Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mart - 27 Mart

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, haftaya kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz bu hafta sizin için önemli çünkü gökyüzündeki yıldızlar aslında sizi işaret ediyor. Para kazançlarınız, maddi konular, yatırımlarınız, cebinize giren para önemli olacak. Güneş Koç burcuna geçiyor hayatınızla ilgili atmış olduğunuz adımlar varsa bu adımlarınızın maddi karşılığını göreceğiniz bir dönem başlıyor. Aynı zamanda para ile ilgili konularda şanslı olacaksınız yatırımlarınız konusunda kendinizi cesur hissedeceksiniz paraya dair vermek istediğiniz önemli kararlarınızı salı günü Koç burcunda oluşacak Yeni ayla beraber hayatınıza geçirebilirsiniz. Evet bu dönem yoruldunuz etrafınızda bir sürü olaylar oldu çok büyük bir depremden çıktık siz de bundan çok fazla etkilendiniz tam da hayatınızı yoluna koymak isterken yaşanılan bu acı deneyim sizi de bir anlamda çok yordu ama şimdi hayatınızla ilgili konularda hızlı gelişmeler altındasınız önemli kararlar alacaksınız bu Yeni ayla beraber yolunuzda ilerleyeceksiniz.

Plüton’un Kova burcuna geçişi önemli, önünüzdeki 20 yıl boyunca kadersel alanınızda önemli değişim ve dönüşümler gündeme gelebilir. Bazı davalarla uğraşabilir ya da bunların sonuçlarıyla yüzleşebilirsiniz. Seyahat ve yurt dışı planlarınız varsa başka bir yerde yaşama ya da yaşama izni almak istiyorsanız bu dönemde ve yurt dışında yaşıyorsanız burada bazı güç çekişmeleri ve mücadeleler ile karşılaşma potansiyeliniz var. Annenizin akrabalarının hayatında önemli değişimler gündeme gelebilir ama burası her şeyden öte sizin bilinçaltınız, bilinçaltınızda ruhunuzda önemli değişim ve dönüşümlere açık olacaksınız. Şimdiye kadar inandıklarınızdan çok başka bir yola girebilirsiniz. İnançlarınızın güçlendiğini ya da tam tersi değiştiğini görebilirsiniz. Psikoloji, psikoterapi, astroloji, sosyoloji aynı zamanda bütün enerji çalışmaları işin içerisine tekniğin, matematiğin, bilimin de olduğu enerji çalışmalarına açık bir dönem olacak ve bu teknikler aslında hemhayatınızda hem de kendi gücünüzü keşfetmeniz konusunda size yarayabilir. Beklenmedik olaylar da tabii ki gündeme gelebilir bu dönem içerisinde. 20 yıllık dönem içerisinde çeşitli olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz ama yine de olumlu olana odaklanmayı ve bilinç altınızdaki bu değişimlerin hayatınızda da önemli değişime dönüşümlere neden olacağını bilmelisiniz.

Enerjinizi ve gücünüzü 6 aydan beri ev, aile ve yuva alanlarınıza harcıyordunuz. Evinizde bazı fikirsel ayrılıklar, hareketlilikler, çekişmeler akrabaların sizinle yaşaması gibi konu ve olaylar gündeme geldiyse şimdi artık bu konular bitiyor. Cumartesi günü Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle aşka daha fazla vakit ayıracak enerjinizi burada yükseltecek, çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan ilişkinizde de zaman zaman pasif agresif zaman zaman da korumacı tavırlarla hareket ettiğinizi göreceksiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insana da böyle yaklaşabilirsiniz sanatsal işlerinizde mücadeleci gücünüzü ortaya koyabilirsiniz ama enerjiniz değişmeye başlıyor. Bu enerji değişimiyle beraber sizi zorlayan enerjilerden artık uzaklaşacak daha çok sizi destekleyen daha yumuşak tepkilerin devrede olduğu bir enerji alanına gireceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mart - 27 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 23' 37" R
Ay
Başak
16° 29' 15"
Merkür
Koç
17° 15' 13"
Venüs
Koç
18° 17' 49"
Mars
Balık
21° 45' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 29"
Satürn
Balık
15° 36' 47"
Uranüs
Boğa
21° 46' 08"
Neptün
Balık
28° 34' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 59"
Lilith
Başak
22° 11' 41"
True Node
Koç
15° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>