Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geri Sayıma Geçiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Arkadaşlıktan aşka dönüşen bir durumla başa çıkmak seni biraz zorlayabilir. Ancak bazı hislerin tam anlamıyla olgunlaşması için her iki tarafın da kendine biraz zaman tanıması gerekli olabilir. Bugün bu konularda daha hassas ve yapıcı davranmalısın.

Bugün oldukça olağan bir gün olacak. Düzeni kaçmış bazı şeyleri aniden toparlama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz, bu durumlar işinizdeki bir görevinizle ya da ev hayatınızı ilgilendiren bir mevzu hakkında olabilir. İşler bitene kadar dinlenmeyeceksiniz, başkaları ne kadar dil dökerse döksün ne kadar sizi ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, dikkatinizi dağıtlamalarına izin vermeyeceksiniz. Sizin için önemli olan tek şey, çözmeye karar verdiğiniz sorun olacak.

Karşına çıkan fırsatlar hakkında yaratıcı düşünmekten kendini geri koymamalısın. Bu sayede daha orijinal yöntemler bularak daha hızlı gelişim göstermen mümkün olacak çünkü. İş konusunda kendini geliştirmeye bakmalısın bugün.

Vücudunun ihtiyaçlarını daha çok dinlemen gerekebilir. Kontroller konusunda daha dikkatli davranmak isteyebilirsin belki. Özellikle de doktor randevularını kontrol etmek, gereken noktada yeni randevular almak iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni şeylerle meşgul olma gibi konularda daha enerjik olabilirsin. Yeni fikirlerle dolup taşman mümkün hatta! Bu fikirleri güzelce bir kenara not etmek yararına olacak. Fırsat buldukça programını bunlar için yeniden düzenleyebilir ve gelişimin yolunu açabilirsin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı alanlarda bilgileri sizinkinden üstün olan insanlarla uğraşırken kendinizi biraz aşmış hissettiğiniz zamanlar olabilir, ancak bu konuda aşağılık kompleksine kapılmayın. Başarılı olmak için bilmeniz gereken kadarını biliyorsunuz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının tavırlarındaki değişiklik seni endişelendirebilir. Olayın kaynağını öğrenmek için onunla uzun uzun mesajlaşabilirsin. Ayın son gününde kariyerin ile ilgili önemli kararlar almak isteyeceksin. Eğer uzun süredir aynı işte çalışıyorsan, yöneticin ile maaşınla ilgili konuşmalar yapacaksın. Yeni bir yıla dair geri sayım sürerken, kendine daha fazla vakit ayırmayı ihmal etmeyeceksin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade etmek sizin için olabilir. Dolayısıyla bugünü kendinize ayırabilir, kendi içinizde bazı netlikler elde etmek isteyebilirsiniz. Önemli görüşmeler ve kararlar için bugünü es geçmekte fayda var.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Finansal konularda yeniden harekete geçebilir ve farklı görüşlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde kendinizi yorulmuş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın eskiye oranla daha neşeli olduğu bir döneme giriyorsunuz. Üzerinizdeki bazı kasvetler üzerinizden kalkacak. Bu şekilde nefes almış hissedeceksiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini yormamak için elinden geleni yapmak isteyebilirsin. Sürekli geri planda durup etrafındaki gelişmeleri izlemeyi tercih edebilirsin. Seni rahatsız eden gelişmeler olana kadar sessiz kalmak senin için daha iyi olacak.

30 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizdekiler konusunda gerçekçi olmak, bu dönemde atacağınız en önemli adım olabilir. Başka birini etkilemek için olduğunuzdan daha zenginmişsiniz gibi görünmek cazip gelse de, bunun başarılı olması muhtemel değildir. Gerçek muhtemelen ortaya çıkacaktır. Artı tarafı, çok az şeyle çok şey başardığınızı göstermek çevrenizdekilere ilham verebilir. Abartıya ihtiyaç duymadan da etkileyicisiniz!

30 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünceleriniz yoğunlaşmış durumda. Her şeyin alt yapısını irdelemekten yorgun düşebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyi, gereksiz kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, çocuk, hobi, eğlence, borsa konuları gündeminize gelebilir. Partnerle aniden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bekarsanız ani evlilik kararı alabilirsiniz. Harcamalara ise dikkat etmelisiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni başlayan gönül macerası sizi düşündürüyor. Karşınızdaki kişinin bu ilişkiden ne beklediğini anlamaya çalışarak, kendi beklentilerinizle karşılaştırın. Partnerinizin isteklerine ilgi gösterin ve ona karşı sevecen olun. İşinizde yükselmenizi sağlayacak, aklınızdan geçen birçok proje var. En akla yakınını hayata geçirmek için uğraşırsanız daha gerçekçi olabilir. Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor. Sağlık konularını abartıyorsunuz.

30 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 22' 09" R
Ay
Yay
00° 38' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 43"
Venüs
Koç
25° 51' 25"
Mars
Balık
26° 30' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 12"
Satürn
Balık
16° 11' 54"
Uranüs
Boğa
22° 06' 37"
Neptün
Balık
28° 46' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 17"
Lilith
Başak
22° 52' 29"
True Node
Koç
15° 33' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>