Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İletişimde Aktifsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle ne noktada olduğunuzu gözden geçirmek için biraz kendini geri çekmek isteyebilirsin. Karşındaki insanın sana olan davranışlarını ve hislerini daha iyi analiz etmeye ihtiyaç duyabilirsin. Bu tür konularda hemen en olumsuzu düşünmemen bugün sana iyi gelebilir.

İşyerinizdeki ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz. Buradan bir an evvel kurtulmak istiyorsunuz. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek.

Hem evinde hem de çalışma ortamında seni rahatlatabilecek, işini senin için kolaylaştırabilecek şeylere odaklanmak adına biraz masraf yapmayı isteyebilirsin. Bu tür masrafları yaparken aceleci davranmamak ve biraz araştırmaya açık olmak daha iyi olabilir. Parayı hemen gözden çıkarmamalısın.

Bugün kendini rahat ettirmek ve biraz meditasyona zaman ayırmak sana iyi gelecek. Vücudunun ihtiyaçlarını dinlemelisin. Eğer çok yorgun düşüyorsan bu konuda sana iyi gelebilecek vitamin takviyelerine odaklanabilirsin. Dinlenmek, enerjini toparlamak ve meditasyon sana çok iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sürekli önüne bir engel konuluyormuş gibi hissedebilirsin. Özellikle de insanlarla iletişiminde geri gidiyor gibi hissedebilirsin. İnsanların seni kasıtlı olarak yanlış anladığını bile düşünebilirsin. Bu tür yanılgılara düşmemek önem kazanabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı insanlar dünyanın parça parça ayrıldığına inanabilir, ancak aşırı dramatik olacak türden değilsiniz ve işleri halletmek için rasyonel kararlar vermeye devam edeceksiniz. Hayat bir keder hikayesi değil, harika bir hediye.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara akılcı bir şekilde yaklaşman, haklılığını bir kez daha gözler önüne serecek. Bugün iletişim senin için çok önemli. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle geleceğinizle ilgili önemli konuşmalar yapabilirsin. Ancak bu konuşmalar bazı fikir ayrılıkları ve sorunları da beraberinde getirebilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız için yeni alışkanlıklar kazanmak isteyebilirsiniz. Daha verimli bir günlük hayat için hızınızı kontrol altına almalısınız. Küçük ev kazaları, çalışma ortamınızdaki kişilerle gireceğiniz diyaloglara dikkat etmenizde fayda var.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni insanlar, yeni çevreler ilham verici olabilir. Bugün duygusal açıdan daha özgür ve yenileyici bir atmosfer içindesiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal boşluklar ve nedenini bilmediğiniz hisler hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişten gelen nostaljik özlemleriniz kendini tekrar hatırlatabilir...

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir arkadaş edinin ve kendi kişisel gelişiminizden daha büyük bir amaç uğruna çaba gösterin. Yardım istemek yerine insanlara yardım eli uzatıp onlarlabirliği yapın. Daha çok özveride bulunursanız uzun vadede hiç ummadığınız kadar çok şey kazanacağınızı göreceksiniz. Etrafınızdakilere karşı cömert olun ve herkesin yararına olacak ortak hedefler oluşturulmasına öncülük edin.

12 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün imkânlarınızın ötesinde harcama yapmayın! Bazı alışverişe istekli kişiler tanıyorsanız, çılgınlığa kapılmanız mali durumunuz için felaket olabilir. Öte yandan, belki de tüm sıkı çalışmanız için kendinize bir ödül borçlusunuz. Kendinize verebileceğiniz para içermeyen bir hediye var mı? Zaman, belki? Gerçekten ihtiyacınız olan şey maddi karşılığı olmayan bir şey olabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu. Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Radikal düşünceler içindesiniz. Huzursuz bir gün yaşıyorsunuz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgili güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Aşk, çocuk, tatil ve eğlenceyle ilgili de güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirebilirsiniz. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Kariyerinizde şansınız açık, fakat tanımadığınız yeni sorunlarla ilk kez karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun! İş hayatınızda yeni bir dönem açılmak üzere. Paraların tamamen suyunu çektiği bir dönemdesiniz, ama yakın geleceğinizde bol ışık görünüyor. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz

12 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 56' 54" R
Ay
Oğlak
04° 52' 25"
Merkür
Koç
16° 24' 29"
Venüs
Koç
29° 07' 34"
Mars
Balık
28° 33' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 10"
Satürn
Balık
16° 26' 25"
Uranüs
Boğa
22° 15' 38"
Neptün
Balık
28° 51' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 22"
Lilith
Başak
23° 10' 09"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>