Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kabuğuna Çekiliyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, oldukça kısıtlayıcı bir gün olacak. İçsel hedeflerinize rağmen, gündelik hayatta ortaya çıkan küçük sorunlarla ilgilenmeniz için gerçekliğe ihtiyaç duyacaksınız: Biraz daha gerçekçi olmak ya da gerçek dünyanın gerçekleriyle yüzleşmek. Bu burçta doğduysanız, yapacak bir şeyiniz yok.

Bugün emniyet kemeri taktığınızdan emin olun. Beklenmedik şeyler kapıda, bu yüzden duygusal ve fiziksel olarak hazırlıklı olmak iyi olacaktır. Kararsız olduğunuzu fark edebilirsiniz, ancak harekete geçtiğinizde, hareketleriniz güçlü patlamalar ile açıkça kendini belli edeceklerdir. Hayallerinizi canlı tutmak için çalışın. Başarılı olmanız için dışarıda gereken kaynaklara sahip insanlar var. Onları arayın ve hedeflerinizi onlarla paylaşın.

İşinizle ilgili oldukça rahatsız edici bir söylenti kulağınıza gelebilir. Bu dedikodu, şirketin satılacağı ya da süregelen hiyerarşilerin oluşacağı yönünde olabilir. Bu nedenle işinize devam edip etmeyeceğiniz konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Bir sonuca varmadan önce, size doğruyu söyleyecek birini arayın. Belki de duyduklarınız dedikodudan öte değildir.

Güçlü bir disiplin anlayışın var, fakat bugün adeta bir maraton koşu yapmaktaymışsın gibi hissediyorsun. Belki çok zaman ve dikkat gerektiren bir projeye atıldın. Bu girişiminin başarıya ulaşıp ulaşmayacağını da çok merak ediyorsun. Meraklanma, neredeyse bitmek üzere! Sadece görevlerine odaklan ve olabildiğince kendine molalar ver.Aklınızdan geçeni dile getirmek artık sizin için daha kolay olacak, bu yüzden hiçbir şeyi içinize atmayın. Söyleyeceğiniz her şey ağzınızdan doğal bir hitabet ve canlandırma yeteneğiyle çıkacak. Abartılı el kol hareketleriyle konuşabilir, sohbet etmek yerine kabul töreni konuşması yapıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunda yanlış olan bir şey yok. Tıpkı olması gerektiği gibi, fikirlerinizden gurur duyuyorsunuz. Onları dünyayla paylaşmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir süredir evinizde birkaç misafir ağırlamayı dört gözle bekliyor olabilirsiniz, ancak bugün geldiklerinde, birdenbire başa çıkabileceğinizden daha fazlasını üstlendiğinizi düşünmeniz muhtemel! Misafirleriniz bir anda her yere gitmek istebilir, döndükten hemen sonra nefes almadan akşamı planlamaya başlayabilirler! Ayrıca hesaba katmadığınız birkaç fazladan misafir de kapınızı çalıp sizi şaşırtabilir! Derin bir nefes alın ve keyfinize bakın. Nasılsa uzun bir süre burada kalmayacaklar.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde planlarınızda değişiklikler olabilir. Dağınıklar yaşayabilir veya duygusal değişimler içine girebilirsiniz. Çocuklarla ilişkilerde, aşk ilişkilerinde hassas dengeler hakim olabilir.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemler ile çözümcü bir şekilde mücadele ediyor olman çevren tarafından takdir görebilir. İş hayatında atacağın adımlar konusunda daha tedbirli olmaya başlayacaksın. Bu durum sorumluluklarını eksiksiz olarak yerine getirmeni sağlayabilir. Arabulucu tavrın ve objektifliğin sayesinde tüm konular senin önüne dizilse de bir süre kimse ile iletişimde olmak istemeyebilirsin. Hafta sonunu negatifliğe kapılmadan geçirebilmek için kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda bazı gerginlikler yaşayabilir ve öfkeden deliye dönebilirsiniz. Yaşadığınız bu sıkıntıyı içinizde yaşamayı bırakarak karşı tarafa söylemelisiniz. Bu sayedearkadaşlarınızın bazı konuları fark etmesini sağlayabilirsiniz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yoğunluklar ve abartılara dikkat edin. Sevdiklerinizle ilgili konularla daha fazla ilgilenmek gereği var.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi çokça ifade etmek istemeyebilir, bir şeyleri partnerinizin kendisinin anlamasını bekleyebilirsiniz.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda yeni ve yabancı sanat formlarıyla tanışmış ve bunları evinizin bir parçası haline getirmeye karar vermiş olabilirsiniz. Birkaç sanatsal obje satın almak isteyebilir ya da yeni bakış açınıza göre evinizi baştan dekore etmek isteyebilirsiniz. Tamir ya da dekorasyonu yenilemek gibi evde bazı olumlu değişiklikler söz konusu. Akşamüzeri bir kadın ziyaretçiniz olabilir.

9 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınızdan biriyle çıkarlarınızın çatışmasına dayana bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bu durumu çözmek için öncelikle içinde bulunduğunuz konuma dair tam farkındalık sağlayın ve karşılıklı olarak rahatça konuşabileceğiniz, sakin bir ortam yaratmaya çalışın. Aşk hayatınızda insanlara ikinci şans vermeyi bırakmalısınız.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. Fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz. Patik zekanız sayesinde; düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken kullandığınız yöntemler işe yarayacak.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevresel koşullara ayak uydurmak isterken zorluk yaşayabilirsiniz. İç dünyanızda sizi zorlayan ve yıpratan her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın. İletişime vermiş olduğunuz önemin de belirleyici rol üstleneceğini aklınızda bulundurun. Daha anlaşılabilir ifadeler kullanmanız gerekiyor.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda oldukça hırçın ve tartışmacı bir haliniz var. Bu da pek çok konuda bilir kişi ya da ukala pozisyonuna düşmenize neden oluyor. Önceliği işinize vermeniz daha iyi olacak. İş arkadaşlarınızla paylaşımlarda, grup çalışmalarında dikkatli ve uyanık davranın. Bazı gelişmeleri oluruna bırakacak, tutum ve davranışlarınızda adaletli olacaksınız. Haliyle bu durum, isteklerinizin ve beklentilerinizin gerçekleşmesini kolaylaştıracak. Bazı ödemelerde umduğunuz kolaylıklar olabilir.

9 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 24' 39" R
Ay
İkizler
08° 21' 35" R
Merkür
Koç
23° 13' 19"
Venüs
Boğa
12° 25' 08"
Mars
Koç
06° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 07' 55"
Satürn
Balık
17° 20' 39"
Uranüs
Boğa
22° 52' 54"
Neptün
Balık
29° 10' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 10"
Lilith
Başak
24° 21' 57"
True Node
Koç
15° 14' 50"
Son Güncelleme : 09/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>