Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Harcamalara Dikkat! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi duygularıyla hareket ederken sen mantığa odaklanabilirsin. Bu durumun aranızda anlaşmazlık çıkarmasına izin vermemelisin. Aranızdaki uyumu tekrar yakalayabilmek için anda kalmak ve biraz kendi hislerine kulak kabartmak iyi olabilir.

Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar da bağımsız olmayabilirsiniz. Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size geçici gibi gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak.

Para konusunda şanslı olacaksın. Bol bol telefonunu ve maillerini kontrol edebilirsin bugün hatta. Zira sana gelecek güzel haberler, alacağın mesajlar sana çok daha fazlasını katabilir. Yeni fırsatlar kapını çalabilir.

Eğer vücudun ödem tutuyorsa bunu aşmak için bir şeyler yapman gerekebilir. Bolca sıvı tüketmek, tuzu azaltmak, ödem söktürücü bitki çayları içmek gibi şeyler daha fazla gündemde olabilir bugün. Ne tükettiğine dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünden itibaren burcunda aşk etkileri daha net kendini belli edebilir. Bir şeylerin yoluna giriyormuş gibi hissettirmesi olası. Bu durum daha çok aşkta kendini belli edebilir. Daha keyifli zamanlara kendini açabilirsin.

11 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çok fazla mükemmeliyetçi olmamaya çalışın. İşleri tam olarak istediğiniz gibi elde etmek için ne kadar çok çabalarsanız, o kadar çok hüsrana uğrayacaksınız. Hayat mükemmel değil, olması da gerekmiyor. Seni bu kadar çekici yapan kusurların.

11 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne isteksiz bir başlangıç yapsan da günün sürprizlerine hazırlıklı olmalısın. Bugün sana bir şeyler öğretecek sosyal aktivitelerde bulunabilirsin. Gereksiz harcamalarda bulunabilirsin, aman dikkat! Akşam saatlerinde buluşacağın arkadaşınla derinlemesine konuşarak, kaygılarını dile getirebilirsin.

11 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yetenekleriniz size beklentilerinizi getirebilir. Çareyi uzakta aramak yerine kendinize odaklanmalısınız. Yatırım fikirleri ve gelir getirecek çalışmalarda çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular keyfinizi kaçırabilir. Sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Değiştirmek durumunda kalacağınız işler olabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Gün içinde keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir hayatınızın merkezinde duran bir sorun var ve bu sorun ortadan kalkmadan hayattan keyif almamaya ant içmiş gibisiniz. Oysa ara sıra dışarı çıkmak, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek sizi sorumsuz biri yapmaz, aksine zihniniz biraz rahatlarsa çözüme ulaşma olasılığınız artar. Hayattan keyif almayı kendinize yasaklamayın lütfen sevgili Akrep

11 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aynı anda her yerde bulunamayacağınızı ve stres altındayken her şeyin altından kalkamayacağınızı kabul etmeye çalışın. Bugün çayınızı her zamankinden yavaş içerek olsun ya da biraz daha düşük tempolu yürüyerek olsun uzun bir ara vermek için iyi bir gün. Ne şekilde olursa olsun işleri ağırdan alın.

11 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi sizi mevcut kabuğunuzdan çıkarmaya çalışıyor olabilir ve bu biraz hoşunuza gitmeyebilir. Muhtemelen diğer kişiyi yıkıcı biri olarak deneyimlersiniz. Bu mutlaka yanlış oldukları anlamına gelmez! Dünyanın sizi nasıl gördüğünü kontrol etmek için bazı şeyleri geride tutmak isteyebilirsiniz, ancak belki de bu özel an daha gerçek ve açık bir yaklaşım gerektirir. Aklınızdan geçen bu olsun ya da olmasın, konuşmanın doğal olarak nereye aktığını izleyin.

11 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolayı çevrenizdeki kişilerin, sizin fikirlerinden yararlanmaları söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

11 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir arkadaşınız duygusal bir kriz dönemi geçiriyor olabilir ve bu konuyla ilgili fikirlerinize ihtiyaç duyabilir. Fakat bu kişi sözlerinize kulak asacak fikri yapıda değil, bu yüzden şaşırmayın. Bir süre onu dinleyippek çok muhtemel seçeneği sıralarsanız ona daha çok yardımcı olabilirsiniz. Aksi takdirde kendinizi en az onun kadar sinirlenmiş bir halde bulabilirsiniz. Bununla ilgilenemeyecek kadar meşgulsünüz!Eski sevgilim geri dönecek mi?

11 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlarda sizin de suçunuz var. Bugünü onun gönlünü almak için değerlendirin. Sevgilinize yaşadığınızyoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi düzeltebilirsiniz. İş yerinizde başkalarının inisiyatifine bağlı kalmaktan dolayı zorluk çekmeniz mümkün. Gerginliğe hazır olmalısınız. Paranızın kıymetini fazlasıyla bilmenizin yanında, aşırı cömert davranışlarınız sorun yaratabiliyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir

11 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 28" R
Ay
Oğlak
00° 28' 52"
Merkür
Koç
16° 19' 32"
Venüs
Koç
28° 42' 56"
Mars
Balık
28° 17' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 31"
Satürn
Balık
16° 24' 37"
Uranüs
Boğa
22° 14' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 14"
Lilith
Başak
23° 07' 55"
True Node
Koç
15° 25' 38"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>