Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendi Köşendesin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün hislerini kendine ifade etmekte bir sıkıntı çekmeyeceksin. Ancak önemli olan bunları karşı tarafa yansıtmak olacak. Bir şeyleri dengede tutmakta başta zorlanabilirsin. Ancak karşındakine neler hissettiğini söylemek, susmaktan çok daha iyidir.

İşyerinizde birisiyle asla yıldızınız barışmayacak gibi görünüyor. İkinizin de anlaşılmaz biçimde uzattığınız bu çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün biraraya gelip konuşmanız için tesadüfler yaratılabilir. Değerlendirmekte isteksiz davranabilirsiniz.

Bugünkonusunda daha şanslı olabilirsin. Eğer yaptığın birvarsa bu işe başkalarını da dahil etmen olası. Farklı gruplarla ve takımlarlayapma fırsatı bulabilirsin. İşte arkadaşlık da kendini belli edebilir.

Bugün enerjinin tazelendiğini hissedebilirsin. Yeni şeylere başlamak için de iyi bir gün olacak o yüzden. Esneme hareketleri, yoga gibi aktivitelere öncelik vermen sana çok iyi gelebilir. Zihnen ve bedenen çok daha iyi şeylere açık olabileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün halledilmesi gereken ve acil olabilecek şeyler daha fazla gündeme gelebilir. Ve bu da bazı planları ertelemeni gerektirebilir. İstediğin şeylere zaman ayıramamak seni üzse de başını kaşıyacak vaktin olmayabilir. Bu süreçte kendi sağlığına dikkat etmelisin.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Diğer insanlara ne yapmayı planladığınızı açıklamaya çalışarak zaman ve enerji harcamayın, sadece başlayın ve yapın ve bırakın kendi iyi zamanlarında kendileri için halletsinler. Önümüzdeki 24 saat içinde eylemler kelimelerden çok daha önemli olacak.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrende güvenle alakalı problemler yaşıyor olabilirsin. Kabuğuna çekilmek yerine bu konuyu onlarla konuşmak isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan geçmişte ilişki yaşadığın birisiyle yolun tekrar kesişebilir. Kendini stresli hissetmemek için günün sonunu kendi köşende geçirmek isteyeceksin.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize ait fikirleri kendinize ait yaşam alanlarında kullanmak isteyebilirsiniz. Nasıl bir ortam hayal ettiğinize bağlı olarak, bunu mümkün kılmak için ailenizden fikir alabilirsiniz. Uyumlu olmak sizin avantajınıza olacaktır.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Finansal konularda yeniden harekete geçebilir ve farklı görüşlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde kendinizi yorulmuş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyalleşmek, konuşmak, hızlı bir hayat yaşamak her ne kadar size göre olsa da arada bir dinlenmeli ve bir durup sakin zaman geçirmelisiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birisinin tekerinize çomak soktuğu hissine kapılabilirsiniz. Bu aralar kim olduğunuzu aklınızdan çıkarmamanızda fayda var. Birisinin ya da bir şeyin sizi aşağı çektiğini hissederseniz, hiç şaşırmayın. Eğer böyleyse, tek kelimeyle o kişiden ya da durumdan uzak durun. Herkesi mutlu etmek sizin sorumluluğunuzda değil. Başkalarını bataktan çıkarmaya çalışırken kendinizi dibe çekmeyin.

9 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yetiştirilme tarzınızdan gelen mesajlar üzerine kafa yormak, şu anda en iyi halinizi ortaya koymanızı engelleyebilir. Belki de büyürken size sık sık aşırı duygusal olduğunuz söylendi. Duygusal olarak yoğun biri olmanın bunun zor yanları olsa da, sorumlu bir şekilde kanalize edildiğinde yaratıcı güç için inanılmaz bir potansiyel taşır. Şu anda hayatınızda olan insanların sizden gerçekten neye ihtiyacı olduğuna odaklanın ve bunun size tam güçle gitme izni vermesine izin verin

9 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bilinçaltı öfkelerinizi denetim altında tutmak zorundasınız. Enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize yansıtacak olumlu çalışmalar içindesiniz. Planlı şekilde davranarak başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün partner ya da ortakla ilgilenebilir, beraber güçlü kararlar alabilirsiniz. Aşk, çocuk, eğlence, hobi konularında şans sizinle olacak. Akşam saatlerinde finans, para, okültizm konuları ön olana çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz, değişiklik içine girmeniz aşk hayatınızı renklendirecek. Yaşama zevki ve mücadele şevki bulacaksınız. İş ilişkisinde olduğunuz kişileri bugün kırabilir ve sonra huzursuz olabilirsiniz. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Hesapta olmayan harcamalar yüzünden düzenli ödemeleriniz aksayacak. Sağlık konularındaki kuşkularınızdan kurtulmak için bir an önce sağlık kontrolü yaptırmalısınız.

9 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 42" R
Ay
Oğlak
08° 27' 46"
Merkür
Koç
16° 28' 54"
Venüs
Koç
29° 27' 36"
Mars
Balık
28° 45' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 57"
Satürn
Balık
16° 27' 52"
Uranüs
Boğa
22° 16' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 17"
Lilith
Başak
23° 11' 57"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>