Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gerginliklere Dikkat! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün senden hoşlanan bir insanın sana bir adım atması olası. Seni çok mutlu edecek bir konuşma da geçebilir. Senden hoşlanan bu kişinin sana söyleyecekleri, aşk konusunda kendi değerini görmek için bir şeyleri tetikleyebilir. İnsanların sana nasıl baktığını daha net anlayabilirsin.

İş yerinizdeki yorgunluğunuzu üstünüzden atmak için bir yardıma ihtiyacınız olabilir. İşinizde yetkin biri olmanız, yorulmanıza neden olabiliyor. Aslında verimli ve güzel birgünü geçireceksiniz.

Bugünkonularında birçok şey yolunda gidebilir. O yüzden kendini bu konuda sıkacak bir şey bulamaman olası. İşlerin kendiliğinden yoluna girmesi, yeni fırsatlarla karşılaşman, farklı insanlarla toplantılar yapman güzel gelişmelerin önünü açacak senin için.

Bugün yediklerinde dikkatli olduğun ve egzersize özen gösterdiğin sürece seni zorlayan bir şey olmamalı. Eğer kilo vermek konusunda daha fazla adım atmak istiyorsan bunun için daha dikkatli tercihlerde bulunmaya başlayabilirsin bugün. Gün içerisinde atacağın adımları sayan bir cihaz kullanmak da iyi gelebilir sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Göreceğin rüyaların bir anlamı olabilir bugün. Bu tür konulara kendini daha fazla açmayı tercih edebilirsin o yüzden. Gördüğün rüyaları hatırlamak, onları bir kenara not etmek ve anlamlarını araştırmak sana iyi gelebilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün duygularınızın derinine inecek ve kendinizi anlayabilmek için bir şans bulacaksınız. Şu anda yaratıcılığınızın doruklarını yaşadığınız bir dönemdesiniz. Şu anda dize dorğu tavsiyeyi verecek doğru kişiyle bir anda tanışırsanız hiç şaşırmayın. Kendinizi şanslı hissettiğinzi bir döneme giriyorsunuz. Bu şansınızı iyi kullanın.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün etrafındaki gerginliklerden uzak durmak istesen de seni tam ortasına çekmek isteyen kişiler olabilir. Dikkat etmelisin. Geniş çevren sayesinde kariyerinle ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsin. Bu gelişmeyle kazancın da yükselebilir. Evli bir Akrep burcuysan, bir süredir ihmal ettiğin eşinle aranda yeniden romantik bir etkileşim oluşabilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiden beklentilerinizi paylaşabilirsiniz. Bunu bir takıntı ya da baskı noktasına getirmediğiniz sürece karşı taraftan da olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Aranızdaki sorunların çözümü, konuşulmayanların konuşulması sizi mental olarak rahat hissettirebilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca eşinizle ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşıdan gelecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız. Bazı olaylarda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Tartışmalar gündeme gelebilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özelliklemeselelerinde önünüze insiyatifiniz dışında şeylerin dayatıldığını görebilirsiniz ve hayır deme şeklinize göre gününüz şekillenebilir...

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş başkalarına geldiğinde, koruyucu biri olup çıkıveriyorsun. Bugün birini kanatlarının altına alabilirsin. Bir proje konusunda ekstra yardıma ihtiyacı olan biri olabilir. Belki gerekli açıklamaları ve yardımları sen yapabilirsin. Ya da bir arkadaşın kişisel bir yardım talep edebilir. Çocuklarına bir süre bakabilir veya bazı işlerini görebilirsin.

14 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para veya mülk paylaştığınız biri mevcut düzenlemenizde değişiklik yapmaya istekli olabilir ancak, sizin onayınız olmadan bunu yapamazlar ve ne kadar itiraz ederlerse etsinler, gerekli her türlü bilgiyi alana kadar bunu sağlamak zorunda değilsiniz. Ne istediğinizi güzelce sormak, işleri yoluna koymanıza yardımcı olabilir. Bir şeyleri daha derinlemesine düşünmenin onlara da fayda sağlayabileceğine ikna edebilirseniz, daha iyi!

14 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini benimsemek zorunda değilsiniz. Fakat tüm enerjinizi onları ikna etmek için kullanmakla hata yapabilirsiniz. Olayları karşıdan seyrederek, zamanlama konusunda acele etmemelisiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Neden her zamankinden bir miktar daha fazla “evet” demiyorsun? Biraz inatçısın ve sadece istediğin şeyleri yapıyorsun! Seni bilinmeyene itmek çok zor. Her zaman önceden hazır olduğun şeyleri istiyorsun. Bugün, insanlar beklenmedik teklifler yaparsa, neden bunları kabul etmeyi denemiyorsun? Hiç düşünmeden atla. Bu senin için harikalar yaratacak.Bu sene şans benden yana olacak mı?

14 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle çok zor dönemler geçirmiş ve ilişkiyi sona erdirmeyi bile düşünmüşsünüz. İlişkinizin onarılmaya ihtiyacı var. İlişkiniz yanlış değil, fakat bu ilişkinin canlanabilmesi için önemli bir değişimden geçmesi gerekiyor. İdeal bir ortaklık yapmanız şartıyla yeni atılacağınızkonum ve statü olarak durumunuzu değiştirebilir. Geliriniz hiç fena değil ama siz daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsunuz. Dişçinizin kapısını şimdiden çalmanız, daha sonra tedirginlik duyarak gitmenizden iyi olacak.

14 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 12' 38" R
Ay
Başak
14° 16' 34"
Merkür
Koç
17° 20' 22"
Venüs
Koç
18° 03' 56"
Mars
Balık
21° 36' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 54"
Satürn
Balık
15° 35' 41"
Uranüs
Boğa
21° 45' 31"
Neptün
Balık
28° 34' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 20"
Lilith
Başak
22° 10' 26"
True Node
Koç
15° 37' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>