Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Şubat - 13 Şubat

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, Dolunayı Pazar günü itibariyle iş, hizmet ve sağlık alanlarından aldınız, haftaya da bu etkilerle başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem, işinizle ilgili aldığınız haberlere vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir, yakın çevrenizdeki insanların hayatında da önemli olaylar oluşmuş olabilir ya da onlarla sizin aranızda yaşanacak gerginliklere de açık olabilirsiniz.

Bu Pazartesi sosyal çevre ortamlarınızda arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekler ilhamlar yüksek olacak. Katıldığınız dernekler, partiler ya da ortamlar varsa sosyal çevrenizi işe alacak ortamlarda önemli bazı gelişmeler karşınıza gelebilir. İnsanları fikirlerinizle, ilhamınızla fazlasıyla etkileyebilirsiniz. Düşünceleriniz, konuşmalarınız katıldığınız organizasyonlar, davetlerde sizi herkes alkışlayacak ve dikkatleri üzerinize hemen çekeceksiniz. Geleceğinizi ilgilendirecek her tür konuda bu hafta yaratıcılığınız çok yüksek olacak.

Diğer taraftan Çarşamba günü Venüs’ün Uranüs’le olumlu açısı iletişimsel işlerinizde ve yakın çevre bağlantılarınızda güzel sonuçları karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bu aralar iletişiminizde ve ilişkilerinizde çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Akrabalar, kardeşler, yakın dostlarla yapacağınız planlar hareketlenirken eğitim almak, bir işle ilgili bir girişimde bulunmak istiyorsanız bu aralar cazibeniz ve düşüncelerinizi harekete geçirmek anlamında aksiyonunuz yüksek olabilir ve kafanızdaki hayalleri gerçeğe dönüştürmek üzere harekete geçebilirsiniz.

Cuma günü Merkür’ün Plüton’la kavuşumu arkadaş ortamlarınızdan hafta başında yardımlar görürken bazı arkadaşlarınız ya da çevrenizde bulunan bazı insanların sizin üzerinizde güç oluşturma arzusunu da karşınıza getirecek. Bazı konuları takıntı yapabilirsiniz bu konular işten elde edilen gelirlerinizle bağlantılı olabilir ya da bazı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi kapsayabilir. Sizin üzerinizde güç oyunlarının döndüğünü fark edebilirsiniz bazı yönlendirmelere açık olduğunuzu ya da rüzgârın geldiği gibi insanların sizin üzerinizde etki ederek sizi istedikleri yöne çektiğini fark edebilirsiniz. Bu aralar bulunduğunuz çevrelerde konu ve olayları kafanıza çok fazla takmayın olayları yönlendirmek istiyor ya da kontrol etmek istiyor olabilirsiniz ama manipülasyona açık olduğunuz için bu yönlendirme ve kontrol etme arzunuz ters tepebilir o yüzden Cuma günü durum ve şartları çok fazla zorlamayın hem sosyal çevrenizde hem de parasal alanda.

Cumartesi günü Merkür Kova burcuna geçecek biraz elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmek isteyeceksiniz hem ikili ilişkiler özel hayatınız hem de ev hayatınızda bazı konuları gözden geçirmek üzere hareket edeceksiniz 15 gün boyunca önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, kimsenin arkasından dedikodu yapmayın sizin arkanızdan konuşanlar olsa bile tepkilerinizi vermek için uygun bir zaman dilimi değil ama kendi içinize dönmek çalışmalar, yapmak, plan oluşturmak adına bu dönem size yarayacak. Çok çalışmanız gereken bir dönemse bu dönem içinize kapandığınız ve daha fazla vaktinizi kendinize ayırdığınız için bu çalışmalarınızda istediğiniz sonuçları alabilirsiniz ama çalışmıyor ve çok sosyal bir ortamdaysanız bu dönem duyduklarınızda, yaşadıklarınız da sizi fazlasıyla yorabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın, ailenizle aranızı bozmayın. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın bu dönem çok fazla işine gücüne ya da sağlığına önem verdiğini fark edebilirsiniz sizinle uğraşmıyor size gereken desteği göstermiyor diye karşı tarafı çok fazla hırpalamayın. Unutmayın 2 hafta sürecek ondan sonra Merkür Balık burcuna geçince siz de rahatlamış olacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Şubat - 13 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 40' 47" R
Ay
Akrep
21° 45' 53" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 59' 02"
Mars
Balık
25° 57' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 07' 58"
Uranüs
Boğa
22° 04' 13"
Neptün
Balık
28° 45' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 50"
Lilith
Başak
22° 47' 46"
True Node
Koç
15° 35' 20"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>