Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlgi Odağısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşka daha yakın olabilirsin bugün. Hiç beklemediğin ortamlarda tanışacağın insanlar sana daha iyi gelebilir bu konuda. Flörtleşmek, yeni insanlarla sohbet etmek sana çok güzel bir enerji katabilir. Buna zaman ayırman şart!

Bugün mesleki konularla kafanız epeyce meşgul olacak projeleriniz için kaynak bulmakta zorlanacaksınız. Bu yüzdenarkadaşlarınızdan destek bekleyeceksiniz.

İş ve para kaygılarını bir kenara bırakarak harekete geçmen gerekebilir. Bu durum sana daha iyi gelecek. Parasal meselelere denge ile yaklaşman gerekebilir. Çok harcamak nasıl iyi değilse, hiç harcamamak da o kadar iyi olmayabilir çünkü.

Bugün enerjini doğru kullanmalısın. İşe güce veya angarya şeylere zaman ayıracağına daha keyif alacağın şeylere odaklanman, buna zaman yaratman sana genel olarak kendini çok daha iyi hissettirebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini biraz hassaslaşmış bulabilirsin. Enerjin de biraz düşük olabilir açıkçası. O yüzden günü sakin geçirmeye bakıp ardından dinlenmeye çekilmen en iyisi. Kendini hırpalamaya izin vermemelisin.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 48 saat içinde geri durmayın: Üzerinde çalıştığınız her ne ise, yüzde 100 devam edin. Fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak yeteneklerinizin zirvesinde olacaksınız, bu yüzden her şeyinizi verin ve karşılığında daha fazlasını almayı bekleyin.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini hayat koşturmasına yetişemiyormuş gibi hissedebilirsin. Bu durum zaman zaman gergin hissetmene ve yakınlarına karşı ani çıkışlarda bulunmana sebebiyet verebilir. Öğleden sonra farklı arkadaş çevrelerine girebilir, farklı insanlarla tanışabilirsin. Olumlu ruh halinden dolayı ilgi odağı olacaksın. Bugün farkında olmasan da senin günün olacak!

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinizi düşünebilirsiniz. Burada yaptığınız hataları ya da yapmadıklarınızı hatırlamak, yeni ilişkilerde ve şu anki yaşantınızda işinizi kolaylaştırabilir. Ders çıkarırken hayatı paylaştığınız kişilerin de desteğini, fikrini almak size fark attırabilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecek beklentileriniz yönünde hassas olabilirsiniz. Öğle sonrasında ilişkilerinizde daha dikkatli davranmalısınız.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde dikkatli olmanız ve alınganlıktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Partneriniz size olan sevgisini oldukça fazla göstermeye başlayabilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hala spirituel şeyler hakkında daha çok şey bilmen gerektiğini hissediyorsun. Bugün hayatının gidişatını düşünerek meditasyon yapabilirsin. Hayatının gittiği yön neresi? Mutlu musun ve kendini nereye ait hissediyorsun? Eğer hayatını doğru bir şekilde analiz edebilirsen, ihtiyacın olan cevaplara ulaşmak için gerekli şeyleri elde edebilirsin.

26 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ruhunuz adeta parlıyor ve herkesi kendine çekiyor. Gününüze devam ederken muazzam bir enerjiyle dolu hissedebilirsiniz. Macera duygunuz yüksek ve sizi aşağı çeken çok az şey var. Şu anda başa çıkması zor olabilecek bir alan aşk ve romantizmdir. İşlerin istediğiniz gibi gitmediği tek alan burası gibi hissedebilirsiniz. Sabır işin sırrıdır.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevrenize fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat, medya, iletişim konuları gündeminize gelebilir. Aile ve evinizle ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Sağlığınıza dikkat.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi yeniden irdelemeniz konusunda bazı fırsatlar karşınıza çıkacak. Karşılıklı konuşmalarınızda birbirinizi kırmamalı ve kapasitenizin üstünde konuların çözümüne girmemelisiniz. Bu aralar işteki başarınızla müdürlerinizin büyük ilgisini çekiyorsunuz. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Kazancınız yerinde, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

26 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 05" R
Ay
Oğlak
15° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 39' 01"
Venüs
Boğa
00° 08' 40"
Mars
Balık
29° 11' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 30' 51"
Uranüs
Boğa
22° 18' 27"
Neptün
Balık
28° 53' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 11"
Lilith
Başak
23° 15' 39"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>