Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kalıcı Çözüm Üreteceksin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Hayatına yeni birisi girebilir. Aşkı iliklerine kadar hissedebilirsin. Kalbin de aklın da aynı kişiyi gösterebilir. Ve bu aşk karşılık da bulabilir. Her şey yolunda giderken kendine nazar etmemek için biraz sakin olmanda fayda olabilir.

Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandırıp önünüzü yeniden görmenizi sağlayabilir. İş yaşantınızda bugünlerde fırsatın biri giderken biri gelecek.

Kazanç konularında bir şeyler içine daha da sinebilir bugün. Daha sağlıklı harcamalar yapabileceğin bir gün de olabilir ayrıca. Parasal konularda sağlıklı bir denge kurabilirsin. İçine sinmeyen kararlar almak sana çok uzak gelebilir.

Bugün kas ağrılarına karşı önlem alman gerekebilir. Bol bol sıvı tüketmek hem tutulmaları engeller hem de spazmların önüne geçer. O yüzden sen de kasların için daha fazla sıvı tüketmeyi tercih edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Planlı ve programlı hareket edenin çok yol alacağı bir gündesin bugün. O yüzden her ne yaparsan yap, sağlam hazırlıklarla kendi adımlarını kuvvetlendir. Bugün ne kadar planlı ve programlı olursan o kadar şey kazanabilirsin.

17 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Değer verdiğiniz kişilerin bugün onları ne kadar sevdiğinizi bilmelerine izin verin ama aşırıya kaçmayın yoksa aklınızı kaçırdığınızı düşünebilirler. Akrep o kadar kendini kontrol eden bir işarettir ki, aşırı duygusallaştığınızda başkaları rahatsız hissedebilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatında yaşadığın dalgalanmaların durulması için bazı önlemler alabilirsin. Sahip olduğun ilişkinde yaşadığın problemlere kalıcı çözümler üretmeye başlıyorsun. Bugün bir arada olduğun insanların yanlış anlamalarını düzeltmekle uğraşabilirsin. Özelliklearkadaşlarının arasında yaşanacak tartışmada, politik konuşmalarla arayı bulabilirsin. Mide ağrılarına dikkat!

17 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik değerlendirmeler yaparken kayıplarınızın nedenlerine de odaklanmalısınız. Kısa vadeli gelirlerinizi yönetmek için aile büyüklerinizden ya da işin uzmanından destek alabilirsiniz. Duygusal tatmin için gereksiz harcamalar ve konuşmalardan uzak durun.

17 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Stresler meydana gelebilir. Ortaklı konularla güçlü etkiler altında kalabilirsiniz. Finansal konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte yaptığınız iyiliklerin karşılığını alabilirsiniz. İş konusundaki başarılarınızın sınanması sizin de limitlerinizi görmenizde büyük yardımcı...

17 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni keşfettiğiniz yeni bir grup insanla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Genelde sahnenin merkezinde olmaktan hoşlandığınız için, kendinizi en iyi ışıkta sunmak isteyebilirsiniz. Ancak işi gösterişle karıştırmamaya dikkat edin. Özellikle yeni bir kalabalığın içinde arka planda kalmak iyi bir seçim olabilir. Neden liderlik yeteneklerinizi yakında onların keşfetmesine güvenmiyorsunuz? Daha sonra mutlulukla tüm grubun yararı için onları iyi bir şekilde kullanabilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belki de bir süredir gözünüzü diktiğiniz özel bir şeyi satın almanın zamanı gelmiştir! Muhtemelen iyi bir harcama yapacak ve ayrıca hangi alışverişlerin sizi özellikle mutlu edeceğine dair bir anlayışa sahip olacaksınız. Bir otorite figürü veya kafanızın içindeki birinin içselleştirilmiş sesi yine de kararınızdan heyecan duymayabilir. Size ne yapacağınızı söyleme haklarının nerede bittiğini bilmek paha biçilemez.

17 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerden çok fazla şey bekliyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Bugün olayların arkasındaki nedenler üzerinde durmalısınız.

17 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalar artabilir. Partner, ortaklık, evlilikle ilgili ani güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Venüs ve Merkür yay burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca; para, kazançlarda fırsatlarınız artıyor. Maddi kazançlarınız artabilir. Aşk sizi parayla alakalı yerlerde bulabilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz insanın bugün işiyle ilgili bir sorunla karşı karşıya gelmesi söz konusu. Sadece risk olarak kalacak bu hadise, biraz gerilmenize ve endişelenmenize yol alabilir. Bugünlerde işinizle ilgili seri davranmanız gerekiyor. Karar verirken zorlanmıyorsunuz ama kararlarınızı hayata geçirirken biraz ağır kalıyorsunuz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin. Öfkenizi kontrol edebildiğiniz sürece herhangi bir problem yaşamayacaksınız

17 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 25" R
Ay
Akrep
28° 32' 34"
Merkür
Koç
15° 59' 18"
Venüs
Koç
25° 39' 06"
Mars
Balık
26° 22' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 53"
Satürn
Balık
16° 10' 59"
Uranüs
Boğa
22° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 42"
Lilith
Başak
22° 51' 22"
True Node
Koç
15° 33' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>