Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ailene Karşı Hassassın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin insan farkına varmadan söyledikleriyle seni üzebilir bugün. Bu kişiye tavır yapmak yerine nasıl hissettiğini açıkça söylemen ve olayı sakince çözmen gerekecek. Alınganlıklardan, küskünlüklerden uzak durmalısın.

Takdir toplamayı ve beğenilmeyi seviyorsunuz, Fakat çok yorulup sağlığınızı bozmamak için, enerjinizi dikkatli kullanmanız gerekebilir. Sizden istenileni fazlasıyla yapmayı alışkanlık haline getirmiş görünüyorsunuz.

Aileden biri senden maddi bir yardım isteyebilir bugün. Bu kişiye destek olmak için var olan bütçeni biraz zorlaman gerekebilir. Ancak günün sonunda sevdiğin insanların işini çözdüğünü bilmek paradan daha kıymetli olacak.

Bugün sağlık konusunda seni zorlayan çok fazla şey olmayabilir. Eğer sağlıklı beslenir ve sıkı giyinirsen kendini daha iyi hissedebilirsin. Enerjinin arttığını ve kendine iyi baktığını görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ortamlar, farklı insanlar, değişik konular... Bütün bunlara zaman ayırabilirsin bugün. Bu sayedekonusunda farklı fırsatlarla da karşılaşabilirsin hatta. Girişken olmak konusunda kendini aşacağın ve bunun karşılığını alacağın bir gün.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünyükünüzün üstesinden gelmek için mücadele ediyor olsanız da bunun pek bir önemi olmayacak çünkü hafta sonuna yetişmek için bolca vaktiniz olacak. Bu, çok büyük bir çaba göstermenin ters etki yaratabileceği günlerden biri.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan karşı tarafın duygu ve düşüncelerine her zamankinden daha fazla önem veriyorsun. Sorunlara karşı yıkıcı değil yapıcı yaklaşıyorsun. Gezegenlerin seyri ailene karşı daha hassas olman gerektiğini işaret ediyor. Gün içinde onlara karşı daha duyarlı davranışlar sergiler isen karşılığını fazlası ile gökyüzü sana verecektir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir arada olduğunuz ve ortak işler yürüttüğünüz kişilerle aranızdaki duygusal çekimler gündeminiz olabilir. Bir adım atmak, hayatınıza bir yenilik getirmek adına duygularınızı doğru kelimelerle ve doğru üslupla ifade etmelisiniz. Tedirginliklerinizi geri planda tutmanızda fayda var.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında ziyaretler, konuşmalar sizi daha fazla yorabilir. Öğle sonrasında eve yönelik işlere daha çok yönelebilirsiniz.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde düşüncelerinizi ifade ederken cümlelerinizi dikkatli seçmeli, fevri çıkışlardan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda ilerleme kat ettiğinizi görebilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında yaşanan gelişmeler hakkında çok detaylı düşünmekten vazgeçmelisin. Detaylarda boğulmak yerine olaylara genel olarak bakmak senin için daha iyi olacak. Kontrolü artırmanı sağlayacak düşünceler geliştirmeye devam etmelisin.

3 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün şu anda kişisel bakımı vurguluyor. Zihninizi ve bedeninizi rahatlatmak için elinden gelenin en iyisini yapıyor ve çevrenizdekileri de size katmaya uğraşıyorsunuz. Herkes iyi niyetinizi anlamayabilir ve bazıları onların kişisel hayatınıza müdahale ettiğinizi veya bir eleştiri altında olduklarını düşünebilir. Kendinizi nasıl ifade ettiğinize dikkat harcayın.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız. Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Ayak bileklerinizi korumalısınız.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bir şeylerin ya da birilerinin eğlencenize engel olduğunu düşünebilirsiniz. Eğer mesele buysa, zorlamayın ve bu konuda sızlanmayın. Kimse sürekli şikayet eden birini dinlemek istemez. Bu aydınlanmayı, yavaşlayıp daha düşünceli ve daha sistemli bir yaklaşım edinmeniz için evrenden gelen bir mesaj olarak kabul edin. Hedeflerinizi beirleyin, haftalık planınızı yapın ve bu plana bağlı kalın.Ruh eşimin burcu ne?

3 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Potansiyel aşk ilişkinizin içinde üçüncü bir kişi var. Yüzleşmeye hazır olun! İş hayatınızda son derece aktif ve başarılı olabileceğiniz bir gün. Fikirlerinizle etrafınızı etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Bu konularda otoritelerden destek almanız mümkün. Performansınızı dengede tutmayı başarırsanız, kazancınızda gözle görülür bir artış fark edeceksiniz. Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak

3 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 01' 50" R
Ay
Aslan
29° 59' 55"
Merkür
Koç
17° 57' 03"
Venüs
Koç
16° 34' 31"
Mars
Balık
20° 40' 47"
Jüpiter
Boğa
21° 15' 21"
Satürn
Balık
15° 28' 30"
Uranüs
Boğa
21° 41' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
19° 59' 05"
Lilith
Başak
22° 02' 23"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 18/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>