Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Ocak - 30 Ocak

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, haftaya biraz isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz, her şey gözünüzde fazlasıyla büyüyebilir. Yapılması, ele alınması gerekenler, önemli sorumluluklarla -bu arkadaş çevrenizihayatınızı ya da hiç beklenmedik uğraşmanız gereken konuları da içeriyor olabilir- ilgili olacaksınız ama bu sorumluluklar manevi tarafınızı da aşağıya çekebilir.

Pazartesi Uranüs düzelmeye başlıyor, Uranüs sizin yakın çevre alanlarınızda gerilemekteydi yaz döneminden bu yana yakın çevre iletişiminiz aynı zamanda eğitime dayalı birtakım konular, girişimcilik alanınız, satış, tanıtım, reklam, pazarlama yönünde atılacak adımlarda bazı ertelenmeler yavaşlamalar devreye girdiyse şimdi Uranüs’ün düzelmesiyle bu alanlar daha rahat ve hızlı bir şekilde hareket edecek. Ani hızlı beklenmedik olaylarla yakın çevrenizdeki insanların hayatında da önemli değişim ve dönüşümler karşınıza gelebilir.

Bu hafta Güneş ve Jüpiter arasındaki olumlu açı para ile ilgili konularda yüzünüzü güldürecek. Parasal konularda ne kadar şanslı olduğunuzu görecek, ettiğiniz duaların karşılığını Çarşamba günü ve civarında alacaksınız. Bir şirkette çalışıyorsanız patronlarınızla olan bağlantılar konuşmalar, görüşmeler sonrasında istediğiniz zam terfi gibi konuların hareketlendiğini görebilirsiniz. Annenizin akrabalarından güzel bir para gelebilir ya da para ile ilgili konularda beklenmedik yerlerden güzel şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Konu ne olursa olsun keyfiniz, şansınız, bolluğunuz bu hafta devrede olacak.

Cuma günü Venüs sizin burcunuza geçiyor hem de yüceldiği yerde kendinizi değiştirmek, yenilemek, görüntünüzü ele almak güzelleşmek anlamında 3 haftalık bir dönem içindesiniz. Alışverişleriniz hızlanabilir kendinize daha fazla bakabilirsiniz diğer insanları çok umursamadan kendinize şefkat gösterebilirsiniz. Bu güzellik diğer insanlar arasından çok çabuk sıyrılmanızı ve herkes içerisinde çabuk fark edilmenizi sağlayacak. Bu dönem sosyalliğiniz artabilir, kendinize bolca yatırım yapın aynı zamanda güzelleşmek istiyorsanız ameliyat mı olacaksınız bir yerlerinizi mi yaptıracaksınız bunlardan çekinmeyin çünkü keyifli etkileşimler altındasınız. Bu dönem herkes etrafınızda olacak ve sizinle çıkmak da isteyecek cazibenizin arttığı günler o yüzden tadını çıkarın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Ocak - 30 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 36"
Ay
Kova
22° 24' 21"
Merkür
Koç
17° 46' 11"
Venüs
Boğa
03° 24' 47"
Mars
Koç
01° 14' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 53"
Satürn
Balık
16° 44' 46"
Uranüs
Boğa
22° 27' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 08"
Lilith
Başak
23° 33' 18"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>