerinin karşılığını alabileceğini daha net görebilirsin bugün. Keyfini yerine getirecek durumlar daha baskın bir biçimde kendini belli edebilir. Bu konuda daha rahat davranmak sana iyi gelecek.

Keyfinin yerinde olduğu bir gün olabilir. Çevrendeki hengameye kapılmadan kendine göre daha sakin bir gün geçirebilirsin. Zihnen ve bedenen dinlendiğini hissetmek için kendince bir gün geçirmen çok daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elini attığın işleri yoluna koyabileceksin. Bugün her ne kadar dinlenip keyfine bakmak istesen de bir şeyleri halletmen gerekebilir. En iyisi bugünden bazı işlere odaklanmak olacak. Daha fazla sonuç alabilirsin bugün.

27 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün hiç beklemediğiniz ve sizi çok şaşırtacak bir durumla karşılaşabilirsiniz. Özellikle maddi konularda yaşayacağınız problemler canınızı biraz sıkabilir. Bu yüzden geleceğe yönelik olarak sistematik bir planlama yapmanız gerekebilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamaların konusunda aşırıya kaçtığını fark ediyorsun. Birikim yapmak için kolları sıvayabilirsin. Geleceğe dair beklentilerin yeni tanışacağın çevre sayesinde yeniden şekilleniyor. Hayallerine adım adım yaklaştığını bilmen heyecanlandıracak. Kendi işini yapıyorsan, iptal edilen toplantılar ve buluşmalar olabilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle birbirinizi destekleyeceğiniz bir gün olabilir. Düşüncelerinize önem verildiğini görmek sizi daha iyisi için yüreklendiriyor. Karar vermenin sizin için daha kolay ve güvenli olduğunu görebilirsiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

27 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şartta kendinizi iyi hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Mesleki konularda ihtiyatlı olduğunuz taktirde zekanız ile önünüze sunulan her işin üstesinden gelebilirsiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Canını sıkan şeyleri değiştirmek için ciddi adımlar atabilirsin. Karşına çıkacak fırsatlar sayesinde planlarını hayata geçirmek mümkün olacak. Heyecan verici yenilikler hakkında daha cesur adımlar atabileceksin.

27 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerinde hiçbir kontrolünüz yokmuş gibi görünen olaylar, sizin için bir şeyler yapmak için bir araya geliyor gibi görünüyor. Bunu biraz korkutucu bulabilirsiniz ama bu duygunun sizi etkilemesine izin vermeyin. Akışına bırakın. Bugün olanlar için çok çalıştınız ve sonuçların tadını çıkarmayı hak ediyorsunuz. Hissettiğiniz neşe, bol miktarda fiziksel enerji olarak tezahür edebilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. İçsel enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmak istiyorsunuz. Hayallerinizle yaptıklarınız arasında güçlü bir denge var.

27 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

27 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her zamanki rolünüzden çıkın. Şimdi ya da sonra, bunu yapmak hayatınıza bilgi ve genişleme getirebilir. Günün gezegensel yönleri böyle bir büyümeyi destekliyor ve farklı bir tempoda yürümeye istekli olmanız, hayal ettiğinizden çok daha fazlasını size verebilir. Daha önce hiç düşünmediğin bir şeyi deneyin. Tamamen yeni bir yere gidin. Perspektifinizi değiştirmek için masanızı değiştirin. Kendiniz ve etrafınızdaki dünya hakkında neler keşfedebileceğinizi görün.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

27 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dürüst iletişimin çok önemli olmasına rağmen, kendi dilek ve ihtiyaçlarınızı iyice düşünmeden sevgilinizle bu konular hakkında konuşmayın. Sorunların nedenlerini onda arayabilirsiniz, fakat gerçekte bu sorunlarda sizin de payınız bulunuyor. Çevrenizdekilerin size olan güven ve sevgilerine oranla siz onlara fazla bir şey vermiyorsunuz, çünkü bu güven ve sevginin farkında bile değilsiniz. Önce kendinize güvenin. Maddi anlamda meydana gelecek bazı olağanüstü değişiklikler yüzünüzü güldürecek.

27 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 10' 03" R
Ay
Kova
05° 44' 06"
Merkür
Koç
17° 12' 10"
Venüs
Boğa
01° 56' 29"
Mars
Koç
00° 18' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 08' 08"
Satürn
Balık
16° 38' 33"
Uranüs
Boğa
22° 23' 27"
Neptün
Balık
28° 55' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 07"
Lilith
Başak
23° 25' 21"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 01/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>