Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Başlangıç Noktanı Belirleyeceksin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk konularında doğru şekilde iletişim kurmanın ne kadar önemli olduğunu görebilirsin bugün. Çevrendeki insanlardan daha şanslı olabilirsin aşk için. Bir şeyleri doğru şekilde konuşmak seni karşı tarafla yakınlaştırabilir.

Akşama doğru aranızda yapacağınız toplantı sizin için çok yararlı olacak. Bugün işe gelmemek için önemli gerekçeleriniz olduğunu düşünüyordunuz. Toplantıda, gelmekle ne kadar doğru yaptığınızı anlayacaksınız.

İş konularında kendi fikirlerini daha fazla aktarabilirsin bugün. Çevrendeki insanların seni çok daha iyi anladığını görebilirsin. Kendini ifade etmekten çekinmemen seni çok daha iyi bir enerjiye itebilir. İşte de parada da başarı seni bekleyebilir.

Sıcak bitki çayları tüketmen sana kendini çok iyi hissettirebilir bugün. Ve bedensel olarak kendini yormaman tabii. Gün içerisinde yeterince hareketliliğin olabilir. Günün sonunda sıcak bir bitki çayıyla ayaklarını uzatman sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün söylenmek yerine eyleme geçmelisin. Eğer şikayet ettiğin bir mesele varsa şikayeti bırakıp bu konuda neler yapabileceğine odaklanmalısın. Bir çözüm üretmen daha fazla takdir toplayabilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ne kadar yetenekli bir Akrep olursanız olun, doğru bağlantılara sahip olmadığınız sürece hedeflediğiniz zirvelere ulaşamazsınız. Hayallerinize yardımcı olabilecek insanlarla konuşmayı bugün işiniz haline getirin. Sormaktan zarar gelmez.

25 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Akrep burcuysan karşı tarafın yersiz kıskançlıkları seni bunaltabilir. Bu konuda onu eleştiriyorsun. Bugün belirli karışıklıklardan da kurtulacaksın. Yakın arkadaşlarınla günün erken saatlerinden itibaren telefon görüşmeleri yapabilir, imalı konuşmalara şahit olabilirsin. Yapmak istediğin o kadar çok şey var ki, bazen nerden başlayacağını sen de bilemiyorsun.

25 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenizdeki bazı kişilerle sorun yaşayabilirsiniz. Hatayı kendinizde de aramanız gereken gelişmeler olabilir. Bu durum karşısında ortak beklentileriniz ve paylaşımlarınız olduğunu da düşünerek hareket etmeli, yapıcı konuşmalar gerçekleştireceğiniz bir masa kurmanızda fayda var.

25 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız durumlar söz konusu olabilir. Kendinizi sıkışmış ve eli kolu bağlanmış hissedebilirsiniz. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Öğle saatlerinde zihniniz bulanıklaşabilir. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızın beklentinizin altındaki tutumları sizin karakterinizi yüceltir. Kurduğunuz iletişimde saygı çerçevesini ön planda tutsanız da karşınızdan aynı tepkiyi alamayabilirsiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini açıkça ifade et. Diğer insanlar senin gibi zihin okumakta başarılı olmayabilirler. Eğer birilerinin gelip senin ne düşündüğünü çözmesini bekliyorsan, sonsuza kadar bekleyeceksin demektir. İnsanlara aklından neler geçtiğini söyle. İletişim fazlasıyla önemlidir ve bugün senin için iletişim başlıyor; öyleyse ilk adımı atma konusunda rahat ol.

25 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut halinizi tanımlamak zor bir görev olabilir. Öte yandan, sahip olduklarınızı veya banka bakiyelerinizi saymak daha kolay görünebilir. Çabalarınızı size anında ve ölçülebilir sonuçlar getiren bir göreve odaklamak mantıklı olsa da, maddi şeylerinizin uygun kapsamlarının ötesinde anlam kazanmamasına dikkat etmeniz gerekebilir. Beğenseniz de beğenmeseniz de sahip olduklarınızdan daha fazlasısınız!

25 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken, duygusal yönlerinizin de, tatmin olmasını isteyeceksiniz. Eski bir arkadaşınızın tekrar karşınıza çıkma ihtimalini de unutmamalısınız. Günlük yaşantınızı planlamalısınız.

25 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

25 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün maddi kaynaklar, kazançlar, ürettiklerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Borçlara bu süreçte dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Aşk, çocuk, hobi, sanat, borsa, eğlence konularında şanslısınız ama dolandırılmamaya dikkat etmelisiniz. Ayrıca harcamalarınız artabilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönden yeni maceralara açıksınız ve yeni ilişkiler kurma yönünde aldığınız kararlar da çevrenizden destek görecek. Zihinsel anlamda kuvvetli olacağınız bir gün. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Çalışma hayatınızda performans ve birikiminizle başarı gösterebilirsiniz. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. Çok fazla şekerli gıda tüketimi kısa sürede yağ birikimleri olarak vücudunuzda yerini alabilir.

25 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 49" R
Ay
Akrep
25° 24' 25"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 20' 36"
Mars
Balık
26° 10' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 25"
Satürn
Balık
16° 09' 35"
Uranüs
Boğa
22° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 45' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 51"
Lilith
Başak
22° 49' 43"
True Node
Koç
15° 34' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>