Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Düşüncelisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşka zaman yaratmak zorlaşabilir. Ancak bugün sevdiğin kişiye hayır demekte de zorlanabilirsin. Sevdiğin kişiyle birlikte bir şeyler planlamak seni yorsa da ikinizi daha da mutlu edebilir. Bu konularda önceliğe özen göstermelisin.

Son zamanlarda büyük bir engeli aşmış olabilirsiniz. Bugün rahatlamak için iyi bir gün. Kendinizi çok zorlamayın, çünkü biraz gevşemeye ihtiyacınız var. Geçtiğimiz haftalarda çok çalıştınız ve bir tatili hak ediyorsunuz. Biraz lük bir bakım için bir spaya gitmek isteyebilirsiniz. Ya da bazı basit sohbetler için arkadaşlarınızla bir araya gelip eğlenebilirsiniz. Sizi iyi hissettirecek bir şeyler yapın.

Para harcamak senin için çok kolay olabilir bugün. O yüzden önemli olan şey, çok fazla harcamamak olacak. Parasal açıdan bir denge kurmak, bütçe dışına çıkmamak önemli olabilir. Bugün bu konulara daha fazla özen gösterebilirsin.

Günün bir kısmını dinlenmeye ayırman gerekebilir. Her ne kadar başlarda senin için zorlayıcı olsa da günü planlamak daha doğru olacak. Eğer dışarı çıkılacaksa veya arkadaşlarla vakit geçirilecekse bunun sana işkence gibi gelmemesi gerek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrende seni eleştiren çok fazla insan olabilir. Aldığın kararları, davranışlarını, işe odaklanışını... Ancak bugün sen kendinden emin olmalısın. Her ne kadar negatif eleştiri gelse de bundan iyi bir şeyler çıkarabileceksin. Sabretmende fayda var.

27 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün duygusal anlamda zor bir gün olacak. Büyük bir şeyle mücadele ettiğiniz hissine kapılacak ve karar verme konusunda zorluk yaşayacaksınız. Endişelenmeyin ve mümkün olduğunca sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Fevri çıkışlarınız yakınınızdakilerin kalbini kırabilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan yakın bir arkadaşının sana karşı olan ilgisinde değişiklik sezebilirsin. Bu durum seni yoğun düşüncelere sürüklüyor. Reklam gibi yaratıcılık isteyen bir işte çalışıyorsan, gelecek proje seni epey heyecanlandıracak. Kendi işini yapıyorsan, akşamüzeri katılacağın organizasyonda tanışacağın kişiler, yenialanlarına yönelmeni sağlayabilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinize attığınız ve aslında öyle olmayan konulardan sıyrılmalısınız. Kendinize adil olun. Bugün ilişkilerinizi anlamayı seçerek hem omuzlarınızdaki yükü hafifletecek hem de gerçek duyguları ortaya çıkarmış olabileceksiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Terazi’de ilerliyor. Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

27 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle olan ilişkinizi sağlamlaştırmak için zaman ayırabilirsiniz. Dürüst duruşunuz onun sevgisini kazanıyorken siz de ona olan sevginizi sevgisi ile arttırabilirsiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süredir ertelediğin işlerle ilgilenmek için uygun zamanı bulabilirsin. Bu sayede geleceğe dair daha çok plan yapma fırsatı bulabilirsin. Mevcut yaşantını çok zora sokmayacak planlar yapmaya çalışmak senin için daha yararlı olabilir.

27 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok fazla şey yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Çalışmak için harcadığınız günlere bakarsanız, çok fazla enerjinizin çok yetersiz sonuçlara gittiğini fark edebilirsiniz. Bugün, hayattan yararlanmak için biraz zaman ayırmayı düşünün. Neden arkadaşlarla güzel bir akşam yemeğine çıkmıyorsunuz, hatta daha iyisi küçük bir tatile çıkmıyorsunuz? Deneyin ve olayların olmasına izin verin. Sadece kendiniz için ayrılmış bir zamanı hak ediyorsun!

27 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön planda. Partnerinizin maddesel olanaklarından siz de faydalanacaksınız.

27 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her zaman etrafınızdakilere karşı ilgili oldunuz. Onlarla ilgilendiniz ve kendinizi şımartmak için kendinize hiç zaman tanımadığınız. Bugün tamamen farklı olacak. Sanki o her şey ile ilgili olan yanınız bir anda yok olmuş gibi, ilginin odağı siz olacaksınız. Bugün siz ve etrafınızdakiler için iyi bir gün olacak. Tadını çıkarın.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

27 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmiş yaşantınıza bakıp eski günlerinizi yad edeceksiniz. Geçmişe yaptığınız yolculuk, yapmak istedikleriniz için size ilham verecek ve sizi harekete geçirecek. Eğer bugünden kaçmak için geçmişe dalıyorsanız dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde kimse özlemlerinizi ve isteklerinizi algılamaz. Yaşadığınız masalımsı aşk ise çok geride kaldı. Artık gerçeğe dönmenin zamanı geldi. İlişkilerinizde nicelikten çok niteliğe önem verirseniz, gerçek dostlar bulacaksınız. Maddi açıdan rahatlama var.

27 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 52' 44"
Ay
Akrep
20° 51' 28"
Merkür
Koç
26° 19' 25"
Venüs
Balık
21° 15' 11"
Mars
Balık
04° 44' 47"
Jüpiter
Boğa
16° 44' 02"
Satürn
Balık
13° 16' 08"
Uranüs
Boğa
20° 38' 54"
Neptün
Balık
27° 47' 53"
Plüton
Kova
01° 49' 17"
Chiron
Koç
18° 46' 36"
Lilith
Başak
19° 45' 53"
True Node
Koç
15° 35' 51"
Son Güncelleme : 29/03/2024 05:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>