Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Rehavete Kapılıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşkta beklentilerinin de üstünde güzel gelişmelerle karşılaşabilirsin bugün. Eğer hoşlandığın ancak onun düşüncelerinden emin olmadığın birisi varsa bugün bu konuda daha net gelişmeler görebilirsin. Keyfin yerinde olacak bugün.

Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi işyerinizde geçimsiz, otorite tanımaz, kendi bildiğini okuyan bir insan yapıyor. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz.

İş konularında ortaya koyduğun emeklerin karşılığını alabileceksin bugün. Bir şeyleri daha iyi bir noktaya getirme fırsatın olacak. Hem şansın yerinde olacak hem de emeklerini artırabileceksin. Daha keyifli bir gün olacak senin için.

Enerjin yerinde olacak bugün. Keyfin de tabii. Bugün enerjini doğru bir biçimde kanalize edersen eğer çok daha rahat edebilirsin. Gün içerisinde seni zorlayan şeyler olmayacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine hediyeler vermen, kendine iyi davranman gereken bir gün olacak. Çevrendeki insanlardan bir şeyler beklememen en iyisi. Ne yaparsan kendine, sen yapacaksın. O yüzden kendine karşı nazik davranman en iyisi.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün bir şeyler için savaşma arzunuzu yatıştırırken ruh halinizin tuhaf bir değişime uğradığını göreceksiniz. İletişim hatlarını açık tutun ve her şeyin olması gerektiği gibi yerine oturduğunu göreceksiniz. Kendinizi ve olayları değerlendirirken mümkün olduğunca objektif davranmaya çalışın.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerini erken halletmenin verdiği rehavet seni olumsuz etkileyebilir. Çevrendekiler sana sorumluluklarını hatırlatacak. Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysan, patronunun sürekli değişen istekleri karşısında bunalabilirsin. Bununla birlikte yaşadığın maddi zorluklardan dolayı ekarayışına girebilirsin. Yapmak istediklerini son günlerde sürekli planlar bir hale geldin.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şüpheleriniz ve kendinize has sezgileriniz bazı yanlış anlaşılmaları beraberinde getirebilir. İşlerin düzeleceğine dair gerçekçi unsurlarınız yoksa bu konuda hayal kırıklığı yaşamanız daha olasıdır. Kendinizi doğru ve mutlu nedenler için zorlamalısınız.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Ticari konularda destek alabilirsiniz. Gençlerle ilgili konulara zaman harcayabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı konuları düzeltmek için çaba sarf edebilirsiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hemen umutsuzluğa kapılmak yerine bazı ilişkilerden özgürleşmek fikrini her zaman aklınızda bulundurun ve kişilere karşı bağımlılık geliştirmemeye çalışın.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarının zor bir durumda olması seni rahatsız edebilir. Yardımcı olmak için elinden geleni yapmak isteyeceksin. Kendini imkansız bir durum içinde bulmamaya özen göstermelisin. Arkadaşlarına yardımcı oldukça kendini daha rahat hissetmen mümkün olacak.

28 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, özellikle de sorumluluklarınızdan bunalmış hissediyorsanız, bir konuşma yapmak isteyeceğiniz son şey olabilir. Yine de, birisini dinlemek için zaman ayırmanız faydalı olabilir. Bir ortak bulmak, düzenlemeyi ayarlamak sizi bir an yavaşlatsa bile, nihayetinde yükünüzü hafifletebilir. İşler muhtemelen halledilecek ancak beklediğiniz şekilde değil!

28 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerden çok fazla şey bekliyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Olayların arkasındaki gerçek nedenler üzerinde durmalısınız.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aile ve evinizle ilgilenebilirsiniz. Ev ya da aileniz için yatırım yapabilirsiniz. Kazançlarınız artabilir. Finansal durumunuzu iyileştirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni tanışacağınız birine aşık olabilirsiniz. Olumlu puan vermeden önce daha yakından tanımanız yararlı olur. Almış olduğunuz tedbirler ve tecrübeniz, rakibinizin yaya kalmasını sağlayacak. Hesaplaşma ve kendinizi kabul ettirme günü geldi ama yine de kırıcı olmayın! Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

28 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 07' 32" R
Ay
Yay
10° 30' 39"
Merkür
Koç
16° 03' 27"
Venüs
Koç
26° 48' 56"
Mars
Balık
27° 06' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 01"
Satürn
Balık
16° 16' 12"
Uranüs
Boğa
22° 09' 15"
Neptün
Balık
28° 48' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 57"
Lilith
Başak
22° 57' 40"
True Node
Koç
15° 30' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>