Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorunların Kaynağına İniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşkta aklına yatmayan ne varsa daha fazla dikkatini çekecek bugün. Ancak acele kararlar almak yerine olan biteni biraz daha gözlemlemek isteyebilirsin. Sert ve ani kararlar almadan önce biraz olanları netleştirmen gerekebilir.

Son 2 ya da 3 hafta boyuncayerinizde özel bir şeyler olmamış gibi görünebilir. Ama bugün, tüm sıkı çalışmalarınızın ödüllerini alacaksınız. Toplantılardan olumlu etkiler yaratacaklarının farkına varmadan bazı yararlı isimler edinmiş olabilirsiniz. Görüyorsunuz ya, tanıştığınız hemen hemen herkesin yaşamınız üzerinde olumlu bir etkisi olabilir.

Beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsin. Ancak bu gelişmeleri sakin bir kafayla yoluna koyman gerekebilir. Heyecanlı meseleleri sakin bir kafayla gözden geçirebilecek bir ruh hakine sahip olabilirsin bugün. Bu durum seni daha iyiye itebilir.

Hayatında daha iyiye giden bir enerji döngüsü yakalamış olabilirsin. Bugün bu konuda daha şanslı olduğunu görebilirsin. Enerjini doğru yönlendirdiğin sürece sağlık açısından canını sıkan bir şey olmayabilir. Rahat bir gün geçirmek adına neler yapabileceğine odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senden yardım isteyen insanlar olabilir bugün. Her ne kadar müdahil olmak istemesen de canını sıkan konulara odaklanman gerekebilir. Özellikle de ailevi meselelerde sağlam bir yol izlemen istenebilir. Sorumluluk alan taraf sen olabilirsin.

24 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün yeniayı, bazı maddi amaçlarınızı ve hırslarınızı sorgulamanıza neden olabilir. Evet, elbette para da önemlidir, kariyeriniz kadar, peki ya hayat felsefeniz? Seni mutlu etmiyorsa değiştir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kötü etkileri çevrende uzakta tutuyorsun. Olaylar karşısında karamsar bir tutum sergileyen arkadaşlarından uzak durmak önceliğin haline gelebilir. Davranışlarının altında yatan nedenlere odaklanacaksın. İş yerinde dönen ufak hesaplaşmaların açığa çıkması, büyük yüzleşmeleri de beraberinde getirecek.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir hazırlığını yaptığınız konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden, sevdiklerinizden destek alabileceğiniz gibi yardımcı olduğunuz insanlardan da bu yönde ilham alabilirsiniz. Yaptıklarınızın, verdiğiniz değerin karşılığını görmeye başlıyorsunuz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Stresler meydana gelebilir. Ortaklı konularla güçlü etkiler altında kalabilirsiniz. Finansal konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda kendinizi diğerlerine yardım ederken bulabilirsiniz ancak yine de mantıklı sınır çerçevesinde kalmanız çok önemli olacak.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin için en zor şeylerden biri, yalnız kalmak. Ancak şu işe bakın ki, bu muhtemelen yaşamanız gereken en önemli şeylerden de biri. Şu an diğer insanlardan tamamen ayrı olduğunuzda nasıl mutlu olacağınızı öğrenmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Bunu kendiniz için bir ceza olarak görmeyin. Aksine büyüyüp kendi içsel durumunuzu geliştirebileceğiniz bir zaman olarak görmelisiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda dengesiz bir ilişki sizin için üzücü olabilir. Adil sorumluluklarınızdan daha fazlasını taşıdığınızı ve diğer kişinin ne olursa olsun tüm kararları verdiğini hissedebilirsiniz. Bu koşullar altında, finansal seçimlerinizi bir şekilde onlara karşı kullanarak misilleme yapmak isteyebilirsiniz. Çabanızı nereye harcayacağınız konusunda büyük kararlar vermek sizi özgür kılabilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir.. Karşınızdaki insanlara güven duymak istemeniz sonucunda, detaylar ön plana çıkıyor. İş hayatınızda, yanlış telkinlere neden olabilecek durumlar söz konusu.

24 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

24 Kasım Yay burcu Yeni ayıyla beraber 15 gün boyunca; maddi kaynaklar, kazançlar, ürettiklerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çocuklardan, hobi, aşk, borsadan dolayı para kayıpları gerçekleşebilir, dikkat etmelisiniz.

24 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yakın çevrenizdekilerin dertleri ile uğraşmaktan kendinize zaman ayırmanız zor olabilir. Halbuki kısmet ve menfaatler bugün elinizin uzanabileceği yerde. Dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve sürümcede olan birtakım işlerinizi gözden geçirecek ve sonuca daha fazla yaklaşacaksınız. Hesapta olmayan ödemeler, harcama gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, dikkatli olun. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Önemsiz bile olsa bir uzmana görünün.

24 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 21' 33"
Ay
Akrep
26° 52' 23"
Merkür
Koç
26° 32' 15"
Venüs
Balık
21° 51' 15"
Mars
Balık
05° 07' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 12"
Satürn
Balık
13° 19' 28"
Uranüs
Boğa
20° 40' 16"
Neptün
Balık
27° 48' 58"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 18"
Lilith
Başak
19° 49' 07"
True Node
Koç
15° 36' 11"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>