Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Soğukkanlılığını Kaybetmiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşkta bir şeyler sıkıntılı gidebilir. Anlaşmazlıklar, iletişimde eksiklikler gündeme gelebilir. Veya her iki tarafın da aile meseleleri daha baskın olabilir. Bunu birbirinize yansıtmamak şu an için daha iyi olacak.

Bugün heyecan verici bir teknolojik keşif yapabilirsiniz. Bilgisayar araçlarını evinize yeni bir şekilde uygulamak için bir yol keşfedebilirsiniz. Bu yenilik sadece hayatınızı kolaylaştırmayacak, aynı zamanda tüm ev halkı için etkileri çok yararlı olacak! Aklınıza gelen herhangi bir fikir hakkında konuşun. Evinize ağ teknolojisini uygulama konusunda yeni bir yol öngörebilirsiniz.

Bugünkonularında kafan da için de rahat olacak. Karşına güzel fırsatlar çıkabilir ve hatta sen de bunlara "bunu bekliyordum" diyebilirsin. Yeniliklere ve değişime kendini açtığında ne kadar iyi gelişmeler göreceğine sen bile inanamayacaksın.

Bugün gezegenlerin etkisinden dolayı yeni alışkanlıklar konusunda daha hevesli olabilirsin. Kendine iyi geleceğini bildiğin şeylere yatırım yapabilirsin. Mesela sıkı bir cilt bakımı... Kendini hem daha iyi hissedeceğin hem de aynadaki insanla barışacağın bir rutin düzenlemek iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kavuşmak istediğin şeyler için daha fazla çalışman gerekecek. Hedeflere ulaşmak için daha sıkı programlamalar yapabilirsin. Var olan rutininin üzerine güzel alışkanlıklar eklemek seni yenilmez yapabilir.

1 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı alanlarda bilgileri sizinkinden üstün olan insanlarla uğraşırken kendinizi biraz aşmış hissettiğiniz zamanlar olabilir, ancak bu konuda aşağılık kompleksine kapılmayın. Başarılı olmak için bilmeniz gereken kadarını biliyorsunuz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üretken ruh halin ön plana çıkıyor. Sanata ilgisi olan bir Akrep burcuysan farklı eserler ortaya koyabilirsin. Yaşam dinamiklerini artırma isteğin sana daha mücadeleci hava katacak. Geriye dönüp baktığında onlarca sıkıntının üstesinden geldiğini de fark edeceksin. Duygusal yoğunluğun fazla olduğu günlerden geçerken, karar almanı gerektiren konularda sakin kafayla düşünmen gerekebilir.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik özgürlüğünüzü elinize alacağınız yeni birgirişiminiz olabilir. Heyecanınızı kontrollü yaşamak size gelecek vaat eden adımlar atma konusunda yardım edecektir. Bakış açınızın değişmesiyle neyin değerli olduğunu bulmanız da kolaylaşıyor.

1 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Stresler meydana gelebilir. Ortaklı konularla güçlü etkiler altında kalabilirsiniz. Finansal konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

1 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişteki hatalarınızı bilgelik fırsatı olarak görebilirsiniz. Para konularında hem bereketinizin arttığı hem de vizyonunuzun genişlediği bir dönemdesiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha aktif olmak isteyebilirsin. Bu konuda harekete geçmek iyi olacak. Yapmak istediklerini gerçekleştirmek için daha istekli davranmak senin yararına olacak. Hayallerin gerçekleştikçe daha fazlasını yapmak mümkün olacak.

1 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda başka biri, önemli bir işbirliğinde ilerlemeniz için size baskı yapıyor olabilir. Sorularınızın hoş karşılanmadığı izlenimini edinebilseniz de, bir taahhütte bulunmadan önce kendinizi güvende hissetmeniz için gerekli bilgileri öğrenmek önemlidir! Karşı taraftan gelen gerçek sorun ile kendi engellemeleriniz arasındaki farkı söylemek zor olabilir. Ne olursa olsun kendiniz için ayağa kalkın, eşit söz sahibi olmana izin vermeyen bir düzenlemeyi takip etmeye değecek biri yok.

1 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. Güneş, finans evinizde ilerlerken maddi konularda temkinli yapıyor. Çevresel konularda duyguların hafife alınmayacağını bildiğiniz için, macera türü ilişkilere kalbiniz daima kapalı.

1 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnsanlar sana karşı koyuyormuş gibi hissedebilirsin. Onların, senin seçtiğin yönde ilerlemeyi kabul etmesini istiyorsun, hem de hiç şüpheye düşmeden! Peki niyetlerinin neler olduğunu tam olarak açıklamaya yeltendin mi? Belki de bunları açıklamanın planlarını bozabileceğini düşünüyorsundur. Fakat gerçekte bu sadece onları daha inandırıcı kılacaktır.Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

1 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşıt düşünceli olduğunuz sevgilinizin düşüncelerine saygı duymazsanız, ilişkiniz uzun sürmez. Çelişkide olduğunuz konuların sizin için olan önemini değerlendirin. Bir-iki gündür sinirleriniz biraz gergin. Bu gerginlik size yanlış işler yaptırabilir. Bugün tartışmalardan uzak durmanızda yarar var. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, maddi konularda hatalı davranmanıza yol açabilir. Yapacağınız spor ve aktiviteler sizi daha da canlı ve hayata bağlı biri haline getirecek.

1 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 18' 04" R
Ay
Yay
12° 49' 16"
Merkür
Koç
16° 04' 44"
Venüs
Koç
27° 02' 17"
Mars
Balık
27° 14' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 32"
Satürn
Balık
16° 17' 12"
Uranüs
Boğa
22° 09' 52"
Neptün
Balık
28° 48' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 34"
Lilith
Başak
22° 58' 52"
True Node
Koç
15° 30' 08"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>