Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yatırımların Sonuç Vermeye Başlıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 100%

Bugün aşk hayatınızla ilgili bazı cesur kararlar verebilirsiniz. İlişkinize yeni bir enerji getirmeye hazırsınız. Sizi gerçek mutluluktan uzak tutabilecek eski alışkanlıkları ve davranışları nasıl değiştirebileceğinizi düşünün. Sevdiklerinizle monoton bir hayata düşmek kolaydır, unutmayın ki başarılı bir ilişki için sürekli bir ilgi ve değişiklik gerekir. Bekarsanız ve bir ilişki kurmak üzereyseniz, bu prensip aklınızda bulunsun!

Bugün hareketli bir modda olabilirsiniz. Çocuklarınızla güreşerek, onları güldürerek biraz eğlenebilirsiniz! Belki de sert bir egzersiz yapmak ve biraz ter atmak istersiniz. Aklınızdaki bazı ipe sapa gelmez düşünceleri atmak isteyeceksiniz. Dışarı çıkıp dolaşarak bedeninizdeki enerjiyi atın. Bir yürüyüşün veya doğada bir bisiklet sürüşünün tadını çıkarabilirsiniz.

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

Bugün sadece kendini düşünebileceğin kadar sessiz olacak. Günlük yaşamının küçük detaylarına odaklanabilmek için sonunda ihtiyacın olan vakti yakaladın. Şimdi haftalardır aklında olan şeyleri bitirebilirsin. Böyle bir gün, ister inan ister inanma, sana her türlü fırsatı getirir. Sakin bir atmosferin seni daha hızlı ve etkili kıldığı bir gerçek değil mi?Hiç harika bir gün geçirmenin nasıl bir his olduğunu merak ettiniz mi? Evet, bugün bu hissin nasıl bir şey olduğunu tadacaksınız. Bugün aşırı derecece etkili olacak ve yaptığınız her şey başarıyla sonuçlacak. Bugünün en iyi yanı ise şu, eğer bugünü bu kadar özel yapan şeyin ne olduğunu keşfederseniz, bunu yarın da ondan sonraki gün de günü inanılmaz kılmak için kullanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle ilgilenen birisi, bir başkasına ilgi göstermeye başlayabilir. Bu durum sizin kendinizi güvensiz hissetmenize ve biraz da kıskanmanıza yol açabilir. Kendi kendinizi delirtmeyin. Göründüğü gibi olmayabilir. Bu durumun seni yıkmasına izin vermekten önce gerçekleri fark etmeye çalışın. Aynı gece iççin alacağın iki davetiye seni nahoş bir karar vermeye zorlayacak. Sana en iyi gelecek seçeceği seç.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tanıştığınız herkese karşı özellikle sıcak ve sevgi dolu hissetmelisiniz. Parayla ilgili iyi haberler, özellikle olumlu hissetmenize neden olmuş olabilir. Bu, yeni insanları size çekebilir ve zaten hayatınızda olanları da size yaklaştırır. Sanatsal bir proje başlatmayı düşünüyorsanız, bunu yapmanın tam günü. Yaratıcı fikirler özgürce akmalıdır.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çabalarının karşılık gördüğü bir güne merhaba diyorsun. Kendi işinin sahibi bir Akrep burcuysan yatırım yaptığın bazı girişimler ilerleme kaydedebilir. Bunu kutlamak üzere akşam ailen ile vakit geçirebilirsin. Onlarında başarıların ile övünüyor olması hoşuna gidiyor. Yakın arkadaşlarından birinin bu durumu kıskanabilir. Bunu fark ediyorsun sessiz kalmayı tercih ediyorsun.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aşka ve hayata olan inancınızı, bakış açınızı değiştirecek pozitif olaylar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra alacağınız yeni bir haber sizin havanızı değiştirebilir.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalan konularla yüzleşmeniz gereken zamanlar olabilir. Endişe duyduğunuz olaylar yüzünden kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. Üzerinde uğraştığınız konularda aksilikler çıkabilir. Gündelik işlere yönelmenizde fayda var.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kendinizi dikkatli şekilde analiz edin. İşinizle alakalı önünüze gelebilecek en ufacık problemde çok fazla hırslanabilir ve soruna odaklanabilirsiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ve haftanın bu ilk gününde müdahaleniz dışı gelişmeler gündeme gelirken, dalgınlık, ihmal ve unutkanlığa daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Kendinizi geri çekebilir, pasif, izleyici bir tutum sergileyebilirsiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal çalkantılar yaşayan biri yüzünden sizin de dengeleriniz alt üst olabilir. Bu kişiyi kırmadan ondan uzaklaşmaya çalışmalısınız.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya yönetici gezegeniniz Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşimle başlıyoruz. Romantik ilişkilerde yaşanabilecek gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız.Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Psikolojiniz ve bilinçaltınız bugün ön planda olacaktır.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrepler kariyeriniz söz konusu olduğunda birkaç aksilik yaşayabilirsiniz. Bunun sizi caydırmasına izin vermeyin. Motive kalın. Eşiniz de dahil olmak üzere herkes için her zaman bir gizemsiniz. Bugün onlara daha açık olun.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, inadınız yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. Bugün, yakın dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Çekiciliğiniz sayesinde çevrenizi kolayca etkileyeceksiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 31" R
Ay
Yay
24° 12' 52"
Merkür
Koç
16° 13' 19"
Venüs
Koç
28° 07' 30"
Mars
Balık
27° 55' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 50"
Satürn
Balık
16° 22' 01"
Uranüs
Boğa
22° 12' 51"
Neptün
Balık
28° 50' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 35"
Lilith
Başak
23° 04' 44"
True Node
Koç
15° 27' 10"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>