Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Korumacısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün aşka kendini açabilirsin. Ancak hevesle hareket etmek ileride sana sıkıntı yaşatmamalı. Her ne olursa olsun mantığını köreltmemelisin bugün. Aşkta ayaklarının yere bastığına emin olman gerekebilir.

Sizin için çok yabancı, değişik bir işe kalkışıyorsunuz. Bir sürü endişeniz var. Ama mevcut işinize bir engel teşkil etmemesi sizi cesaretlendiriyor, gözünüzü karartıyor. Başarılı olacaksınız. Yeni atağınızın geleceği parlak görünüyor.

İşte temkinli ve mantıklı davrandığın zaman çok daha iyi gelişmelerle karşılaşabilirsin. Bugün parasal konularda mantığını konuşturman gerekecek. Hayallere veya beklentilere göre değil var olan gerçeklere göre hareket etmen çok iyi olabilir.

Bugün eğlenmek isteyebilirsin. Eğlenceye giden yolda kendini sıkmamak isteyebilirsin. Ancak her şeyde dengeli olmakta fayda var. Eğlencenin de dozunu kaçırmamalısın mesela. Yediklerine ve içtiklerine dikkat etmek önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün paraya ne kadar bağımlı hale geldiğini düşünmek için iyi bir gün olabilir. Her şeyi parasal konulara bağlamak sıkıcı ve bir o kadar da negatif bir etki yaratabilir. Bazı konularda maddi durumlar üzerinden kararlar almamak adına kendine dikkat etmen gerekebilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hala sizin için yılın en iyi zamanlarından biri ve özellikle yaratıcı konularda çok iyi ilerliyorsunuz. Bunu söyledikten sonra, yolunuza çıkan her yeni fikre atlamayın, tutkularınızda seçici olun. Nitelikle ilgilidir, nicelikle değil.

10 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine daha yakın olan insanlara karışı korumacı bir yapıya bürünüyorsun. Eğer bir haksızlık görürsen duygularının daha fazla yükseldiğini hissediyorsun. Zorluklar karşısında sağlam adımlar atarsan üstesinden gelemeyeceğin olağanüstü bir durum da kalmayacak. Bugünün sana getirdiği aktiflik, davranışlarına da yansıyacak. Değişen beslenme düzenin, hızlı kilo almana yol açabilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bir gün olabilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendi kendinize zaman geçirirken aslında hayal ettiğiniz şeyin bu olmadığını fark edebilirsiniz. Sevdiğiniz aktivitelere, ertelediğiniz etkinliklere zaman ayırmak hem motivasyonunuzu yükseltecek hem de unuttuklarınızı hatırlatacaktır.

10 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Stresler meydana gelebilir. Ortaklı konularla güçlü etkiler altında kalabilirsiniz. Finansal konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başkalarının saldırganlıklarını fazla üstünüze alınmamaya özen gösterin. Ayrıca insanların davranışları size fazla sert gelirse de şaşırmayın. Büyük olasılıkla, bu tutumun sizinle değil daha çok onlarla ilgisi var. Yapılacak en iyi şey, kibirlerini ve güçlü doğalarını kulağınıza küpe yapmak. Belki de sizin kendinizin daha agresif bir tavır takınmanız gerekiyordur. Bugün arkanıza yaslanma ve pasif olma günü değil. Böyle yaparsanız, yolunuza çıkan lokomotif tarafından tamamen ezilmeniz muhtemel.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

10 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu dönem hayatınıza bir takım yeniliklerin gelecek bir dönem olabilir, her ne kadar son moda şeyler hakkında deliren bir insan olmasanız da. Geçiçi şeylere karşı çok fazla hevesiniz olmayabilir ama hayatınızdaki modern şeylerin eski alışkanlıklarınıza dayandığını reddedemezsiniz. Bu yüzden sizi gerçekten harekete geçirecek olan şeylerin ne olduğuna bir göz atmalısınız.

10 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kontrolünüz altında mümkün olduğunca çok şey olmasını isteyebilirsiniz ancak size yakın biri özgür iradesini kesinlikle onu etkilemediğinizi gösterecek şekilde kullanabilir. Buna rağmen zihinsel yetenekleriniz hala güçlü! Egonuzu aradan çıkarabiliyorsanız, muhtemelen diğer kişiyle birlikte çalışarak her iki ihtiyacınıza da uygun bir şey planlayabilirsiniz. Mutlu mu olmak istiyorsunuz yoksa haklı mı?

10 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncülerinizi duygusal bir şekilde ele aldığınız için, olaylara karamsar bir şekilde yaklaşıyorsunuz. İdealleriniz konusunda ısrarcı bir tavır takınacaksınız. Gücünüzü ilişkilerinizde yansıtmak istemeniz, sizi çekici yapıyor.

10 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finans, para, okültizm konuları ön olana çıkabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bugün ev ve ailenizle ilgili kararsızlıklar, anlaşmazlıklar yaşanabilir. Aşk, çocuk, hobi, sanat konularında güzel gelişmeler sizinle olacak.

10 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerde yaşadığınız olaylar konusunda daha olumlu düşünmeye başladınız. Eskisi gibi her şeye üzülmüyorsunuz. Aşk hayatınızda mutluluk verici bazı deneyimler yaşama şansınız oldukça fazla. Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir zaman. Açık olmanız ve pozitif enerjiniz bugün size önemli bir kapı açabilir. Maddi konularda yine çok şanslısınız. Gerginlikten kaynaklanan başağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

10 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 34" R
Ay
Oğlak
02° 18' 29"
Merkür
Koç
16° 21' 32"
Venüs
Koç
28° 53' 12"
Mars
Balık
28° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 27"
Satürn
Balık
16° 25' 22"
Uranüs
Boğa
22° 14' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 42"
Lilith
Başak
23° 08' 51"
True Node
Koç
15° 25' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>