Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Odağını Topluyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle aranızda çok daha uyumlu ve keyifli bir etki oluşabilir bugün. Birbirinize odaklanarak daha keyifli bir gün geçirebilirsin. Aşka öncelik vermek ve bir şeylerin yoluna girdiğini görmek sana ekstra iyi gelecek.

Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor. Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

İş konularında değişimden korkmaman gerekecek. Daha keyifli gelişmeler görebilmek adına çabaların olabilir. Ve bu çabalar boşa da gitmeyebilir. Parasal olarak daha şanslı olabilir, rahat hareket edebilirsin.

Çevrendeki insanlara göre bir gün geçirmek yerine kendi ihtiyaçlarını ön plana alarak hareket etmek daha iyi olabilir. Bazen günü akışına bırakmak gerekir evet, ancak bunu yaparken başkalarının kontrolü ele geçirmesine de izin vermemek gerekir. Bugün bu dengeyi korumalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerini günün erken saatlerine almalısın bugün. Eğer işleri erkenden halledebilirsen günün geri kalanı senin için çok daha iyi geçebilir. Enerjini daha iyi kontrol edebilmek için işleri erkenden yoluna koyman iyi bir fikir olabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, günün erken saatlerinde tüm işlerinizi yoluna koyduğunuzdan emin olun çünkü akşam saatlerine doğru bir talihsiz dalgasının etkisinde kalacaksınız. Bir sonraki adımı atmadan önce sağlam bir zeminde olduğunuzdan emin olmalısınız. Duygularınızı dengeleyin, böylece hayal kırıklığınızı başkalarından çıkarmazsınız. Hedeflerinize odaklanın.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların arasında dolaşan senin hakkındaki söylentilere bir açıklı getirebilirsin. Ruhsal olarak yorgunluğunu dindiriyorsun. İş bitirici ve çözüm üretici yönünün ön planda olduğu bir gün yaşayabilirsin. Ne de olsa pratiklik senden sorulur. Bugüne kadar biriktirdiğin sorunlarını çözüme kavuşturabilir, kendini işine verebilirsin.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı isteklerinizi gerçekleştiremiyor olmak sizi üzebilir. Bu üzüntüyle yanlış tutumlar sergileyebilirsiniz. Sakin ve makul kalmaya çalışmalı, kendi kendinize kurmak yerine bu olumsuzluğa neden konuları partnerinizle konuşmalısınız.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda gelişen durumlara ayak uydurmanız gerekebilir. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapabilirsiniz. Parasal konularda destek görebilirsiniz. İş hayatınızda başarılı olmak için verdiğiniz mücadelelerin meyvesini toplayabilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdehayatınızda strese maruz kalabilirsiniz. Stresini size yansıtan üst çalışanlar ya da başka konular ile kendinizi cendere altında bulabilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini zihnen yorgun ve meşgul hissedebilirsin. Arkadaşlarınla değişik ortamlara girmek senin için iyi olacak. Zihnini boşaltmak, diğer işlerine daha iyi odaklanmana yardımcı olabilir. Arkadaşlarının yardımını kabul etmek sana iyi gelecek.

28 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişkideki güç mücadeleleri artık sizin için acı verici olabilir. Kontrolü bariz bir şekilde kullanmak yerine, diğer kişi bir sohbeti kendi acıları üzerine odaklayabilir ve onları incittiğiniz için kendinizi suçlu hissetmenize neden olabilir. Bir arkadaşınızdan tavsiye almak, durumla ilgili daha gerçekçi bir bakış açısı elde etmenize yardımcı olacaktır ancak belki de onlara yüksek sesle soru sormanız bile gerekmez. İlişki kurmanın daha nazik, daha özgür bir yolunu deneyimlemek bile size bunun mümkün olduğunu hatırlatabilir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, para, vergi, ödemelerle ilgilenebilir, yapılandırma yapabilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alabileceğiniz fırsatlar sizinle olacak.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son derece dikkatli ve planlı davranmanız gereken bir gün. Olumlu ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Sevgilinizin ilginize ihtiyacı var. İlişkinize harcadığınız zaman ve enerjiyle gelecekte olumlu ve somut sonuçlar alacaksınız. Yeni öneriler alabilir, ortaklıklara girebilirsiniz. Daha uzlaşıcı olmalısınız. Gerilimli ortamlar sağlığınıza zarar verebilir. Açık havada yürüyüş yapmaya özen gösterin. Parayla ilgili konularda dikkatli olun.

28 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 11' 16" R
Ay
Kova
06° 01' 21"
Merkür
Koç
17° 12' 42"
Venüs
Boğa
01° 58' 01"
Mars
Koç
00° 19' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 08' 26"
Satürn
Balık
16° 38' 40"
Uranüs
Boğa
22° 23' 31"
Neptün
Balık
28° 55' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 11"
Lilith
Başak
23° 25' 29"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 01/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>