Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

30 Ocak - 6 Şubat

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, hafta sonu hızlı bir iletişim trafiğiniz olmuş olabilir hatta bu iletişime dayalı yapmış olduğunuz bazı planları hafta başında uygulamak istiyor olabilirsiniz ama evdeki hesap çarşıya uymayabilir. 11:34'e kadar Ay boşlukta olacak ve yapmış olduğunuz planların suya düştüğünü ya da istediğiniz gibi işlemediğini göreceksiniz ama 11:34'ten sonra Perşembe gününe kadar ev hayatınız, evde yapılacaklar ya da ev hayatınız için yapılması gerekenler devreye girebilir. Ailenizdeki insanlarla bu dönem anlaşmak çok da kolay değil burada Mars hareket ediyor onlara karşı hırslı yapınızı gösteriyor olabilirsiniz ya da onların size hırsla veya tartışmacı davrandığını fark edebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri çok daha keyifli o yüzden tartışmalardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın. Perşembe ve Cuma günleri aşka, keyfe, çocuğunuzla ilgili konu ve olaylara daha fazla kendinizi vereceksiniz.

Bu Pazartesi sosyal çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz önemli işlerde beklediğiniz sonuçlar sizi çok mutlu edebilir. Bazı şeyleri değiştiriyorsunuz hayatınızda iletişim şeklinizi değiştiriyorsunuz, sosyal medyayı kullanma şeklinizi değiştiriyorsunuz, katıldığınız yerleri, kulüpleri, dernekleri ya da bir arada olduğunuz insanları değiştiriyorsunuz hatta kafanızdaki bazı planların üzerinden birkaç haftadır geçiyorsanız hafta başında bu planların hareketlendiğini ve istediğiniz noktaya taşındığını görebilirsiniz. Geri planda olsanız bile ev ortamında hareketli olacaksınız o yüzden spora gidemiyorsanız bu ara kendinizi ihmal ettiyseniz evde hareket yapmaya ve evdeki eşyaları ya da evdeki durumları düzene sokmaya özen gösterin bu hafta başında bu enerjiyi kendi üzerinizde çok net göreceksiniz.

Pazar günü Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Siz bu Dolunayı iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşayacaksınız. Bu Dolunay zamanı sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Sırt bölgesi, sırt ağrıları, dolaşım sistemi problemleri, kalp sistemi bozuklukları, tansiyon gibi olaylara açık olabilirsiniz. Diğer taraftanhayatınızda verilmesi gereken önemli kararlar devreye girebilir. İş hayatınızda mümkün olduğunca gururdan, kibirden ya da egosantrik hareketlerden uzak durmaya özen gösterin. 8 Kasım'da bir tutulma olmuştu bu sizin yakın çevre alanlarınızda iletişim alanlarınızda gerçekleşmişti şimdi yakın çevrenizdeki insanların hem kariyeri hem ev hayatıyla alakalı konularda bazı zorlanmaların devreye girdiğini görebilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa onların hayatında yaşanan bazı değişimler onlarla yaşayacağınız bazı gerilimler bu Dolunaya damgasını vurabilir. Yine kardeşiniz akrabalarınızla olan iletişiminize ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Yakınlarınızda kim varsa onların hayatında bazı düzenlere ihtiyaç var gibi görünüyor. Bu dönem herkesin sinirleri gergin olabilir ama bu Dolunay zamanı sakinliğinizi korumak önemli olacak. Venüs sizin burcunuzda kendinize vakit ayırarak, kendinize daha fazla yön vererek ya da daha fazla istediklerinize odaklanarak bu Dolunayı daha verimli ve güzel bir şekilde geçirebilirsiniz. Ev hayatınızdaki insanlarla, yakın çevrenizle, iletişim halinde olduğunuz insanlarla anlaşmak çok da kolay olmayacak, olayları çok büyütmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
30 Ocak - 6 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 42' 05" R
Ay
Akrep
09° 20' 44" R
Merkür
Koç
16° 02' 05"
Venüs
Koç
23° 44' 43"
Mars
Balık
25° 10' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 25"
Satürn
Balık
16° 02' 19"
Uranüs
Boğa
22° 00' 50"
Neptün
Balık
28° 43' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 22"
Lilith
Başak
22° 41' 05"
True Node
Koç
15° 37' 37"
Son Güncelleme : 24/04/2024 12:43

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>