Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kaygıların Hafifliyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk konularında sakin bir karar alman gerekebilir. Tüm gemileri yakmadan, bütün kapıları sertçe çarpmadan bir karar... Bunun için de biraz sakince düşünüp kendi hislerinle yüzleşmen gerekebilir. Buna zaman ayırman en iyisi.

Son derece hırslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermemelisiniz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmalısınız.

İş konuları sıraya dizilmiş olsa da senin bunlarla ilgilenecek bir durumun olmayabilir bugün. Ertelenebilecek şeyleri ertelemek, biraz kendine zaman ayırmak daha önemli olabilir. İşi bugüne sıkıştırmaman önem kazanacak.

Bir süredir devam eden yorgunluğunu aşabilmek için bugün dinlenmeye odaklanman gerekecek. Ve bunu yaparken de kendini kötü hissetmemen önemli olabilir. Kimseden izin almamalısın. Dinlenmen gerekiyorsa dinlenmelisindir, o kadar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal gelgitlerin bolca yaşandığı bir gün geçirebilirsin bugün. Canın sıkılabilir, gülerken ağlayabilirsin, bir şeyler sürekli dengesini kurmakta zorlanabilir. Bu tür duygu durumlarıyla başa çıkmak için stresli ortamlardan uzak durmak iyi bir başlangıç olabilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Karizmanız tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Şimdi paylaşılan dostluklar uzun süreli olacak. Siz ve eşinizin, ortak geleceğiniz için benzer umutları ve dilekleri paylaştığınıza inanıyorsunuz. İkiniz gerçekten uyumlusunuz ve neden birbirinizle mutluluğa ulaşamayacağınızı anlayamıyorsunuz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni ilgi alanları edinebilirsin. El becerilerinin geliştiğini hissedeceksin. Beklemekten sabır taşına döndün belki ama artık şans senden yana. Uzun zamandır sonuçlanmasını beklediğin işlerin aynı anda çözüme kavuştuğunu görebilirsin. Maddi anlamda kaygılarını hafifletecekbağlantıları kapında.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızın ve elde ettiklerinizin hakkını veremediğini düşünebilirsiniz. Dünün dünde kaldığını bilerek hareket ettiğinizde, bugünü kendiniz için bir milat sayabilirsiniz. Kişisel gelişiminizi destekleyecek, hem gündelik hayatta hem dehayatınızda size yardımcı olacak eğitimlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecek beklentileriniz yönünde hassas olabilirsiniz. Öğle sonrasında ilişkilerinizde daha dikkatli davranmalısınız.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı durumlarda kendinizi daha net ifade edin ve partnerinize karşı dürüst olun. Anlaşmazlıklar olsa dahi sonunda sevgi galip gelecektir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün herkes size aşırı agresif gelebilir. Elbette, çatışmadan kaçınmakta uzmansınız! Her tür nahoşluktan uzak durabilme yeteneğiniz sizi barbarlardan ayrı bir yere koyuyor. Fakat yaşanacak gün, ilginiz çekecek ve geleceğinizi ilgilendiren olayları kapsıyor. Bunlarla baş edebilmek için üzerlerine atılmalısınız. Herhangi bir şüpheniz varsa, bir otorite figürü size sorumluluklarınızı hatırlatabilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda yaşadığınız fiziksel bir semptom hakkında arkadaşlarınıza açılmak zahmete değer olabilir. Sizi neyin daha iyi hissettireceğine dair gerçekten yararlı fikirleri olabilir ancak, herkesin fikri eşit derecede geçerli değildir. Hangi önerilerin sizin için doğru olduğuna dair nihai yargıç siz olmalısınız. Sırf başkasının egosunu yatıştırmak için uygun olmayacağını bildiğiniz bir planın peşinden gitmeyi kabul etmeyin.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün karışık düşünceler içindesiniz ve daha sabit olmanız konusunda kararsızlıklar yaşıyorsunuz. Olaylara sakin bakmak ve huzurunuzu bozmak istemiyorsunuz. Ertelediğiniz işler konusunda daha sıkı çalışmalısınız.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonra; duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Ayrıca maddi kazançlarınızı arttıracak fırsatlar da sizinle olacak.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşmakta zorlanıyor, söylemek istediklerinizi bir türlü dile getiremiyorsunuz. Kullandığınız vücut diline dikkat etmelisiniz. Etrafınızdakiler sizi yanlış anlayabilir ya da sizi anlamakta güçlük çekebilirler. İşinizdeki sorumluluklarınızın artması gerginlik yaratmakla beraber, sizi hareketli bir çalışma ortamına itecek. Parasal konularda tutarlı olun. Ağır diyetler yapmak yerine kalorisi düşük yiyeceklerden bolca yiyerek, formunuzu koruyabilirsiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 18' 20" R
Ay
Başak
15° 25' 22"
Merkür
Koç
17° 17' 41"
Venüs
Koç
18° 11' 08"
Mars
Balık
21° 41' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 14"
Satürn
Balık
15° 36' 15"
Uranüs
Boğa
21° 45' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 40"
Lilith
Başak
22° 11' 05"
True Node
Koç
15° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>