Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sakinliğini Koruyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin birisi varsa eğer onunla konuşmak sana kendini çok iyi hissettirecek. Aranızdaki sohbeti biraz daha artırmanız gerekebilir. Birbirinize öncelik vermek ve güzel zamanlar geçirmek aranızda daha iyi bir uyum oluşturabilir.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Maddi açıdan kendi kuvvetini görmen gerekecek. Eğer işe odaklanmazsan bunun ne kadarlık bir karşılığı olabileceğini görmen gerekebilir. Kendinikonularında biraz geri çekip ortamı gözlemlemen daha doğru kararlar almanı sağlayabilir.

Bugün biraz vücudunu dinlendirip kafanı boşaltman gerekecek. Ve bunun için de keyif aldığın şeylere zaman ayırman gerekebilir. Bedenen kendini hırpalamadığın sürece gün içerisinde daha rahat edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne iyi tarafından kalkarak başlayabilirsin. Her baktığın şeyde bir gelişme ve iyilik görmen olası. Güne pozitif başlamak sende çok iyi bir etki bırakacak. O yüzden bugün senin için daha rahat geçebilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün Güneş-Plüton bağlantısı, kendi adına söyleyecek çok şeyin olacağı anlamına gelir ve bir Akrep olarak, kimin gücendiğini zerre kadar umursamazsın. Herkes için iyi bir haber olmasa bile, söylediklerinizin kulağa olumlu ve ilerici gelmesine çalışın.

18 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik cihazlar ile ilgili teknik aksaklıklar oluşabilir. Bu durum seni biraz gerginleştirse de sakinliğini koruyorsun. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin vereceği müjdeli haber keyfini yerine getirecek. Bugün hayatının bir noktasında sana ihtiyacı olan biriyle tanışabilir, uzun süreli bir arkadaşlığın temelini atabilirsin. Akşam saatlerin, dinlenerek geçirirken, uzun zamandır istediğin filmi izleyebilirsin.

18 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yüzünüze vuran gerçeklere kayıtsız kalmamalısınız. Hem kendi hayatınız hem de aileniz/eşiniz için inisiyatif almanız gereken noktalar doğabilir. Ekonomik kaynaklarınızı değerlendirirken aceleci olmamanızda fayda var.

18 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular keyfinizi kaçırabilir. Sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Değiştirmek durumunda kalacağınız işler olabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Gün içinde keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Potansiyelinizi başarılı sürdürmek için çaba gösterebilirsiniz. Aşk konularında şanslı olabilir, iletişim yetenekleriniz ile karşı cinsi hızlıca...

18 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün müşterek noktalarda buluşamayan iki taraf arasındaki anlaşmazlıkta arabulucu rolünü üstlenebilirsiniz. Taraflardan biri her ne kadar duruma dair gerçekleri göz ardı etse de fikirleri bir o kadar güçlü ve sarsılmaz olabilir. Siz işe daha ziyade mantıkla yaklaşıyorsunuz, ancak iki tarafın da görüşlerini takdir edebilmek açısından olabildiğince yansız kalmalısınız.

18 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün enerjisi sizi oldukça iyi hissettirmeli. Moraliniz yüksek ve gülmek gününüzün iyi bir parçası olabilir. Hatta kahkahalarınız, diğer insanları harekete geçirebilir. Bu, sahip olunması gereken güçlü bir etkidir. Sahip olduğunuz coşku ve güzel duyguları çevrenizdekilere aktarabileceğinizi görebilirsiniz. Pozitif enerjinizi gülümseyerek, gülerek ve sadece kendiniz olarak paylaşın.

18 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş’ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yapılacak işleri her zamankinden daha fazla askıya alırsanız şaşırmayın. Her gün ille de hareketli geçecek diye bir kural yok, bu nedenle kendinize bu kadar yüklenmeyin. Akışına bırakıp ağırdan alın, işinizin bir teslim tarihi varsa bile biraz uzatma isteyebilirsiniz. İşlerin üstesinden gelmek için kendinizi zorlamanız alacağınız verimi daha da düşürebilir.Ne zaman çocuk sahibi olacağım?

18 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi istemediği şeyler yapmak için zorlamış olabilirsiniz. Bu ilişkinizin kötü yöne gittiğinin işareti olabilir. Bunu önlemek zorundasınız. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen sizi zorda bırakıyor. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın maddi desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkili olacak. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz, yemekleri yavaş yavaş azaltın.

18 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 01" R
Ay
Yay
04° 30' 41"
Merkür
Koç
16° 00' 50"
Venüs
Koç
26° 14' 04"
Mars
Balık
26° 44' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 28"
Satürn
Balık
16° 13' 36"
Uranüs
Boğa
22° 07' 39"
Neptün
Balık
28° 47' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 20"
Lilith
Başak
22° 54' 31"
True Node
Koç
15° 32' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:11

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>