Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Romantik bir akşam geçirebilirsin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün anlaşmazlıklara dahil olmak istemeyebilirsiniz. Günün enerjisi insanlarda agresif davranışlara yol açabilir ve dramatik bir durum yaşamak istemezsiniz. Barışçıl olmak en iyi yol. Arkadaşlarınız veya aile fertleriniz sizi herhangi bir anlaşmazlığa sokmaya çalışırsa, buna izin vermeyin. Bunun yerine, nötr olmaya çalışın, tıpkı İsviçre gibi! Bu savaşlardan kendinizi korursanız, güzel bir gün geçireceksiniz.

Müzikal tarafınız bugün güçlendirilebilir. Gün boyunca bir şarkıyı söyleyebilirsiniz. Arabada bu melodiyi radyodan duymuş olabilirsiniz. Veya BU ŞARKI dün gece izlediğiniz bir filmden unutulmaz bir soundtrack şarkısı olabilir. Kafanızdaki farklı enstrümanların ve seslerin seslerini tekrar çalabileceksiniz. Böyle müzikal bir eğlence varken herhangi bir çalışmaya odaklanmanız zor olabilir!

Rüyalar, hayaller ya da sezgisel görüşler, hayatınızda belirli konuları nasıl ele alacağınız konusunda keşiflere yol açabilir. Başkalarının düşüncelerine, isteklerine ve duygularına uyum sağladığınız hissine kapılacaksınız. Ve bu yüzden, arkadaşlarınız, aile üyeleriniz ve etrafınızdaki diğer insanların anlayışı büyük ölçüde artacak. Anlayışlı insanlara kulak vermekten korkmayın çünkü kafanız yüksek bir düzeyde çalışıyor. Zekanızı kendinize ve diğerlerine yardım etmek için kullanın.

Böyle bir günde konsantrasyonunu sağlamak güç olabilir. Bu enerji birçok kişiyi bu yönde etkileyecek; bu sebeple zor durumlarda kalırsan utanıp sıkılmana gerek yok. Ayrıca insanlar huysuz ve motivasyonsuz olacağı için çatışmalardan kaçınabilmek de önem taşıyor. Tedbiri elden bırakma.İnternetle ya da bilgisayarla iç içeysen, bugün ekran başında çokça vakit geçirebilirsin. Belki bir şeyler yazıyor, internet sitesi tasarlıyor, animasyon ile uğraşıyorsundur ama her ne yapıyorsan, bugün yaptığın şeyleri her zamankinden çok daha iyi bulacaksın. Zeka, içgüdülerle bir olup ilham ve bilgi yaratıyor. Şimdi bunun tadını çıkar. Yeni ve sürdürülebilir bazı yetenekler geliştirebilirsin bile!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegensel dizilim, sana fayda salayacak şeylerin hasadını toplama sürecine girmen için çok elverişli. Sosyal tanım ihtiyacınla ilgili bazı meselelerin farkına varman ve bazı konuları halletmen bir mesele. Onay almak için bu kadar aç olma. Burcunun içinde sert bir baba var ve kendi kendine yeter bir vaziyette rahatça yaşayabilir. Aslında, bu senin en büyük gücün ...

7 Ekim 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:25-06:42 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. Saat 06:42 olduğunda Kova burcuna geçiyor. Sizlerin borçlarının, ödemelerinin önem kazanacağı bir gün olabilir. Finansal işlemlerinizi öğleden sonraya bırakmamanız iyi olacaktır. Aksi halde maddi anlamda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Merkür'ün Uranüs ile yaptığı karşıtlık dostlarınızdan beklenmedik sözler duyarak kalbinizin kırılmasına neden olabilir. Sevdiğiniz ani tepkilerle sizi üzebilir.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Romantik bir akşam geçirebilirsin! Bugün Merkür, Uranüs karşıtlığı gerçekleşiyor. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Birbirinize karşı duygularınız daha da yoğunlaşacak. Elektronik eşyalarda bozulmalar, elektrik kesintileri vb. gibi problemlerle karşılaşabilirsin. Öte yandan ailevi sorunlar da gün içerisinde ön plana çıkabilir.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla ilgili karşılaşabileceğiniz olası problemlere karşı çözüm odaklı yaklaşırsanız bu durumu sorunsuz bir şekilde aşabileceksiniz. Kendi kontrolünü sağlamak adına işinize yarayacak bazı yöntemler geliştirebilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular içinde sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. Kriz yaratan konulara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yatırımlarınızla ilgili konularda çok fazla ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların dedikoduları ve sizin gibi iyi olmayan tarafları ile yüzleşebilirsiniz. Bu sert yüzleşme halinden sonra sizler şifa konularına yönelebilirsiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

7 Ekim 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikrinizi paylaşmak zorundasınız. Ne kadar korkunç olursa olsun. Bazı insanlar bugün soğuk, sert gerçeği duymaya ihtiyaç duyuyor ve onlara söyleyen kişi olmanız gerekiyor.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz dalgın ve unutkan olmakla birlikte yeni organizasyonlar yapacak ve sosyal faaliyetlerinizi arttıracaksınız. Sabırlı ve kararlı davranmaya özen gösterin. Planlarınızı uygulamadan önce kimseye anlatmamalısınız.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yepyeni organizasyonlar ve yepyeni çevreler. Kendinizi sosyal bir kelebek gibi hissedebilirsiniz. Haftaya biraz huysuz, biraz dengeleriniz bozuk bir başlangıç yapabilecek olsanız da bu sefer hayalleriniz suya düşmeyecektir. Kendi kendinizi, kendi hayallerinizle strese sokmamalısınız.

7 Ekim 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; gün içinde finansal konularla ilgili girişimlerde bulunabilir, kredi, nafaka, miras, vergi ve sigorta gibi işlerinle uğraşabilirsin. Ailenin de desteğiyle içinde bulunduğun krizleri çözebilirsin ancak sevdiklerin için yaptığın harcamalar ya da üstlendiğin riskler çatışmalara yol açabilir.

7 Ekim 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 11" R
Ay
Terazi
04° 30' 00"
Merkür
Boğa
04° 03' 10"
Venüs
Boğa
23° 48' 03"
Mars
Koç
13° 54' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 50"
Satürn
Balık
18° 00' 21"
Uranüs
Boğa
23° 25' 07"
Neptün
Balık
29° 24' 13"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 55"
Lilith
Başak
25° 23' 30"
True Node
Koç
14° 56' 17"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>