Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ani Değişikliklere Hazır Ol! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2022, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Senden hoşlanan birisi sana ilgisini çok açık bir şekilde belli edebilir bugün. Alacağın mesajlar, yapılacak konuşmalar çok daha baskın olabilir. Karşı tarafın kendini sana ifade etmesine fırsat vermek en iyisi.

Özgün bir disiplin anlayışınız var. Aşınmış ilişkilerinyaşamında kalıcı problemlere yol açtığına inanıyorsunuz. Bir problemle ilgili tutumunuz gerçekçi de olsa, pek sempati toplamıyor.

Bugün parasal açıdan ilerlemenin tam zamanı. Geçmişte kalan şeylerden para beklemek yerine yeni projelere daha hızlı adapte olabilirsin. Güzel ve yeni gelişmeler için hayatında bir yer açman gerekecek.

Gün içerisinde sakin bir ortamda bir kitap okumak sana çok şey katabilir. Daha açık fikirli olmak insanın kendi enerjisini de akışına bırakması demek olabilir zira. Kendinle savaşmak yerine güzel şeylere yer açman çok iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikrine değer verdiğin insanların sana olumlu yaklaşmaması canını sıkmamalı. Eğer bir konuda ilerlemeyi kafaya koyduysan o zaman azmine daha çok güvenmen gerekecek. Başkalarının sözüyle kendi kalbini kırmaman gerekebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugünve kariyer anlamında çözümlenmesi gereken birtakım olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bunlarla mücadele etmek için etkili bir planlamaya ihtiyaç duyacaksınız. Güvendiğiniz bir kişinin bu konudaki fikirlerine mutlaka kulak verin. Kendi kararlarınızı en doğru bir şekilde alabilmek için mutlaka diğer düşünceleri de duymalısınız.

8 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanın karışık olması rutinlerine de sirayet edecek. Bu sebeple günün verimli geçmeyebilir. Bir süredir bastırdığın duygular bugün su yüzüne çıkacak. İş yerinde seninle uğraştığını düşündüğün birarkadaşınla yüzleşmek isteyebilirsin. Karşıt burcunda Ay Tutulması yaşanacak. Aile şirketinde çalışıyorsan, büyük düzeyde, ani bir toplantı gerçekleşecek.

8 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin desteğini almanın önemini anlıyorsunuz. Evinizin ihtiyaçları, kendi ailenizi kurma yolundaki adımlarınızda yalnız olmamanız motivasyonunuzu yükseltiyor. Hayatın size öğretilerini yakalamak hem maddi hem de manevi olarak güçlenmenize yardımcı olacaktır.

8 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız ve akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksilikler çıkabilir. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda artış olabilir. Yetenekli olduğunuz konularda fırsatlar çıkabilir.

8 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlendirmek ve başkalarına bağımlılığınızı bitirmek için uygun bir gün. Gücünüzü arttırmak, duygusal olarak da iyi gelmeyeni saptamak...

8 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dünyanın hızla değişmesi seni de etkileyecek. Değişime ayak uydurmak isteyeceksin. Sürekli yeni şeyler öğrenmek senin için önemli olacak. Öğrendiklerinin yardımıyla sorunlarla daha cesur yüzleşeceksin.

8 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Altında olduğunu düşündüğünüz bir sorumlulukla sıkışıp kalabilirsiniz. Olumlu bir tavırla belirli bir görev daha kolay gelebilir, ancak uzun zaman önce başka birinin yaptığı küstah bir yorum kafanızda takılıp kalmış olabilir. Belki de hayatta belirli bir seviyenin üzerine çıkamayacağınızı söylediler ve yanlış olduklarını kanıtlama isteği sizi motive ediyor. olumsuz bir kaynaktan gelen bu motivasyonun size zarardan çok yarar sağladığına emin olun.

8 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Disiplin size yakışıyor. Finans konularınızın gündem kazanmasıyla, sert fakat akılcı planlar yapıyorsunuz. Bugün değişim için uygun bir gün. Gizli anlaşmaların faydasınız göreceksiniz. Kendinizi daha iyi anlayacaksınız.

8 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; partner, ortaklık, evlilik, mahkeme konularında ani bitiş ya da başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Sizi koruyacak konu ise çocuklar, hobileriniz, borsa olacak. Sahneye çıkmalı ve affeden taraf siz olmalısınız. Akrebin en büyük sınavı affedememek ve kin tutmaktır ama aslında en çok kendine yapar. Çünkü bu kin ve nefret bedende kistlere, tümörlere dönüşürler. Hasta eder. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmelisiniz, ani ortaya çıkabilecek rahatsızlıklarınız olabilir. Son olarak ev ve aile konularında değişiklikler meydana gelebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşkın sinyalleri var. Kişiliklerinizin uyuştuğunu biliyor, fakat koşulların hazır olmadığını düşünüyorsunuz. Bu kadar cesaretsiz olmayın, ilk adımı atın gerisi kendiliğinden gelecek. Beraber çalıştığınız bir insanla birbirinize üstünlük kurma yarışına girmeniz gerekebilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, sizi yeterince tanımamalarından kaynaklanıyor. Kendinizi daha iyi ifade edin. Maddi bir sıkıntınız bulunmuyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz. Soğuk havalarda dışarı çıkarken dikkatli olun.

8 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 23" R
Ay
Oğlak
06° 20' 38"
Merkür
Koç
16° 26' 15"
Venüs
Koç
29° 15' 47"
Mars
Balık
28° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 43"
Satürn
Balık
16° 27' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 00"
Neptün
Balık
28° 51' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 45"
Lilith
Başak
23° 10' 53"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>