Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin baş başayken ve insan arasında iki farklı davranış göstermesinin arkasında gizli rahatsızlıklar olabilir. Aşkta, çıkmaz sokakları kaçınılmaz bir olgu, bir mutlak olarak görmemelisiniz.

Arkadaşlarla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza elverişli görünmüyor. Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmenizde aceleci bir yargı.

Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın yaşadığı çıkmazlar size anlaşılır gelmiyor. Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamanız hiç gerekmiyor.

Çevrenizdeki tahmin ettiğiniz kişi, size sanki varlığıyla sıkıntı veriyor gibi. Dün akşam ve bugün yaşadığınız gerginliği başka nedenlerde aramamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda yararlı olmak için yaklaşacağınız bir tanıdığınızı size karşı biraz tepkili bulabilirsiniz. Nedenini kavrayamadığınız tavırların üzerine ısrarla gitme özelliğiniz çözümsüzlüğü kolaylaştırabiliyor. Çok eski bir arkadaşınızın yaşadığısorunlarına üzülüyorsunuz. Bu nedenle onun için, arkadaşlar arasında bir destek arayışına girebilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:49 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Egonuzun ön planda oluşu, başkalarıyla anlaşmada sorun yaratabilir. Aceleci olmamalı, agresif tavırlardan kaçınılmalıdır. Saat 14:04 Güneş-Jüpiter görünümü, sevdiklerinize duyulan olumlu hisleri daha da yükseltir ve yüceleştirir. Koruma ve kollama arzunuz öylesine büyüktür ki, elinizdekini bölüşür, karşılık beklemeksizin paylaşırsınız. Samimi hislerle kucaklaşmayı, yaşadığınız olumsuz her şeyi geride bırakmayı istersiniz. Aşk sizin için hayatın ta kendisidir. Bu görünüm aşkı yüreğinizin derinliklerinde besler ve büyüdür. Gelişim için karşınıza fırsatlar çıkarır. Saat 14:48 Merkür-Mars karşıtlığı, kazanç anlamında hızlı ve kendimize göre kararlar verebiliriz. Çıkarlarımızı düşünürüz. Paranın ve gücün kendimizi öne sürmemizde, iyi hissetmemizde ne kadar önemli olduğunu biliriz. Ancak unutmayalım ki, Mars geriliyor ve bizler dikkatsiz hareket edemeyiz. Hedeflerimiz ve hayallerimizin gerçeklik sınırları içinde ele alınması gerekiyor. Finansal gelirler başta olmak üzere bankalarla ilgili işler, borsa, yatırım, ortaklık gibi alışverişlerde bizim hesabımıza gelmeyecek durumları da göz önüne alarak düşünmek lazım. Çünkü çok kazanıyım derken, yanlış yatırım veya borçlanmalara kalkışabiliriz. Saat 17:55 Ay-Satürn görünümü, başkalarının üstümüzdeki etkisi canımızı sıkar. Bir yandan kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmeye, isteklerimizi elde etmeye çalışırken, en yakınımızdaki kişilerin üstümüze gelmesi rahatsız edicidir. Saat 21:21 Ay-Kuzey düğüm görünümü,sorunlarıyla mücadele etme arzumuzu işaret ediyor. Biz kazanmak, başarılı olmak ve dilediğimiz şekilde ilerlemekten yanayız. Kimsenin işimize karışmasına, bizi hafife almasına izin vermeyeceğiz. Para kazanmak ve işimize sahip çıkmak bizim için son derece önemli olacak. Gün boyu huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olmaz dediğin şeyler bugün bir anda olabilir. Dostlarının, sırlarını saklamadığını öğrenebilirsin.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duyacağınız bazı haberler tam da hedeflerinize ilerlerken size yön değiştirtebilir. Bu bağlamda hedeften vazgeçmek yerine, isteklerinize doğru yeni bir yol bularak ilerleme fikri sizin adınıza iyi kazanımlar getirecektir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapmış olduğunuz işlerde vereceğiniz kararlarda riskli konular karşınıza çıkabilir. Karar verirken acele etmemekte yarar vardır. Başarı için mücadele edeceğiniz bir gün geçirmeniz olasıdır. Ailevi konularınız ile ilgili sorumluluklarınız artabilir. Aile bireylerinin sorunlarını çözmek için uğraşmanız mümkün. Kendi iç sesinizi dinleyerek güç durumlardan kendinizi kurtarabilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Balık burcunda ilerlemeyi sürdürürken ufkunuzu açan faaliyetlerle, bilgiyle, öğrenme ve paylaşmayla iç içe olabilirsiniz. Maceracı ruhunuzu keşfedebilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tanımadığınız veya az samimi olduğunuz insanların talepleri ve istekleri için uğraşacağınız bir gün yaşayacaksınız. Bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ederek adım atmalısınız.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar vebirlikleri için çok verimli bir gündesiniz. Ortaya atılan yeni fikirlerin nasıl somutlaşıp kökleneceğiyle ilgili harika bir bakış açısına sahipsiniz. Herkes sizi takdir eder. Ama yine de gelecek ilgili içinizdeki endişeyi bir kenara bırakamıyorsunuz. Gelecekle ilgili endişelerden sahip olduğunuz sağduyu ve spiritüel bakış açısıyla sıyrılabilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 41' 34" R
Ay
Akrep
09° 14' 05" R
Merkür
Koç
16° 02' 08"
Venüs
Koç
23° 44' 03"
Mars
Balık
25° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 18"
Satürn
Balık
16° 02' 16"
Uranüs
Boğa
22° 00' 48"
Neptün
Balık
28° 43' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 20"
Lilith
Başak
22° 41' 01"
True Node
Koç
15° 37' 38"
Son Güncelleme : 24/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>