Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Harcamalarına Dikkat Etmelisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2022, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşkta canını sıkan meseleler gündemden düşmeye başlayabilir bugün. Eğer bir süredir seni mutsuz eden bir ilişki içerisindeysen bugün artık bunu sonlandırabilirsin. Aşktaki etkiler kötünün bitip iyinin başlaması şeklinde kendini gösterebilir sana.

İşine pek güven duymadığınız birinin bir konuda gösterdiği çaba, onunla ilgili görüşlerinizi değiştirecek. Çözümsüz görüp gözünüzü korkutan problemler bir bir çözülüyor. Rahatlayacaksınız.

İş konularında ektiklerini biçebilirsin bugün. Bu da senin için çok iyi sonuçlar demek olabilir. Sıkı çalışmanın güzel sonuçlarını almak, seni memnun edecek şeylere odaklanmak hem işte hem de parada güzel kapıları sana açacak.

Bugün artık biraz daha rahat edebileceğini hissedebilirsin. Üstündeki yorgunluğu atmak önceliğin olabilir. Yorgunluklardan kurtulmak için sadece tembellik etmek de gerekmez. Günü keyfine göre geçirmek de sana bu etkiyi yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer hedeflerine giden yolda başarısız olduğunu düşünüyorsan bugün bu yolları değiştirmek için iyi bir gün olacak. Gezegenlerin hareketi sana bir şeylerin analizini yapabilme kuvveti verebilir. Yanlışları daha net görmeye başlayabilirsin.

22 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş'in burcunuzdaki son günü, sizi yaratıcı bir projeyi olabildiğince çabuk tamamlamaya teşvik ediyor. Bugünden sonra hala üzerinde çalışabileceksiniz, ancak ödemeye hazır olduğunuzdan daha pahalıya mal olabilir. Bunu yapmak için hala zaman var.

22 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni dolaştığın mağazalardan esinlenerek evinde bazı değişimler yapmak istiyorsun. Ama yine de finansal açıdan dikkatli olmalısın. Güvendiğin ve benimsediğin insanlarla beraber vakit geçirmek sana kendini daha iyi hissettirecektir. Sanatla ilgileniyorsan, yurtdışındaki kültür-sanat etkinliklerine gitmenin araştırmalarını yapabilirsin.

22 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizdeki işlerin sıklığı ve yoğunluğu verimli çalışmanızı engelleyebilir. Doğru bir planlama yapmak için öncelik sıralaması yapmanız gerekebilir. Bunu yaparken sizin için gerekli ya da verimli olmayan konuları da ayıklamalısınız.

22 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı politik davranabilirsiniz. Hırslı olacağınız bir gündesiniz. Bugün yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Alternatif planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınıza ve sevdiklerinize tutucu ve korumacı davranabilirsiniz. Bu yüzden öncelikle kişilerin kendi kaderlerini yaşaması gerektiğini hep hatırlayın.

22 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yeteneklerini keşfedeceğin durumlarla karşılaşabilirsin. Bu durum kendine güveninin güçlenmesini sağlayacak. Yeni yeteneklerin sayesinde karşına yeni fırsatlar çıkabilir. Bunları değerlendirmek geleceğin için önemli olacak.

22 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut kaynaklarınızı nasıl harcayacağınız veya yöneteceğiniz konusunda heyecan verici bir fikriniz olabilir. Başkasına söylemek bu noktada sizin için iyi olmayabilir. Niyetleri olmasa bile, başkalarını memnun etme kaygılarınızı kolaylıkla ateşleyebilirler. Kendi ilhamınızı takip etmek yerine onların önerdiği şeyi yapmak zorunda hissedebilirsiniz, aslında onlar bunu istemeseler bile! Kendi iç sesinizle bağlantıda kalırsanız doğru seçimi yapabileceksiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek; bir takım sürüncemede olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Aile içi sorunlar gündem kazanacak. Onların fikirlerine saygı göstermelisiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

22 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kendinizi iyi ifade edebilirsiniz. Duygusal olarak iyi hissedebilirsiniz. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili önemli fırsatlar bugün karşınıza çıkabilir. Güneşin yay burcuna geçmesiyle 1 ay boyunca; para, maddi kaynaklar ön plana çıkabilir. Gelirinizi arttıracak adımlar atabilirsiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın düzene girmesi sizin kararlı olmanıza bağlı. Olayların dış görünüşünden anlam çıkarmak, hep kötüye yormak, kaprislere kapılmak sizi bir yere götürmez. Aşırı tutkulu yapınızıyaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar. Maddi konularda sıkıntınız fazla uzun sürmeyecek. Yaptığınız ortak çalışmalar size başarı sağlayacak. Kilolarınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçının.

22 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 26' 35" R
Ay
Yay
14° 41' 34"
Merkür
Koç
16° 05' 54"
Venüs
Koç
27° 13' 04"
Mars
Balık
27° 21' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 34"
Satürn
Balık
16° 17' 60"
Uranüs
Boğa
22° 10' 21"
Neptün
Balık
28° 48' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 04"
Lilith
Başak
22° 59' 50"
True Node
Koç
15° 29' 38"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>