Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlişkin Güçleniyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 10%

Aşk ve romantizm bugün ön planda, ancak nasıl davrandığınız konusunda pratik olmak önemli. İlişkilerinizin kıymetini bilin. Aşk, mutlaka her şeyin mükemmel ve masallardaki gibi olması anlamına gelmez. Sağlıklı bir ilişki sürdürmek için çoğu zaman planlama ve disiplin gerekir. Bu unsurları oldukça iyi bir şekilde birleştirebilmelisiniz, bu enerjiden en iyi şekilde yararlanın.

Yaratıcı doğanız bugün müthiş bir zirvede, ve içinizdeki sanatçının ortaya çıkıp oynamak istediğini fark edeceksiniz. Sizi mutlu eden fantezi dünyanızda kendinizi şımartın. Gerçeklerden kaçıp hayal dünyasına saklanmak, yaptığınız tüm zor işleri dengelemek için bugün gerekli bir unsur olabilir. Kullanabileceğiniz her türlü yolla kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edin.

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Kısa bir yolculuk planın olabilir . Bu hafta sonu uzak bir şehirde yaşayan bir dostunu ziyarete gidebilirsin. Trenle eğlenceli bir yolculuk yapabilir; veya manzaralı yollardan arabanla gitmek istediğin yere varabilirsin. Rutinini kırmalısın. Herhangi bir sosyal davete ever de. Çevreni taze bir enerji ve yeni yüzlerle donat.Bugün çocukluğunuza geri dönmüş gibi hissedebilirsiniz; hayaller ve duygularla dolu bir boyut. Ancak kendinizi tam anlamıyla rahat hissetmeyeceksiniz. Çoğunlukla yetişkin gibi davranmış olduğunuzdan derinlerinizde saklı olan küçük çocuğu unutuyorsunuz. Bugün etrafınızdaki insanların sizinle ilgilenmesine izin verin, bu üzerinizdeki gerilimin uzaklaşmasına yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tereddütsüz hareket edin, özellikle de yeni yollardan bilmediğiniz yerlere gidiyorsanız. Bu size çok da iyi bir tavsiye gibi görünmeyebilir fakat bugün önünüze çıkan tüm fırsatlara, kimileri belirsiz olsa da hiç düşünmeden evet diyebileceğiniz bir gün. #burç adı# burçları bu gibi sınavlardan tam not alır. Günün sonunda en yüksek not sizin olacak.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güvenli, uygun sosyal etkileşimleri ve aktiviteleri teşvik eden bir günün heyecan verici enerjisinden faydalanın. İç yangının şiddetini korumak için bol miktarda oksijen bulacaksınız. Önümüzdeki birkaç gün içinde yapmanız gereken işleri yoluna koyun.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Akrep burcuysan eşini fazla ihmal etiğini düşünebilirsin. Bu konuda bir şeyler yapmak istiyorsun. Ona almak için güzel bir hediye seçebilirsin. Bu davranışın ile çevrendeki bazı kişilere örnek oluyorsun. Çalışmayan bir Akrep burcuysan CV'ni tekrardan gözden geçiripbulma uygulamalarını kullanabilirsin. Gün içinde kalan vaktini alışveriş sitelerinde geçirerek harcayabilirsin.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanımızın sonsuz olmadığını anımsayın. Başarılı olmak zamanı iyi kullanmak ile ilgilidir. Bugünlerde zamanlamaları doğru yapamıyor olabilirsiniz. İstediğiniz şeyin peşinden gidin ve tutkuyla, azimle yolunuzu izleyin.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir arada olmak sizi daha mutlu edebilir. Duygusal açıdan paylaşabileceğiniz çok şey var.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleğinizi sosyal bir hal içerisinde icra etmenin keyfine varabilirsiniz. Üst üste gelen güzel haberler kontrolünüzü kaybetmenize neden olmamalı.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemde yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda iletişim ve haberleşme hızlanabilir, sosyal paylaşımlarınız artabilir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kesinlik kazanmayan konular bu aralar canınızı sıkıyor olabilir. Biraz daha sabırlı olmaya çalışın, çok kısa süre içinde istediğiniz türden haberleri alacaksınız.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcundaki seyahatine devam ediyor. Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacağı bugünü sevdiklerinizle duygusal paylaşımda bulunarak değerlendirebilirsiniz.Ay ile Mars karşıtlığı arkadaş çevrenizde gerginliklere işaret ediyor. Duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade ederken kırıcı olmamaya özen gösterin.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli çiftler için oldukça güzel bir gün olacak. Sevginiz ve paranız dengede. Bu sizeiçin iyi şeyler ve birçok fırsat getiriyor. Duygusal olarak, son zamanlarda oldukça istikrarlı hissediyorsun. Bu harika. Bugün sizi çevreleyen çok fazla enerji var.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla vakit geçirmek, en azından online mecralar üzerinden görüşmek bugun size iyi hissettirecek. Gelecek hedeflerinizi gözden geçirdiğiniz bir gün olacak.

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 01" R
Ay
Yay
22° 19' 04"
Merkür
Koç
16° 11' 38"
Venüs
Koç
27° 56' 43"
Mars
Balık
27° 48' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 48"
Satürn
Balık
16° 21' 13"
Uranüs
Boğa
22° 12' 22"
Neptün
Balık
28° 49' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 06"
Lilith
Başak
23° 03' 46"
True Node
Koç
15° 27' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>