Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Daha Korumacı Olabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 10%
Sağlık 50%

Bugün aşk ve romantizmle ilgili konulara gelince biraz maceraperest hissedebilirsiniz. Hedefinizi yüksek tutun. Kalbinizi başkalarıyla bir araya getirdiğinizde, daha iyi olacaksınız. Sevdiğin birine cesur bir hamle yapmanın vakti geldi. Bu duruma karşı felsefi bir yaklaşım benimseyin, yanlış yolda olmadığınızı göreceksiniz.

Yaratıcı doğanız bugün müthiş bir zirvede, ve içinizdeki sanatçının ortaya çıkıp oynamak istediğini fark edeceksiniz. Sizi mutlu eden fantezi dünyanızda kendinizi şımartın. Gerçeklerden kaçıp hayal dünyasına saklanmak, yaptığınız tüm zor işleri dengelemek için bugün gerekli bir unsur olabilir. Kullanabileceğiniz her türlü yolla kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edin.

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Gün ilerledikçe gerilim kokusu alabilirsin. Üzerinden atamadığın yorgunluk gittikçe yığılarak birikiyor gibi hissedebilirsin. Sana yakın birisiyle de tartışmaya girebilirsin. Ama bunun da bir nedeni var elbet. Durumdan, arkadaşınla aranı temizlemek ve yeni bir başlangıç yapmak için faydalan...Normalde oldukça mantıklı bir insansınız ancak bugün siz bile aşk böceği tarafından ısırılabilirsiniz. Gezegen enerjileri birisine biraz abayı yakmanıza neden olabilir. Bu kişi geçmişten biri ya da hatta çok az tanıdığınız bir yabancı bile olabilir. Zaten bir ilişki içindeyseniz, dikkatli davranın. Zira an itibariyla bu gizli aşkı keşfedecek olursanız, partnerinize haksızlık etmiş olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin çoğunu halledebileceğiniz değil de eğlenip vakit öldüreceğiniz bir gün. Elinizdeki işlere ne kadar odaklanmaya çalışırsanız çalışın, döndüğünüz her köşede dikkatinizi dağıtacak bir şeyler göreceksiniz. Mesajlaştığınız bir kimse size espriler ve notlar gönderiyor ve arkadaşlarınız ise çıkacakları bir çeşit gezintiye sizin de katılmanız için başınızın etini yiyor olabilir. Teslim olun bari...

7 Ağustos 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 16.04'e kadar karışıklık ve dağınıklar olabilir. Dikkatsizlik ve dalgınlıklara açık olabilirsiniz. Aklınızdan geçenler önünüze gelebilr. Bir dileğiniz gerçekleşebilir. Saat 16.04'ten itibaren günün geri kalanı daha hareketli geçiyor.

7 Ağustos 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarına duygusal olarak yaklaşman onları eksik yerine getirmene neden olabilir. Ailen bu konuda seni eleştirse de hisselerin ile hareket etmeyi seviyorsun. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan onlara karşı daha korumacı bir tavırda olabilirsin. Kendinin ve onların kişisel temizliğine özen göstermeye dikkat ediyorsun.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyerinizde ve aile ilişkilerinizde uzlaşmacı olmalısınız. Aynı zamanda dengelerinizi güçlü bir şekilde oluşturmanız işlerinizi daha kolaylaştıracaktır. Mümkün oldukça finansal konuşmalar içinde olmamaya ve abartılı harcamalar yapmamaya özen gösterin. Finansal konularınızla ilgili insanlar sizi yanlış yönlere çekmek isteyebilir. Aldanma ve kandırılmalara karşı dikkat etmeniz gereken bir gün. İnsanların yalanlarını fark edebilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili konular daha fazla gündeme gelebilir. Bazı işlerinizi yapılandırmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizdeki acele verilmiş kararlara dikkat etmenizde fayda var. Üstlerinize kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Akşam saatleri yeni şeyler öğrenmek için uygun zamanlar olmayabilir.

7 Ağustos 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda daha anlayışlı olmanız partnerinizle geçirdiğiniz süreç konusunda hem sizin hem de onun olumlu düşünmesine vesile olabilir.

7 Ağustos 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının gözünden nasıl göründüğünüzü hiç düşündünüz mü? İmaj kişiliğinizi yönlendirecek bir şey değil, ancak konuhayatı olduğunda özellikle dikkat etmeniz gereken noktalardan biri.

7 Ağustos 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcunda seyahat edeceği gündüz saatlerini seyahatlerinizi planlamak için değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 16:05 sonrasında kariyer hayatınız önem kazanıyor. Venüs'ün burcunuza girişi ile keyifli bir döneme giriyorsunuz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden şüphelendiğiniz bir durum varsa, onunla bu konuyu açıkça konuşmayı deneyin. İş yerinizde bazı riskler almak için uygun bir gün değil. Kendinize daha çok zaman ayırın ve duygularınızı kontrol etmeye çalışın. 

7 Ağustos 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün insanlarla bağlantı kurabilmek için bir tercüman tutmanız gerekebilir. Siz ne kadar çok bir şeylere sert çıkarsanız muhtemelen insanlar da o kadar çok lafı ağzınıza tıkacak ve canınızı sıkacak. Bu yüzden işleri olabildiğince basit ve enerjik ele almanızda fayda var. Fazla ciddi bir tondan girmeniz felakete neden olabilir. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmemeye çalışın. Doğru kartları tutuyorsunuz ve şimdi ise onları stratejik bir şekilde oynamanın tam zamanı.

7 Ağustos 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 12' 31" R
Ay
Terazi
15° 16' 43" R
Merkür
Boğa
05° 18' 43"
Venüs
Boğa
24° 54' 55"
Mars
Koç
14° 36' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 53"
Uranüs
Boğa
23° 28' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 36"
Lilith
Başak
25° 29' 32"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:15

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>