Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Denge Kurmakta Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Hislerini kendine daha rahat ifade edebilirsin bugün. Eğer aşkta bir tıkanıklık yaşandığını hissediyorsan bundan giderek uzaklaşman olası. Bir şeylerin daha da rahat gittiğini görmek seni mutlu edecek.

Problemli bir bağlantınızda bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Bu tür sorunlar, sizinyaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Bazı insanlarla daha mesafeli bir ilişki kurma çabanız sonuç vermiyor.

Kazançlar konusunda sana yol gösterenler olabilir. Bu konuda önemli insanlardan destek alabilirsin. İş konusunda elinden tutanlar, yolunu açanlar olabilir. Bu güzel etkiler seni çok daha büyük başarılara itebilir.

Bugün enerjinin yükseldiğini hissedebilirsin. Enerjini iyi değerlendirmek için de güzel bir egzersiz programına başlayabilirsin. Daha keyifli ve sağlıklı bir gün için spora özen göstermen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik fırsatlar, beklenmedik insanlar aracılığıyla gelebilir. İş konularında daha şanslı olabilirsin. Şansının bu tür konularda döndüğünü görmek sana ayrı bir keyif ve neşe verecek. Bunun peşine düşmelisin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün kariyerinizi iyileştirmeye yönelik alışılmadık ve beklenmedik fırsatlar bugün arkadaşlarınız aracılığıyla karşınıza çıkabilir. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızdan gelen haberle birlikte kendinizi yeni bir sosyal çevrenin ortasında bulabilirsiniz. Bu teşvik edici ve heyecan verici bir gün olacak.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğünün kısıtlanmasını istemiyorsun. Özel hayatına da bugün bu şekilde yön vermeye başlayabilirsin. Gelir ve ödemelerle alakalı konularda dengeyi kurmakta zorlandığını hissedeceğin bir gündesin. Her ne kadar mantıklı hareket etmeye çalışsan da önüne geçemediğin durumlar yorabilir. Bu konuda büyüklerinin fikrine başvurmak isteyeceksin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili beklentilerinizi düşünebilirsiniz. Bazı şeylerin yolunda olmaması, sizin dışında gelişen durumlarla ilgili olabilir. Hata aramak yerine kapatılması ve onarılması gereken eksiklere yoğunlaşırsanız daha sağlam bir ortam oluşturabilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Ticari konularda destek alabilirsiniz. Gençlerle ilgili konulara zaman harcayabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı konuları düzeltmek için çaba sarf edebilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cesur bir siz, beraberinde özgüvenli bir tutum ve başarı getirecektir. Aşk hayatınızdaki bağlantı cesaretli cümleleriniz ve içinizden geçenleri söyleyerek...

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklını besle. Şüphesiz aktif ve sosyal olmanın keyfini çıkarırken, şansınız da aynı derece çabuk sıkılacak. Bu bir Akrep için klasik bir durumdur; kendinizi en iyi şekilde hissetmeniz için sürekli ve ilgi çekici bir malzeme kaynağı sağlamanız gerekecek. İlginç olduğunu düşündüğünüz veya yeni bir hobi edineceğiniz bir konu keşfedin. Zihninizi canlandırın böylece vücudunuz da daha enerjik olacak. Olaylardan uzaklaşamazsan, bunun için interneti kullan.

21 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla işbirliği yapmak şu anda sizin için değerli olabilir ancak, kendinizi ifade ederken, bu gelişmenin sizi mahremiyetinizden vazgeçmeye zorladığını hissedebilirsiniz. Tüm bilgilerinizi sonsuza kadar saklı tutamayacağınızı unutmayın, eninde sonunda dürüst olmak zorundasınız. Ayrıca, ifşa etmekten endişe ettiğiniz her ne ise, muhtemelen düşündüğünüz kadar kötü değildir. İhtiyacınız olursa arkadaşlarınızdan tavsiye isteyin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde çok şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün içe çekilebilir, duygusal olarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizin, kardeşinizin manipülasyonlarına dikkat etmelisiniz. Duygularınızı sert bir dille ifade edebilirsiniz. Ay 14:14-20:15 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde yepyeni bir şeye başlamak yerine işlerinizi tamamlamak, işlerinizi toparlayarak geçirmek iyi olacaktır. Yeni başlanan işler sonuçsuz kalır. Saat 20:15’den sonra kendinizi iyi ifade edebilirsiniz. Duygusal olarak daha iyi hissedebilirsiniz. Fiziksel değişim yapabilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dengesiz duygularını ortadan kaldırmak için çok uygun bir gün. Dramalardan geri dur ve iç huzurun için ciddi bazı değerlendirmelerde bulun. Yaptığın her şey seni deliye döndürürken, her şeyin iyiye gittiğini söyleyerek kendini mi kandırmaya çalışıyorsun? Gerçeklerine karşı dürüst ol ve kendini mutlak doğruya götür. Düşüncelerine doğru bir yolculuğa başla.Ruh eşimin burcu ne?

21 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 54" R
Ay
Yay
06° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 01' 33"
Venüs
Koç
26° 25' 19"
Mars
Balık
26° 51' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 35"
Satürn
Balık
16° 14' 27"
Uranüs
Boğa
22° 08' 10"
Neptün
Balık
28° 47' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 51"
Lilith
Başak
22° 55' 32"
True Node
Koç
15° 31' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>