Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Rehavetten Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2022, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Hayatında var olan etkiler ışığında aşkta hareket etmek zorlaşabilir. O yüzden bugün en iyisi hayatını sadeleştirmek olacak. Bir çok şeyin kaos oluşturduğu bir ortamda aşka odaklanmak zor olabilir, önce bunu halletmen gerekebilir.

Bugünyerinde, stratejiden sorumlu kişi siz olmalısınız. Yalnız çalışıyorsanız kendi stratejiniz, veya başkalarıyla çalışıyorsanız takım stratejiniz için. Bugünden itibaren bir vizyon sahibi birisisiniz. Politikacıysanız, destekçilerinizi motive etmek için ilham verici bir konuşma yapabilirsiniz. Kim olursanız olun, konudan sapma eğiliminiz varsa endişelenmeyin. İnsanlar bugün size izin verecek!

İşe odaklanırken kendini dizginlemen gerekebilir. Öfkeyle karar almamak adına ve daha dikkatli hareket etmek adına bugün biraz daha özen gerektiren davranışlar sergileyebilirsin. Sakin kalır ve işe sağlam odaklanırsan birçok şey yoluna girecek.

Kendini yormadan sakin bir gün geçirmek önem gerektirebilir. Zihnini boşaltmak ve daha sakin olmak sana çok iyi gelecek. Bugün öfkeyle veya stresle hareket etmemek adına egzersize biraz daha özen gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesle ve her şeyle uyumlu olma hayalleri kurmamalısın bugün. Zira sen bile kendi içinde bir uyumsuzluk yaşayabilirsin. Zihnin ve kalbin farklı şeyler söyleyebilir. O yüzden sen bu haldeyken başkasından uyum ve istikrar beklemen zor olacak.

29 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün bir şeyler için savaşma arzunuzu yatıştırırken ruh halinizin tuhaf bir değişime uğradığını göreceksiniz. İletişim hatlarını açık tutun ve her şeyin olması gerektiği gibi yerine oturduğunu göreceksiniz. Kendinizi ve olayları değerlendirirken mümkün olduğunca objektif davranmaya çalışın.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel bakımına her zamankinden daha çok önem veriyorsun. Kişisel bakım ürünlerini alırken en ince ayrıntısına kadar incelemeyi ihmal etmeyeceksin. Çalışmalarına hız kazandırman gerektiğini biliyorsun. Üzerindeki rehaveti atmak için harekete geçeceksin. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, ödemelerle ilgili sorunlar karşısında kaygılarına engel olamayacaksın.

29 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş kurma ve birikim yapmakla ilgili engelleri buluyor ve onları aşıyorsunuz. Parasal konuların öncelikli hale gelmesinde, hayattan beklentilerinizi fark etmeniz de etkili olacaktır. Bütçenizi dengelerken çevrenize karşı olduğu kadar kendinize karşı da duyarlı olmalısınız.

29 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı politik davranabilirsiniz. Hırslı olacağınız bir gündesiniz. Bugün yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Alternatif planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayal gücünüzün sizinle birlikte uçup gitmesine izin vermemelisiniz, çünkü her yönde entrikalar ve komplolar görmeye başlarsanız, bunun nerede biteceğini bilemezsiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşılaştığın her olaydan ders çıkarmak isteyeceksin. Hareketlerinin sonuçlarını gözlemleyip değerlendirme yapmak için fırsatın olacak. Özeleştiri yapmak kendini geliştirmek için çok yardımcı olabilir.

29 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezginiz şu anda çok yüksek olmalı, tezahür gücünüz gibi. Bugün düşüncelerinizi frenlemeye çalışmanız ve sadece güzel şeyler düşünmeniz gerekiyor, çünkü düşündüğünüz her şeyin tezahür ettiğini görebilirsiniz! Bazı güçlü rüyalar ve vizyonlar, sizin için yakın geleceğiniz üzerinde güçlü bir etkisi olabilecek yeni entelektüel keşif hatları açabilir. Oraya doğru ilerleyin.

29 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgisel yeteneğinizi, yanınızda çalışan kişilerin tanıma konusunda da kullanmalısınız. Çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız.

29 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

29 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, uzun yıllardır yolunu gözlediğiniz talih hiç beklemediğiniz bir anda yüzünüze gülebilir. Bir hayal gerçek olmuş gibi görünebilir fakat bu durum bir şekilde hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz: peşinden gidip tüm yaşantınızı değiştirmek mi, yoksa pas geçip bir daha asla böyle büyük bir fırsatı elde edememek mi? Hayatın kolay olduğunu kim söyledi ki? Bunu biraz düşünün.Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

29 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerginliklerinizi sevgilinize yansıtma ihtimaliniz var. Ani kararlar, ufak tartışmalar canınızı sıkabilir. İşle ilgili düşüncelerinizi özel yaşamınıza yansıtmaktan çekinmiyorsunuz. Yakınlarınız işinizi işyerinde bırakmanızı istiyorlar. Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın. Kredi almayı düşünüyorsanız, ekonomik geleceğinizi bir daha gözden geçirmenizde fayda var. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir.

29 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 38' 52" R
Ay
Başak
07° 28' 28"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Koç
17° 21' 17"
Mars
Balık
21° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 00"
Satürn
Balık
15° 32' 16"
Uranüs
Boğa
21° 43' 37"
Neptün
Balık
28° 33' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 18"
Lilith
Başak
22° 06' 36"
True Node
Koç
15° 36' 24"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>