Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Mart - 20 Mart

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar hem kariyeriniz hem göz önünde olacağınız ortamlar önem kazanıyor. Çalışıyorsanız kendinizi işinizde gücünüzde göstermek isteyeceksiniz amahayatınızda yaşayacağınız ufak tefek iniş ve çıkışlar da gündeminizi meşgul edebilir, çalışmayanlarsa ailevi konularla ilgili olabilirler ya da toplumsal konular kalabalık yerlerde bulunma isteğiyle hareket edebilirler.

Çarşamba günü Mars'ın Neptün’le dik açısı devreye giriyor ev, aile ve yuva alanlarınızda enerjiniz düşük çalışabilir. Aile büyüklerinizin sağlık hayatında bazı iniş çıkışlarla da karşılaşma potansiyeliniz var. Ev ortamlarınızda enerjinizin düşük çalıştığını göreceksiniz sizi aşağıya çeken konu ve olaylar olabilir aslında aklınızda bir sürü gerçekleştirmek istediğiniz konu var Satürn de bu alanlarınıza geçti hayatınızı düzene koymak ve bu alanda önemli adımlar atmak istiyorsunuz, hayal kuruyorsunuz, sezgileriniz doğru çalışıyor ama bir şekilde aile konularınızla uğraşmak oradaki mücadeleler sizi fazlasıyla yoruyor. O yüzden bu hafta bağışıklık sisteminize dikkat edin. Yine aile hayatınızda bir insanın da bu konularla uğraştığını göreceksiniz. Diğer taraftan bu dönem ne isterseniz olabilir. Özellikle Cuma günü 13:44 itibari ile Merkür Güneş’in kalbinde olacak, Merkür zihnimizden geçenleri, akıl gücümüzü temsil ediyor ve burada dilediklerimiz, istediklerimiz, imgelediklerimiz, dua ettiklerimiz, niyette bulunduğumuz her şeyin önümüze gelme potansiyeli var. O yüzden tam da 13:44 saatlerinde ailevi konularda, özel hayatınızla ilgili konularda temennilerinizi, dualarla dile getirin. Kırgınlıklardan, kavgalardan, dövüşlerden, kızgın laflardan mümkün olduğunca uzak durun.

Para ile ilgili konularda çekişmeler ve mücadeleler devreye girerken Venüs'ün Boğa burcuna geçmesi yakın çevrenizdeki insanlarla irtibatınızı artıracağınızı gösteriyor. 3 hafta boyunca akrabalar, kardeşler, uzun zamandır ihmal ettiğiniz insanlarla bir araya gelebilir ya da hayatında değişim olan insanların hayatına el uzatabilirsiniz.

Diğer taraftan Merkür'ün Koç burcuna geçmesi Pazar gününden sonraki 2 hafta boyunca parayla ilgili konularda elinizi sağlam tutacağınız bir dönem olacağını gösteriyor. Yani şu anlama geliyor parasal konularda şimdiye kadar atamadığınız adımlar, hayatınızla ilgili veremediğiniz kararları Merkür'ün bu geçişi ile beraber maddi yönden görecek ve alacaksınız. 15 gün boyunca daha iradeli daha kararlı adımlar devreye girebilir siz yeter ki gerçeklikten uzaklaşmayın. Bu aralar ailenizdeki insanlar sizi yanlış yönlendirebilirler bu etkiye de dikkat edin özellikle parasal yönden danışmak istediğiniz birileri varsa onlardan görüş alın ama kendi iç güdüleriniz ve sezgilerinizle de hareket etmeyi ihmal etmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Mart - 20 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 59" R
Ay
Akrep
28° 01' 10"
Merkür
Koç
15° 59' 13"
Venüs
Koç
25° 36' 01"
Mars
Balık
26° 20' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 18"
Satürn
Balık
16° 10' 45"
Uranüs
Boğa
22° 05' 54"
Neptün
Balık
28° 46' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 34"
Lilith
Başak
22° 51' 06"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>