Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kurallarını Koyuyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2022, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşka dair düşüncelerini gözden geçirmek isteyebilirsin. Şu anda içinde bulunduğun durum seni tatmin etmeyebilir. Seni mutlu etmesi gereken şeylerin aksi şekilde ilerlemesine bir dur demen gerekebilir. Net olman en iyisi.

Oldukça enerjik bir gün geçireceksiniz ve bir çok konuda kendinizi eyleme geçmeye hazır hissedeceksiniz. Daha önceden yaptığınız bazı planları bugün uygulama fırsatı bulacaksınız. Düşüncelerinizi çok iyi ifade edebileceksiniz ve zekanızı çok iyi kullanabileceksiniz. Zihinsel yeteneklerinizi son derece olumlu bir şekilde kullanabileceksiniz ve güzel bazı iletişimlere girebilirsiniz. İş yaşamınızda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve yeni bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Sana sunulan tekliflerin boyutunu sorgulaman iyi olabilir. Çünkü bazı şeylerin o kadar da kârlı çıkmaması olası. Bu tür riskli durumlarda ani hareket etmemek için dikkati elden bırakmaman gerekecek.

Kendini daha iyi hissetmek adına daha fazlasını yapabilirsin bugün. Daha sağlıklı beslenebilir, daha fazla su tüketebilir, daha fazla uyuyabilirsin. Enerjine odaklanman sana çok iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinde güzel bir his olabilir. Hayatında istediğin gibi gitmeyen bir şeyler olsa da içindeki his farklı şeyler söyleyebilir. Tabii mantıklı bir açıklama arayabilirsin buna. Ama en iyisi güzel şeylere odaklanıp günün keyfini çıkarmak olacak.

6 Aralık 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün insanların ve olayların pozitif yönlerine odaklanarak kendinizi daha rahat bir ruh halinde içinde hissedebilirsiniz. Kimi zaman durumların kontrolden çıktığını görmek normaldir ancak bunu kendiniz için bir drama haline getirmeyin.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlar ile olan iletişimine özen gösteriyorsun. Etkileyici bir konuşma üslubuna sahip olabilirsin. Maddi olarak kendini sağlama almak isteyebilirsin. Banka ile ilgili işlerini hızlandırıyorsun. Eksik evraklar başını ağrıtabilir. Kendi kurallarını net bir şekilde ortaya koyman, seni olduğundan daha sert birisi gibi gösterebilir.

6 Aralık 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizinle aynı şartlara sahip olmayan insanları düşünebilirsiniz. Bu da elinizdeki imkanları daha iyi değerlendirme konusunda size bir farkındalık getirebilir. Zamanınızı düşüncelerinizi ailenizle, sevdiklerinizle paylaşmakla geçirebilirsiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kredi, miras ya da eşin para durumuna ait sorunları aşabileceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda daha rahat şartlar bulabilir, başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Finansal anlaşmaların hız kazanacağı bu dönem yenilenmeler hayatınıza girebilir. Ancak ortaklı para konularında kontrol dışı koşulları göz artı etmemelisiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamında daha fazla çaba göstermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Çabalarınızın sizi düzlüğe götüreceğini bilin. Başarıya adım atma sürecindesiniz

6 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar eğer siz biraz olsun kendinizi rahat hissedip yavaşlarsanız çok mutlu olacaklar. Sürekli orada burada koşuşturup duruyor gibi görünüyorsunuz, aslına bakarsanız size yakın olan insanları bu yüzden ihmal ediyorsunuz, özellikle de ailenizi. Ama size gerçekten ihtiyaçları olduğunda size güvenip güvenmeyecekleri konusunda sorun yaşıyorlar. Kollarınızda rahatlama ihtiyacı hissediyorlar. Kollarınızın öncelikli olarak onlara açık olması gerek…

6 Aralık 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve eğlence bugün el ele gidiyor. Bu yüzden işi arka planda bırakmak çok kolay olabilir. Herhangi bir önemli konuyu göz ardı etmediğinizden emin olun, ancak gerekli yapılacakları işaretledikten sonra, gidip eğlenmemeniz için hiçbir neden yok. Önemsiz şeyler bekleyebilir. Bazen durup dinlenmek veya gerçekten neşelenmek, çalışmaktan daya faydalıdır.

6 Aralık 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın fikrinden yola çıkarak, işinizle ilgili farklı yöntemleri denemek isteyebilirsiniz. Çevresel koşulların birden açıldığını görmek, sizi olumlu etkiliyor. Bugün yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

6 Aralık 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Sosyalleşirken çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değerlerinizin farklılığından dolayı, ilişkinizde sorunlar var. Sevgilinize uymak adına tavrınızı değiştirmeyin. Ayrıca, partnerinizin de, sizin için kendi tavrını değiştirmesini beklemek hata olur. İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar olabilir. Sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve hayatınızı şekillendirebilecek teklifleri iyi değerlendirmelisiniz. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir planınızdan vazgeçmeniz mümkün. Sevgi duyduğunuz birinin ciddi hastalık haberi sizi üzecek

6 Aralık 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 23' 37"
Ay
Akrep
27° 18' 17"
Merkür
Koç
26° 33' 06"
Venüs
Balık
21° 53' 49"
Mars
Balık
05° 09' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 39"
Satürn
Balık
13° 19' 42"
Uranüs
Boğa
20° 40' 22"
Neptün
Balık
27° 49' 03"
Plüton
Kova
01° 49' 47"
Chiron
Koç
18° 48' 26"
Lilith
Başak
19° 49' 21"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>