Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aşk ve Huzuru Yakalıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün aşk konularında bir şeyler istediğin gibi gitmeyebilir. Ancak bu durum seni daha da üzmemeli. Bazı şeylerin gerçekleşmesi için kendi zamanına sahip olması gerekir. Senin de bugün bu konuda biraz daha yapıcı davranman gerekebilir.

Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz. Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz.

İş konusunda çevrendeki insanlardan alacağın fikirler seni germemeli. İnsanların yapıcı eleştirilerini tersten algılamamalısın bugün. Senin de yapıcı davranıp bir şeyleri daha sakin gözden geçirmen gerekebilir.

Bugün stres seni gereğinden fazla yorabilir. Bu yorgunlukla başa çıkabilmek için kendine zaman ayırman gerekebilir. Tek başına geçireceğin zamanlar sana çok daha iyi etki edebilir. Bugün bu konulara odaklanman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanlarla empati yapmayı öğrenmen gerekebilir bugün. Özellikle deve para konularında. Sadece kendi bildiklerine veya önceliklerine göre hareket etmemek, bir karar alırken başkalarını da düşünmek zor olsa da gün içinde öncelik kazanabilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendiniz ve diğer insanlar için yalnızca en iyisini talep etmeniz son derece önemlidir. Gezegenlere göre, arzu ettiğiniz şeyi elde etmek için parmaklarınızı tıklatmaktan daha yorucu bir şey yapmanız gerekmeyebilir. Evet, gerçekten o kadar iyi.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan bir Akrep burcuysan, daha önce başvuru yaptığın yerden olumlu geri dönüş alabilirsin. Aşk ve huzuru bir arada yaşadığın keyifli bir gün olabilir senin için. Bugün bir süredir görüşmediğin arkadaşınla tesadüfi bir yolla karşılaşabilir ve yeniden iletişim kurabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan eşinin ailesi ile yaşadığı sorunla ilgilenmek zorunda kalabilirsin.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ve duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Öfkenize yenilmek, emin olmadığınız konular hakkında konuşmak elinizdeki iyi imkanları doğru kullanmanıza engel olabilir. İş ortaklarınızla aranızda gizli saklı bir konunun olmamasına dikkat etmenizde fayda var.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Finansal konularda yeniden harekete geçebilir ve farklı görüşlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde kendinizi yorulmuş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu adımlar atabilmeniz mümkün. Duygusal olarak kendinizi yeniliklere hazır hissedeceksiniz. Süreç biraz uzamış olsa da mutluluğu...

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatli olmazsanız bugün sizin için endişe dolu bir gün olacak. Başkalarının sıkıntılarını ve dertlerini içselleştirmeye meyillisiniz. Artan hassasiyetiniz sizi tüm gün diken üstünde tutabilir. Dünyanın geri kalanıyla uyum içinde olmayı deneyin. Hayatınızda neler olup bittiğine çevrenizdekileri hariç tutarak bir baktığınızda, her şeyin aslında ne kadar mükemmel olduğunu göreceksiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzel görünmek bugün sizin için önemli olabilir. Özellikle yaratıcı yeteneğiniz estetiğinize rehberlik edebilir. Gergin olmanızda sizin de bir payınız olabilir mi diye kendinize sormak isteyebilirsiniz. Kabul edilmiş hissetmediğinizde, tarzınızla çılgınca bir şeyler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Başkalarına karşı kendi tavrınız ile onların sizin hakkınızda gerçekten nasıl hissettikleri arasındaki farkı ayırt etmeye çalışın.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişik fırsatların size getireceği avantajların bilincinde olarak ilişkilerinize yön verin. Çok tepkili hareketleriniz sizi zor durumda bırakabilir. Bugün bu konuda dikkatli olun. Yaşam kaliteniz bazılarına ters gelebilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçek dünya ve eğlence dünyası arasında bocalayabilirsiniz. Yüksek ihtimalle, kazanan hayal dünyanız olacak fakat bu gerçeklikle ilişiğinizi tamamen koparacağınız anlamına da gelmiyor. Eğer biri bu iki dünyayı birbirine bağlamayı başarabiliyorsa, o kişi sizsiniz. Muhtemelen bu iki dünyayı en iyi biçimde birleştiren ifade yöntemine, sanata yöneleceksiniz. Yaratıcı fikirleriniz şelale olmuş akıyor!Aşkı bulacak mıyım?

16 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarının etkisinde kalarak kendinizde kusur bulma huyu var sizde. Güzelliklerinizin farkına varın! Bu yüzden aşka da küsmüş gibisiniz. Bu akşam tanıştırılacağınız bir kişi bu halinize son verebilir. İşinizde bir türlü istediğiniz başarıyı gösteremiyorsunuz. Bu huzursuz haliniz göze batıyor. Arzuladığınıziçin araştırmalar yapmanın zamanı geldi. Mali problemler yüzünden, verdiğiniz bir karardan vazgeçebilirsiniz. Bir süredir ihmal ettiğiniz sağlık problemleriyle ilgilenmek için uygun bir gün.

16 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 49' 01"
Ay
Akrep
20° 05' 17"
Merkür
Koç
26° 17' 39"
Venüs
Balık
21° 10' 33"
Mars
Balık
04° 41' 52"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 15"
Satürn
Balık
13° 15' 42"
Uranüs
Boğa
20° 38' 44"
Neptün
Balık
27° 47' 44"
Plüton
Kova
01° 49' 13"
Chiron
Koç
18° 46' 23"
Lilith
Başak
19° 45' 28"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>