Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fedakarsın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Yeni bir ilişki yaşamak için yeni ortamlara daha çok girmen gerekebilir. Evde pineklerken bir anda duvarı yıkıp hayatına girmeyecek kimse. Sosyalleşmeye gereken önemi vermek karşına beklediğin gibi bir insanın çıkmasını sağlayabilir bugün. Bu konularda kendini zorlaman gerekecek.

Becerikli ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız. Tek sorununuz,yerinde kollamak zorunda olduğunuza inandığınız arkadaşınızmış gibi davranıyorsunuz.

Eline geçecek para sayesinde planladığın harcamaları yapman kolaylaşabilir bugün. O yüzden bugünden yapacağın harcamalar kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Kendine yatırım yapmanın tam zamanı, bu konuda kendini geri çekmemen en iyisi.

Sağlıklı olmanın yanında bir de hayattan keyif almayı öğrenmen gerekecek. Her şeyi katı kurallar çerçevesinde yapmak yerine arada spontane hareketlere de yer vermelisin. Bu seni daha mutlu yapabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni insanlarla tanışmaya, yeni ortamlara girmeye hazır olmalı, bu tür konular için kendine fırsatlar yaratmalısın. Ufkunu geliştirecek ortamlarda bulunmak senin için çok daha yararlı olabilir bugün. Katılacağın etkinliklerin eğitici ve öğretici olması da yararına olabilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünyükünüzün üstesinden gelmek için mücadele ediyor olsanız da bunun pek bir önemi olmayacak çünkü hafta sonuna yetişmek için bolca vaktiniz olacak. Bu, çok büyük bir çaba göstermenin ters etki yaratabileceği günlerden biri.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde konsantrasyonunu kimsenin bozmasına izin vermiyorsun. İşlerinde daha verimli olabilmek adına bazı arkadaşlarınla zıtlaşmaktan geri durmayacaksın. Ani olayların içine çekilmen hem maddi hem de manevi olarak büyük fedakârlıklar yaptırabilir. Bu yüzden bir karara varmadan önce iki defa düşünmende fayda var. Bir süre önce ara verdiğin spor konusu bugün tekrar gündeme gelebilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi daha iyi yapmanın yollarını arayabilirsiniz. Sizinle aynı fikirde olan kişilerle bu konuda görüşmeler yapabilirsiniz. Hızlı hareket ederken kendinize fiziksel zararlar vermemeye özen gösterin.

2 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yazışmalarınıza ve sözlerinize daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İletişimden kaynaklı aksaklıklar meydana gelebilir. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı konuların tam anlaşılmamasından dolayı içinize kapanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde düşüncelerinizi ifade ederken cümlelerinizi dikkatli seçmeli, fevri çıkışlardan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda ilerleme kat ettiğinizi görebilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunlarına çözüm bulmak için kendini çok daha rahat hissedeceksin. Bulunduğun ortam üretken olmanı sağlayıp istediğin gelişme için önünü açacak. Yanında rahat olduğun arkadaşlarınla zaman geçirmeye çalışmak sana iyi gelecek.

2 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutininize ara vermek artık gerekli olabilir. Şimdilerde üretken olmaya mecbur hissettiğiniz kadar sıkıcı işlere odaklanmakta muhtemelen zorlanacaksınız. Bu arada, arkadaşlarınız iyi vakit geçirmeniz için heyecan verici fikirlerle sizi cezbediyor olabilir. Tavsiye istemekten korkmayın,ve sosyalliği dengelemek için ne zaman yaratıcı çözümler bulacaklarını asla bilemezsiniz!

2 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz ve evinizle ilgili bir takım çalışmalar ön planda olabilir. Gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen, sizi zorlayan olaylar karşısında çelişkiler yaşayabiliyorsunuz. Sevdiğiniz kişiye daha anlayışlı olmalısınız.

2 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

2 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir ve çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Partner, ortak ya da güçlü insanların baskısına maruz kalabilirsiniz, dikkat etmelisiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok büyük olmasa da sevgilinizle keyfinizi kaçıracak ciddi bir kavga yapabilirsiniz. Kavganın büyümesini önlemek için, alttan almaya çalışın. Karşınıza çıkacak yenifırsatlarına yüreğinizi kapalı tutmayın. Sizi mutlu edecek bu büyük fırsatlardan doyasıya yararlanmak için kendinize zaman ayırın. Uzun zamandır tasarladığınız projeleri hayata geçirmek için en doğru zamandasınız. Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçtınız! Çok sevdiğiniz birinin sağlıyla ile ilgili bir sorun gündeme gelebilir. Bu sorun çok önemli olmamakla beraber canınızı sıkacak

2 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 25' 22" R
Ay
Yay
14° 25' 30"
Merkür
Koç
16° 05' 43"
Venüs
Koç
27° 11' 32"
Mars
Balık
27° 20' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 17"
Satürn
Balık
16° 17' 53"
Uranüs
Boğa
22° 10' 17"
Neptün
Balık
28° 48' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 60"
Lilith
Başak
22° 59' 42"
True Node
Koç
15° 29' 42"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>