Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Buzları Eritiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşka dair daha keyifli gelişmeler görebilirsin bugün. Eğer bir süredir seni mutsuz eden bir konu varsa bugün bu konu hakkında daha net bir tavır takınabileceksin. Seni üzen şeylerden uzaklaşmak ve mutluluğa odaklanmak daha kolay olabilir.

Bugünyerinde yeni bir takım kurabilirsiniz. Başkalarını denetliyorsanız, birkaç işe alımın veya eğitimin zamanı gelmiş olabilir. Nöbet değişiminin tam zamanı. Resme bazı yeni elementlerin eklenmesi gerekiyor. Bilgili insanları zorlu konumlarla eşleştirebilirseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Resmen patron olmasanız bile, idari bir rol üstlenmeye çalışın. İnsanları bir araya getirmekte iyisiniz.

Bugün para senin için bir kaygı aracı olmayacak. Paranın daha iyi şeylere yaraması olası. Bu konularda sıkıntılardan uzaklaşabilirsin. Eline geçen paraları daha sağlıklı bir şekilde değerlendirebilirsin. İçin bu konularda oldukça rahat olabilir.

Evinin temizliği ve düzeni oldukça önemli olabilir. Eğer son zamanlarda hijyene özen gösteremediysen bugün evinin temizliğini yapmak sana iyi gelecek. Yaşam alanını kaostan uzaklaştırmak rahat nefesler almanı kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir şeylerin daha da yolunda gittiğini gördüğünde için rahatlayabilir. Hem kişisel hem de profesyonel anlamda odaklandığın ne varsa birden fazla gelişme görmen olası. Bir tıkanıklığın giderildiğini düşünmen ve rahatlaman sana iyi gelecek.

20 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Karizmanız tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Şimdi paylaşılan dostluklar uzun süreli olacak. Siz ve eşinizin, ortak geleceğiniz için benzer umutları ve dilekleri paylaştığınıza inanıyorsunuz. İkiniz gerçekten uyumlusunuz ve neden birbirinizle mutluluğa ulaşamayacağınızı anlayamıyorsunuz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde sağladığın huzurlu ortamı bozacak aksi planlara izin vermiyorsun. Bugün sporun ve sevdiğin hobilerin ile ilgilenmek isteyeceksin. Yakın arkadaşının ilişkisinde ciddi kırılmalardan geçtiğini, büyük travmalara maruz kaldığını öğrenmek seni derinden etkileyecek. Çalışan bir Akrep burcuysan, günü ailene ayırmak isteyeceksin. Bu sayede onların gönlünü almayı başaracaksın.

20 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bakış açınızı değiştirmelisiniz. Hayatın olumlu ve yapıcı yanlarını görmek için sizin de bir çabanızın olması gerekiyor. Kendinizi buna ikna edin ve yaşadıklarınızın anlamını, sebebini düşünün.

20 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Terazi’de ilerliyor. Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

20 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcı fikirler sizi zorlu durumlardan kurtarabilir. İlham perileriyle aranızdaki kapıların açıldığı günlerde daha keyifli hissedebilirsiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün değişim tutkusu içindesiniz. Gündelik hayatınızın parçası olan şeyler aklınıza yatmıyor mu? Size zaman kaybı ya da ahlaki açıdan yanlış gibi mi görünüyor? Öyleyse harekete geçme zamanı! Siyasi bir amaç için gönüllü olabilir, hatta yerel seçimlere katılabilirsiniz. Fikirlerinizi açıklayacağınız bir konuşma ya da sunum hazırlayabilirsiniz. Zihninizin netliği sayesinde geliştirilmesi gereken noktaları ayırt edebileceksiniz. Gözlemlerinizi paylaşmanın ve destek toplamanın bir yolunu bulun.

20 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük bir hikaye muhtemelen bugün içinizde bir delik açıyor. Siz kim olduğunuzu biliyorsunuz ve bunu insanlara anlatmaya hazırsınız! Kendinizi kısıtlamadan hayatınızın en yoğun anlarına dalmak konusundaki kararlılığınız başkalarını da kapsamayabilir. Bazı insanlar şu anda daha hassas bir noktada olabilir. Kimin sizi duyacak donanıma sahip olduğu konusunda sağduyulu olun.

20 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın kendinize zarar verdiğini biliyorsunuz. Karşı cinse istediklerinizi yaptıracağınız bir gün içindesiniz. İlişkilerinizde başarılısınız.

20 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün herhangi bir şey hakkında bir karar vermeniz neredeyse imkansız olabilir fakat elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginlik artarsa şaşırmayın çünkü harekete geçmek için her an daha fazla baskı hissediyorsunuz. Hazır hissedene dek hiçbir şey yapmayın. Bu noktada gerçekleşebilecek en kötü şey, ani bir karar vermek olabilir. Ne kadar özgürlük seven ya da maceracı biri olsanız da, yaklaşımınız pratik ve mantıklı olsun.Eski sevgilim geri dönecek mi?

20 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatının tartışmaları, inatlaşmaları ilişkinizi yıpratıyor. İlişkinize heyecan gerekiyor, her ikiniz de değişime olumlu bakarsanız beraberliğiniz tekrar canlanabilir. Birtakım kişilerle girdiğiniz para ortaklıkları size kazanç getirmek üzere. Mesleğinizde takdir toplamayı seviyorsunuz, fakat çok yorulup sağlığınızı bozmamak için enerjinizi dikkatli kullanmanız gerekebilir. Kendinize sağlık açısından biraz daha itina etmeniz önemli. Şu anda bir sorun yok ama, ilerleyen yaşlara da hazır olmalısınız.

20 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 10' 13" R
Ay
Aslan
07° 11' 30"
Merkür
Koç
19° 06' 02"
Venüs
Koç
14° 13' 39"
Mars
Balık
19° 12' 16"
Jüpiter
Boğa
20° 49' 23"
Satürn
Balık
15° 17' 02"
Uranüs
Boğa
21° 35' 21"
Neptün
Balık
28° 28' 06"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
19° 52' 23"
Lilith
Başak
21° 49' 43"
True Node
Koç
15° 33' 52"
Son Güncelleme : 16/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>