Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Öz Eleştiri Yapacaksın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün sen her ne kadar dikkatli olsan da sevdiğin insanla aranızda birtakım anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bu tür konularda iki tarafın da kendini biraz geri çekmesi gerekebilir. Eğer yapıcı hareket etmek istersen bazı şeylerin üstüne gitmemeye özen gösterebilirsin.

Son derece yaratıcı bir devreden geçiyorsunuz. Yaratıcılığınızı yeterince geliştirebileceğiniz ilişiklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yeni arayışların size kazandıracağını hissediyorsunuz. Bu hissiniz sizi yanıltmayacak.

İş ile alakalı bazı konular beklentilerinin dışında ilerleyebilir. Ama bu demek değil ki işte kötü şeylerle karşılaşacaksın. Karşına çıkan farklılıkları anlama ve onlara adapte olma konusunda yeni bir kapı açabilirsin kendine.

Soğuk algınlığı konusunda çok daha fazla önlem alman gerekebilir bugün. Kendini daha çok sakınmak için dikkatli olman önem kazanabilir. Mevsim geçişlerinde kendini korumak önem gerektirir. Açık havada geçireceğin zamana dikkat etmek bu durumu atlatmana yardımcı olabilir biraz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ile ilgili işlere daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsin. Uzun zamandır ertelediğin ev işleriyle ilgilenmek genel olarak daha rahat etmeni sağlayabilir. Yapılması gereken ve bir süredir biriken işler için harekete geçmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünyükünüzün üstesinden gelmek için mücadele ediyor olsanız da bunun pek bir önemi olmayacak çünkü hafta sonuna yetişmek için bolca vaktiniz olacak. Bu, çok büyük bir çaba göstermenin ters etki yaratabileceği günlerden biri.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Kasım ayının son günü. Sosyal ilişkilerini minimum seviyeye indirebilirsin. Etrafının sessiz olmasını daha fazla önemsiyorsun. Cömertlikten tut da aile içindeki bazı kişilerle olan ilişkilerine kadar birçok konuda öz eleştiri yapacaksın. Yaptığın fedakârlıkların karşılığını görememek seni hem kızdırıyor hem de üzüyor. Yeni bir aya adım atarken, eksikliklerini de görmezden gelmeyeceksin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle aranızdaki bağı düşünebilirsiniz. Birbirinizden beklentileriniz konusunda ne kadar net olduğunuzu görmek ilişkinizi iyileştirmek adına etkili olabilir. Bazı duyguları ayırt etmeyi öğrenmelisiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. Başarılı olmak için her zamankinden daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Duygularınızı işlerinize karıştırmazsanız daha rahat bir gün geçirebilirsiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız olan Yengeç’ler aşk hayatınızda yeni gelişmelere açık olabilirsiniz. Karşı cinsin ilgisini çekiyorsunuz ve bunu oldukça belirgin bir şekilde fark edebilirsiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sana rahatsızlık veren insanlardan uzaklaşmak senin için önemli olacak. Sonunda eline geçen huzurlu ortamda kendini geliştirmek mümkün olacak. Seni dibe çeken insanlardan ve durumlardan uzak durmaya devam etmelisin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size gerçekten iyi hizmet eden bir işbirliği, kamuoyunun gözünden uzaklaşıyor olabilir. Bununla birlikte, rutin etkileşimleriniz yanıt olarak karmaşıklaşabilir, özellikle de henüz neler olup bittiğini tam olarak söyleyemiyorsanız. Sizi rahatsız eden birini yatıştırmak için ufak tefek şeyler paylaşmaya başlarsanız, muhtemelen anlatının kontrolünü kaybedersiniz. Gizliliğinizi korumak için, dedikodu yapanlara işinizi yapmaya odaklanmanız gerektiğini söylemeyi deneyin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile içi sorunlar tetikte. Sabırlı yapınızı daha çok ortaya koymalısınız. Bir takım sorunları sürekli içinizde biriktirmekten sıkıldığınız bir gerçek. Sıra dışı gelişmeler yüzünden fazla enerji harcamak zorunda kalacaksınız.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akraba konuları gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizle beraber seyahat edebilir, eğitim, hukuk alanlarına yönelebilirsiniz. Çalışma hayatınızda, gündelik işlerinizde ve sağlıkla ilgili konularda sorunlar yaşanabilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kaybetme korkunuzu, sevgilinizi kaybetmemek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız. Sevgiliniz bu korkuları yaşayacağınız biri asla değil. İş hayatınızda değişiklikler yapma zamanınızın geldiğini düşünüyorsunuz. Ama mevcut şartları değiştirmek sizi zorlayabilir. En iyisi mevcut şartları zorlamadan küçük değişikliklerle yetinmelisiniz. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak. Bel ağrıları yanlış duruşunuzdan olabilir

30 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 58' 47" R
Ay
Boğa
17° 12' 46" R
Merkür
Koç
21° 52' 08"
Venüs
Boğa
10° 35' 51"
Mars
Koç
05° 43' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 01"
Satürn
Balık
17° 13' 42"
Uranüs
Boğa
22° 47' 45"
Neptün
Balık
29° 07' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 23"
Lilith
Başak
24° 12' 07"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>