Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Karamsarlıktan Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Beklediğin gelişmelerin gerçekleştiğini görmek yeni planlar yapmak konusunda sana cesaret verebilir. Partnerinle beraber daha çok zaman geçirmek için daha çok imkan yaratabilirsin. Bu fırsatı ilişkinin geleceği hakkında karar vermek için değerlendirmelisin.

İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Zaman, zaman monoton biryaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Yenilik arayışlarınız devam edecek.

Para konusunda yeni ve farklı önlemler alabilirsin. Karşına çıkacak fırsatlar seni farklı seçenekleri değerlendirmeye itebilir. Birikimlerini korumak için daha dikkatli davranmak sana büyük yarar sağlayacak.

Havaların soğuması seni kötü etkilememeli. Önlemlerini alarak yoluna devam etmek iyi olacak. Dışarıda geçireceğin zaman için daha çok önlem almayı düşünebilirsin. Yemekte aşırıya kaçmamak günü daha rahat geçirmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarının zor durumda olduğunu görmek seni rahatsız edecek. Bu durumu değiştirmek için elinden geleni yapmak gerekecek. Kendini zor bir duruma sokmadan ona yardımcı olmak sana ve arkadaşına büyük yararlar sağlayacak.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün küçük gerilimler yaşayabilirsiniz. Özellikle eşiniz, arkadaşlarınız ya da aile fertlerinizle aranızda özgürlüğünüz konusunda birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bağımsızlığınızı nazikçe müzakere ederek makul bir yol mu bulacaksınız yoksa kendinizi onların egemenliğinden kurtaracak mısınız? İkinci ihtimal daha olası görünüyor.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk günü koşuşturmalar ile geçebilir. Halletmen gerekin banka işlerine yoğunlaşıyorsun. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan, ne yaptığına ilişkin merakın artabilir. Uzun zamandır görüşmediğin dostlarınla bir araya gelebilir, geç saatlere kadar dışarda olabilirsin. Karamsar duygulardan uzaklaşıp keyif aldığın konularla ilgilenirsen, kendini daha iyi hissedeceksin.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde zaman geçirmek, evi daha yaşanabilir hale getirmek bugün tüm zamanınızı alabilir. Ailenizin, özellikle de, annenizin fikirleri size bu noktada yol gösterici olabilir. Artan sorumluluklarınız karşısında birileriyle bu yükü paylaşabilmek hem motivasyonunuzu hem de dikkatini topluyor.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. İletişiminizin yüksek olduğu hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bugün yapacağınız ticari sözleşmelerde bazı gerginlikler yaşanabilir. Öğleden sonra arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sanatsal uğraşlara yönelme isteğiniz artabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevginizi de sinirinizi de çok ani gösterebilir bu şekilde partnerinizi korkutabilirsiniz. Sakin adım atmanız aşk ve profesyonel yaşamınızda sizi...

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi çoğunlukla başka insanların işlerine koştururken bulabilirsiniz yalnız kendinize de biraz zaman yaratmayı unutmamalısınız. Elbette ki başkaları için kendi ihtiyaçlarınızdan vazgeçtiğiniz bazı anlar olabilir ancak her zaman böyle yapmak sonunda kendinizi ihmal edilmiş ve hatta incinmiş hissetmenize neden olabilir. Gününüz bu şekilde gelişiyorsa, bu gece ya da yarın için kendinize bazı planlar yapmanızda fayda var. Her şeyi dengede tutmaya çalışın.

7 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğuştan gelen yeteneğiniz ve vicdanlıahlakınız size hayranlık ve saygı kazandırıyor. Siz farkında olsanız da olmasanız da, başkaları sizi idol olarak görüyor. Yine de içinizde yetersiz olduğunuza dair o rahatsız edici şüpheniz var. Bugün, bu şüphelerin nereden kaynaklandığına bakmayı daha fazla ertelemeyin. Kaynağa gitme ve canavarları sonsuza dek kovma zamanı! Başarınızla başkalarının hiçbir ilgisi yok.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır izleyeceksiniz. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına kesin çözüm getirdiğiniz kişiler sizi savunuyorlar. Fakat aşk yaşantınız etkilenecektir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün olmanız gereken noktaya varmak için izlenmesi gereken en iyi yolu ararken biraz gerilebilirsiniz. Bir yandan mutlu ve neşeli bir ses sizi işleri oluruna bırakıp cesur olmaya, sizin için en önemli şeylerin kararlı bir biçimde üzerine atılmaya çağırıyor. Öte yandan, görev duygusu ve kısıtlamalar sizi temkinli olmaya zorluyor. İki tarafın da iyi yönlerini seçip kendinize özgü bir saldırı planı yapın.Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

7 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda ilk günkü heyecanınızı yaşıyorsunuz. Böyle bir ilişkiyi yakalamaktan mutlu olmanıza rağmen aranızı bozmaya çalışanlar var, dikkatli olun. İş konusunda yeni sorumluluklar almaya hazırsınız. Fırsatları iyi değerlendirdiğiniz takdirde, daha mutlu olabileceğiniz bir başka sektöre geçmeniz mümkün. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykusuzluk probleminiz giderek artıyor.

7 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>