Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mart - 13 Mart

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları bu hafta çok önemli. Salı günü de bu alanda bir Dolunay gerçekleşiyor. İlişkilere dair vereceğiniz önemli kararlar bu Dolunayın konusu olacak. Karşı tarafı çok fazla eleştirebilirsiniz bu dönem eğer çocuğunuz varsa özellikle küçük olan çocuğunuz ikinci çocuğunuzla olan bağlantılar ve onun hayatı ile ilgili konu ve olaylar bu Dolunay zamanı iyice görünür olabilir. Agresif etkiler de devrede olacak agresyonu en çok ev ve aile hayatınızda yaşayacaksınız. Aile büyüklerinizle girişeceğiniz bazı mücadeleler sizi zorlayabilir ya da özel hayatınızda önemli kararlar almanıza neden olabilir. Evlenmeyi düşünüyorsanız evlilikle ilgili önemli adımlar devreye girecek ama karşı tarafın ailesi ya da karşı tarafın koşullarında bazı mücadeleci konuların da devrede olduğunu göreceksiniz. Taşınma, sözlenme, yer değiştirme, hukuki konular, ortaklaşa atılacak adımlar, ikili ilişkilere dair verilecek kararlar tamam mı devam mı kararları bu Dolunayın ana konusu olacak. Ev ortamlarında agresyondan, mücadeleden, kavgadan, gürültüden mümkün olduğunca uzak durmanız gerekiyor.

Satürn’ün Balık burcuna geçmesiyle beraber hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Hayatınızı kuruyorsunuz ve bu çok da kolay olmayabilir önce yönünüzü, sınırlarınızı belirlemeniz gerektiğini öğreneceksiniz Satürn'ün bu geçişiyle beraber. Sonrasında ise hızlı adımlarla yolunuza koyulabilirsiniz ama 7 Mart civarı Satürn özellikle yükselen Balıksanız yükseleninizin üzerine geldiğinde sağlıkla ilgili konulara dikkat edin. Özellikle ayak bölgesi sıkıntı ve sorunları, bulaşıcı hastalıklar ile ilgili konu ve olaylar gündeminizde olabilir.

2,5 yıl boyunca Satürn'ün bu alandaki dolaşımı neyi isteyip istemediğinizi, hangi konularda daha ön planda olmanız gerektiğini, sağlığınızla ilgili verilmesi gereken önemli kararlarda size yol gösterecek bu konularda içiniz rahat etsin. Perşembe ve Cuma günleri para ile ilgili konular önem kazanırken hafta sonu biraz daha rahat etkilerle hareket etmek isteyeceksiniz. Venüs'ün Mars’la olumlu açısıyla daha ılımlı olacaksınız insanlarlabirliği yapacak ve yakın çevrenizdekilerle bağlantıları kuvvetlendirecek evinizde yapılması gereken harcamalara kendinizi kaptıracaksınız. Pazar günü ise para ile ilgili konu da yapacağınız bir girişim atacağınız bir adım ya da yapacağınız bir bağış kendinizi iyi hissettirecek şifalanmanızı sağlayacak ve burada eğer bir sıkıntı ile karşılaşırsanız burayı çok rahat düzeltecek ve tedavi edecek gücü de kendinizde bulacaksınız kaldı ki önünüzdeki dönem para ile ilgili konularda size güzel şans ve fırsatlar da verecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mart - 13 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 50" R
Ay
Yay
08° 49' 37"
Merkür
Koç
16° 02' 36"
Venüs
Koç
26° 39' 11"
Mars
Balık
27° 00' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 11"
Satürn
Balık
16° 15' 29"
Uranüs
Boğa
22° 08' 48"
Neptün
Balık
28° 47' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 30"
Lilith
Başak
22° 56' 47"
True Node
Koç
15° 31' 11"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>