Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Motivasyonunu Geri Kazanıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Karşındaki insana olan hislerini kabullenmek sana zor gelebilir. Ancak bu konuda bazı şeyleri olduğu gibi görmen kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Karşındaki insana bir şans vermen gerekebilir bugün.

Elinize toplu bir para geçme ihtimali yüksek. Onunla işinizi biraz daha güçlendirebilirsiniz. Epeydir kenarda beklettiğiniz bir işi artık önünüze koyup bir kere daha bakmalısınız. Onda, ilk baktığınızda göremediğiniz bir açılım var gibi.

Parasal konularda güzel sonuçlar elde etmek için istemediğin veya seni zorlayan kararlar almamalısın. Hem keyifli olacağın hem de güzelce para kazanabileceğin fırsatları kovalamak sana daha iyi gelecek bugün.

Olumlu ve olumsuz duyguların akışını sağlamak ve bazı şeyleri içine atmamak stresin etkilerini azaltmanda faydalı olacak. Bugün zihnini yoran konulara odaklanarak sana sıkıntı veren mevzuları hayatından çıkarabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayallere dalman olası. Ancak bu hayaller boş olmayacak. Hayatında gerçekleştirmek istediğin konular ile alakalı daha dikkatli düşünecek ve hayallerini de bir plan ile kurmaya başlayacaksın. Sadece kendine fazla yüklenmemen gerekecek bugün.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Partnerinizle yapacağınız konuşmalar, bugünlerde daha eğlenceli bir hal alabilir. Bu süreç içerisinde anlayış ve özverinizi  karşılıklı olarak geliştirebilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklında olmayan bazen planlarını değiştirebilirsin. Eğer aniden çıkan birtoplantın ya da görüşmen varsa günün programını değiştirmen gerekebilir. Kısa yolculuklar, yurt dışı bağlantılı konular ve eğitim gibi karşılıklı paylaşımlar plancı bir güne vurgu yapabilir. Arkadaşlarınla bugün daha çok zaman geçireceksin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerden beklentilerinizin değişmesi kararlarınıza da etki edebilir. Kendinizi nerede ve ne şekilde mutlu hissediyorsanız bunu beslemeye, geliştirmeye yönelik girişimleriniz olabilir. Ortaklı işlerden elde edeceğiniz gelirler bazı isteklerinizi yerine getirmek konusunda size destek olurken aynı zamanda yeni işler yapmanızın önünü de açabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecek. Eğitim konularında yeni farkındalıklarınız olabilir. Çözemediğiniz iletişim problemlerinin bugün üstesinden gelebilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatil yapmak için çok uygun bir dönemdesiniz. Kalbinizin sizi götürdüğü yere gidin. Maddi konularda oldukça bereketli bir zaman geçireceksiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyicil, olumlu etkilerin olduğu bir gün bugün. Yaşamında yeni kararlar alabilirsin. Aldığın bu kararlara sen bile şaşıracaksın. Güzel şeylere odaklanıp şansının daha da açıldığını fark etmen olası.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kararsızlık ilerlemeyi zorlaştırabilir. Bir seçimi kafanıza taktığınızda ve hangi yönü seçmenin daha iyi olacağını bulamadığınızda, cevaplar için içinize bakmaya çalışırken bir yol ayrımında takılıp kalabilirsiniz. Bir seçim sizi diğerinden daha suçlu hissettiriyor olabilir ancak bu seçenek gerçekten daha fazlası istediğiniz seçenek olabilir. Muhtemelen artık kendinizi özdeşleştirmediğiniz bir durumdan kurtulmaya hazırsınız, bu yüzden kalbinize güvenin. Diğerleri, sizin kendiniz için aldığınız kararları üzerlerine almamalı. Kendinizi başkalarının güvenliğinden sorumlu hissetmeyi bırakın ve en çok kendinizi düşünmeye başlayın.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu. Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Radikal düşünceler içindesiniz. Huzursuz bir gün yaşıyorsunuz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öfkenizi kontrol altına almazsanız sizi ele geçirebilir ve size düşünebileceğinizden fazla zarar verebilir. Kendinizi etrafınızdakilerle kıyaslamak istiyorsunuz ve bu nedenle çatışma arıyorsunuz. Saldırgan halinizi dizginleyin, çünkü enerjinizi kullanmak hoşunuza gitse bile, bu enerji istikrarlı değil ve sizi kritik bir anda yüzüstü bırakabilir. Sağlığınıza daha dikkat etmelisiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Belli ki tamamıyla özgür olsaydın, müttefiklerine muazzam ve asil bir proje sunabilirdin. Ama ne yazık ki, bugün seni pek de dinleyeceğe benzemiyorlar; yani öne sürdüğün sebebin onları ikna etmesi çok mümkün değil. Hatta tersine söylediklerini eleştirmeye yatkınlar; karşılaştığın zorluklara dikkat çekme girişimlerin dikkate alınacak gibi durmuyor. Bu uyarıya dikkat et: bugün başarılı bir girişim için iyi bir gün değil!

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı artırma konusunda farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 04' 41" R
Ay
Başak
24° 45' 46"
Merkür
Koç
16° 57' 23"
Venüs
Koç
19° 09' 43"
Mars
Balık
22° 18' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 44' 07"
Satürn
Balık
15° 40' 55"
Uranüs
Boğa
21° 48' 27"
Neptün
Balık
28° 36' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
20° 06' 26"
Lilith
Başak
22° 16' 21"
True Node
Koç
15° 38' 16"
Son Güncelleme : 20/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>