Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hazır Hissediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 30%

Bugün kişisel yaşamınızda bir iyileşme hissi duyacaksınız. Gezegensel enerjiler, iyimserlik hissini artıracak ve her şeyin mümkün olduğuna inanmanıza yardımcı olacak. Biriyle ilişkinizi bitirdiyseniz, bugün bu ilişkiyi toparlamanın bir yolunu bulabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişki içerisindeyseniz, bu kişiye daha güçlü bir şekilde bağlanacaksınız. Kalbinizi açın.

Önünüzde nezaket ve anlayış dolu bir gün var. Evinizin çetrefilli işlerini bir kenara bırakıp, kariyer planlarınızı biraz daha kolaylaştıracaksınız ve bu sayede kendinizi evdeki zorunluluklara adayabileceksiniz. Eviniz, aileniz veortağınız şu anda hayatınızda en önemli konulardır. Onlara daha fazla dikkat etmek (kendinize dikkat ettiğiniz gibi) sizin için son derece faydalı olacaktır; muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Bugün senin için büyük bir gün. Bir süredir aklında dönüp duran o fikir var ya? İşte bu fikri gerçeğe dönüştürmek üzere büyük bir adım atabilirsin. İşin esprisi ise, heyecanını sürdürmen. Eğer konu hakkında çok fazla konuşursan, içindeki heyecanı kaybedebilirsin. Sakin kal ve kendini hedefine odakla. Bugünkü olaylarla nasıl başa çıktığın gerçekten önem teşkil ediyor olacak.Sizinle ilgilenen birisi, bir başkasına ilgi göstermeye başlayabilir. Bu durum sizin kendinizi güvensiz hissetmenize ve biraz da kıskanmanıza yol açabilir. Kendi kendinizi delirtmeyin. Göründüğü gibi olmayabilir. Bu durumun seni yıkmasına izin vermekten önce gerçekleri fark etmeye çalışın. Aynı gece iççin alacağın iki davetiye seni nahoş bir karar vermeye zorlayacak. Sana en iyi gelecek seçeceği seç.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çocukluğunuza geri dönmüş gibi hissedebilirsiniz; hayaller ve duygularla dolu bir boyut. Ancak kendinizi tam anlamıyla rahat hissetmeyeceksiniz. Çoğunlukla yetişkin gibi davranmış olduğunuzdan derinlerinizde saklı olan küçük çocuğu unutuyorsunuz. Bugün etrafınızdaki insanların sizinle ilgilenmesine izin verin, bu üzerinizdeki gerilimin uzaklaşmasına yardımcı olabilir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal olarak, bugün biraz savunmasızsınız ve fırtınadan korunmak zor olabilir. Şemsiyenizin altına su sızıyor olabilir. Sakin bir akşam geçirerek kendinizi rahatlatın. Diğer insanların çözülmemiş sorunlarının alanınıza bulaşmasına izin vermeyin. Sizi ilgilendiren ve kontrolünüz dışında olan sorunları ayırın.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Akrep burcuysan çocuk sahibi olma fikri gündeme gelebilir. Eşin ile birlikte bu konu için maddi manevi kendini hazır hissediyorsun. Sipariş ettiğin ürünlerin kargo şirketi tarafından gecikeceği haberini alabilirsin. Sebze ağırlıklı beslenmek istesen de menünde yağlı yiyecekler olabilir. Yakın bir aile dostunun bazı iddialı konuşmaları seni ve aileni etkileyebilir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün doğrudan bir şeyleri istemek yerine sorular sorarak ilerlemeyi seçin. Yakın çevrenizden alacağınız haberlerle kuracağın iletişimler sizlere sürpriz yeni başlangıçlar getirebilir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün de Başak burcunda. Arkadaşlarla bir araya gelmek, gelecek yönünde düşünmek olumlu sonuçlar ve başlangıçlar getirebilir. Daha sosyal olabilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bırakmak istediğiniz kötü alışkanlıklarınız ya da hayatınızda değiştirmek, dönüştürmek istediğiniz noktalarda aksiyon almak için oldukça uygun bir dönemdesiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

31 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kesinlik kazanmayan konular bu aralar canınızı sıkıyor olabilir. Biraz daha sabırlı olmaya çalışın, çok kısa süre içinde istediğiniz türden haberleri alacaksınız.

31 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Başak burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde kendinizi sosyal hissedebilirsiniz, arkadaşlarınızla iletişim kurmak iyi gelecektir.Ay'ın Terazi burcuna girişi ile içe kapanık bir ruh haline bürünüyorsunuz. Akşam saatlerini dua ve meditasyon için değerlendirebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz iyi ve istikrarlı gidiyor; ancak mali durumunuz üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz. Bütçeleme durumunda çok da başarılı değilsiniz. Eşiniz onlara yalan söylediğinizi düşünüyor. Sorunu çözün ve konuşun.

31 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemde yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda iletişim ve haberleşme hızlanabilir, sosyal paylaşımlarınız artabilir.

31 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 39' 05" R
Ay
Oğlak
00° 50' 46"
Merkür
Koç
16° 19' 55"
Venüs
Koç
28° 44' 59"
Mars
Balık
28° 19' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 54"
Satürn
Balık
16° 24' 46"
Uranüs
Boğa
22° 14' 35"
Neptün
Balık
28° 51' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 19"
Lilith
Başak
23° 08' 07"
True Node
Koç
15° 25' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>