Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İddialısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2022, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşka dair daha iyi bir şansın olabilir bugün. Eğer hayatında kimse yoksa sana çok yakın gelecek birisi ile tanışman olası. Kalbini ısıtabilecek bir iletişim daha net bir biçimde gündeme gelebilir. Aşk gözünü korkutmamalı o yüzden.

Aynı meslekten arkadaşlarınıza danıştığınız bazı konularla ilgili, birkaç gün içinde yanıtlar alabileceksiniz. İşyerinizin teknik gelişmelerin gerisinde kalması sizi başka seçenekler aramaya itiyor.

Bugünkonularında etkili olabilecek bir insan ile tanışman olası. Bu kişi sana yardımcı olabilmek için kolları sıvayabilir. Seninle daha iyi anlaştığı için bazı projeleri seninle gerçekleştirmek isteyebilir. Bu tür iletişimlere hazır olmalısın!

Bugün zihnini de bedenini de gereğinden fazla yormamak iyi gelebilir sana. Anksiyete, stres ve sürekli pompalanan kötü haberler seni daha fazla yormamalı. Bütün bunlara odaklanırken bir de fiziksel olarak kendini zorlamaman önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjin yerine gelebilir. Daha keyifli de hissedebilirsin. Hayatındaki güzelliklere daha fazla odaklanabilirsin. Çevrendeki insanlarla aranda daha keyifli iletişimler yaşanabilir. Kendini içine kapatmaman en iyisi.

15 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün uyandığınız andan itibaren bugünün enerjisi sizlere iyi hissettirecek. Moralinizin yüksek olduğunu fark edeceksiniz ve pozitif enerjiniz sayesinde gün boyunca herkesi mutlu eden kahkahalar atacaksınız. Bu enerijinizi gülümseyerek kendinizle ve çevrenizdekilerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

15 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı sözlerin herkesi şaşırtabilir. Bugünden itibaren stratejik düşünerek hayatındaki ilişkileri yönlendirmek isteyebilirsin. Bazı konuları ise zamana bırakmayı doğru bulacaksın. Kendini ifade etme şeklinin değişmesinin gerektiğinin farkında olman ailenle olan diyaloglarda sana olumlu geri dönüş sağlayacak. Uzun süredir devam eden hukuki konular bugün sonuçlanabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler konusunda kriterleriniz değişebilir, bunu belli edecek tavırlar takınabilirsiniz. Sizde bir takıntı ya da huzursuzluk hali oluşturan tüm ilişkilerinizi revize edebilirsiniz. Hakkınızda söylenen pek çok şeyi öğrenebilir, duruşunuz ve sadece amacınızla hareket ederek gereken cevabı verebilirsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı politik davranabilirsiniz. Hırslı olacağınız bir gündesiniz. Bugün yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Alternatif planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde endişelerinizi azaltmanıza vesile olacak durum ve şartlar gerçekleşecek. Stres odaklı sağlıksız atıştırmalık yeme potansiyeli teşkil...

15 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanların kalbini kırmamak için daha fazla özen göstermen gerekecek. Onların sana yardımcı olmaya çalıştığını unutmamalısın. Hata yaptıklarında çıkışmak yerine beraber düzeltmeye çalışmak aranızdaki ilişkiyi güçlendirebilir.

15 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir görünüm deneme olasılığı sizin için biraz korkutucu olabilir. Bununla birlikte, kalıcı bir şey yapmadan önce bir deneme yapmayı düşünün. Düşündüğünüz değişiklik ne olursa olsun, muhtemelen arkasında bir hikâye veya daha derin bir anlam vardır ve bunu başkalarına açıklama fırsatını takdir edeceksiniz. İdeal sürecinizden bahsetmek, planınızı daha iyi hale getirmenin yolları konusunda size ilham bile verebilir!

15 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşullarınızı iyice analiz etmenizde fayda var. Renginize ve duygularınıza hitap eden kişilerle görüştüğünüz zaman enerjiniz çok daha güçlü oluyor. Çalışma hayatınızın temposunun yüksek olduğu bir gün içindesiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

15 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. Aile-kariyer dengesini kurmakta zorlanabilirsiniz. Aile içi sorumluluklar sizi kariyer hayatınızda hata yapmaya sürükleyebilir. Ayrıca ailenizdeki otoritelerle anlaşmazlık meydana gelebilir. Partnerle ya da ortağınızla ani krizler içinde kalabilirsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki anlaşmazlıkları düzeltmek için bazı girişimlerde bulunmanız ve çaba göstermeniz gerekiyor. Cesur hareket ederseniz, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınızı reddediyor. Pes etmek yerine, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmayın. Para konularında bile bile riske girmeyin, ihtiyatlı hareket etmeniz yararınıza olacak. Kilo vermek için ihtiyacınız kadar kalori tüketin. Ne az ne de fazla

15 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 53' 41" R
Ay
Terazi
29° 14' 44" R
Merkür
Koç
16° 08' 30"
Venüs
Koç
22° 43' 26"
Mars
Balık
24° 32' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 57"
Satürn
Balık
15° 57' 37"
Uranüs
Boğa
21° 58' 03"
Neptün
Balık
28° 41' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 30"
Lilith
Başak
22° 35' 34"
True Node
Koç
15° 38' 48"
Son Güncelleme : 23/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>