Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorumluluklarını Boşlamamalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler söz konusu olduğunda, biraz rahatlasanız iyi olacak. Hayatınızın bu alanıyle ilgili konuları çok ciddiye alıyor olabilirsiniz ve sonuç olarak başkalarına yaklaşmanız da zorlaşıyor. Muhtemelen insanların gözünü korkutuyorsunuz. Daha eğlenceli ve samimi bir yaklaşım benimseyin.

Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi paylaşma noktasında başarılı ya da başarısız olduğunuz bir anda bazı şeyler çözüme kavuşacak. Sizin için kişisel ilişkilerin anahtarı bu. Bugün daha önce hiç olmadığı kadar gerçekten ne istediğini bileceksin. Filmlerde olduğu gibi olağanüstü, romantik bir ilişki için çok fazla hayal kurmamaya dikkat edin. Bu senaryoların doğru olması için çok çalıştıklarını unutmayın.

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Biraz gerilim havaya hakim olabilir; ve bunun sorumlusu sen olmayabilirsin bile. İnsanlar sinirli ve gergin olabilirler; hisleri de oldukça kuvvetli olabilir. Küçük bir kıvılcımın ortalığı ateşe vermesine izin verme. İnsanların dramalarına dahil olma; kendi halinde ol. Zaten kendi draman sana yeter.Bugün her çeşit ilerişime oldukça elverişli bir gün. Cevaplamanız gereken pek çok çağrı varsa, doğru kişiye kolayca ualşma şansını yakalayacaksınız ve faydalı görüşmeler yapacaksınız. Yürütmeniz gereken yazışmalar varsa, raporlarınızı ve tekliflerinizi hızlıca ve kolayca yazacaksınız. O kadar çok işi halledeceksiniz ki siz bile buna şaşıracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde oldukça mantıklı bir insansınız ancak bugün siz bile aşk böceği tarafından ısırılabilirsiniz. Gezegen enerjileri birisine biraz abayı yakmanıza neden olabilir. Bu kişi geçmişten biri ya da hatta çok az tanıdığınız bir yabancı bile olabilir. Zaten bir ilişki içindeyseniz, dikkatli davranın. Zira an itibariyla bu gizli aşkı keşfedecek olursanız, partnerinize haksızlık etmiş olursunuz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında halsizlik, yorgunluk gibi durumlar olabilir. Aceleci olmak daha çok karışıklığı getirebilir. Öğleden sonra finansal konular gündeminizde olabilir. Geleceğe dair finansal planlar yapabilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi yoluna koymuş olmanın rehaveti üzerine çökmüş olabilir. Sorumluluklarını boşlamamalısın. Hayatında biri olmayan bir Yengeç burcuysan bir arkadaşının konuşma tarzı seni etkileyebilir. Çevrenin fikirlerini etkilemesine aşırı izin vermemelisin. Zihninde kendi süzgecini oluşturmakta güçlük çekiyorsun.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir bekleyiş içindeyseniz net bir sonuç alabilirsiniz. Bu sırada duygusal olarak rahat ve iyimser olmanız sizin için daha kazançlı olacaktır. Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Sizin için duygusal tatmin bugün çok önemli olabilir ama sert çıkışlar yaparsanız bazı hayal kırıklıklarıyla içerisinde olabilirsiniz. Bu durumda sizi mutsuzlaştırmasın.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi göstermek ve ileri çıkmak yönünde oldukça cesur davranabilirsiniz. Sözlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Cesaret işe yarayabilir.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda almak istediğiniz kararları almak ve hayatınıza çekidüzen getirmek için uygun bir gündesiniz. Yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Plan, düzen, organizasyon gerektiren görev ve sorumluluklarınızın ağırlığını hissederken aksiyon almanız bugün hiç de zor olmayabilir. Onca enerji ve işin altında sinirlerinizi korumakta güçlük çekebilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ekiple beraber çalışacaksanız, ilerlemenize katkısı olacağından emin olabilirsiniz. Üyelerden biri, sosyal statüsünü yükseltmek için yapması gerekenden biraz daha fazlasını yaparak dikkat çekmeye çalışacak fakat boşuna! Çünkü asıl odak noktası sizsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati kariyer hayatınızı ön plana taşıyor.Bugün odağınızdahayatınız, kariyer hedefleriniz ve toplumsal sorumluluklarınız olacaktır. İş yoluyla gelen kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Zam ve terfi konuşmalarınız için bugünü değerlendirebilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün hızlı başlayacak, işlerinizin biraz zıtlaşarak ya da gereksiz rekabetle aktığını görebilir, kendinizi çok huzurlu hissetmeyebilirsiniz. Daha sakin kalmakta fayda var.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, akıl ve sezgileriniz birleştireceksiniz. Huzursuzluğunuzu yenmeli ve her zamanki gibi kendinize güvenmelisiniz. Mantık çerçevesi içinde olayları değerlendirmeniz sizi rahatlatacak. Evle ilgili değişimler söz konusu.

8 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 50' 23" R
Ay
Boğa
29° 59' 52" R
Merkür
Koç
22° 40' 05"
Venüs
Boğa
11° 41' 31"
Mars
Koç
06° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 17' 54"
Uranüs
Boğa
22° 50' 50"
Neptün
Balık
29° 09' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 16"
Lilith
Başak
24° 18' 02"
True Node
Koç
15° 17' 42"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>