Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorumlulukların Hafifliyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile içinde bulunduğunuz durumun bir açıklık kazanma zamanı gelmiş olabilir. Bir ilişkinin adını koymak veya bazı şeyleri sonlandırmak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak bugün.

Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz.

Maddi konularda içine kapanabilirsin bugün. Para harcamamak için veya birikimleri düşünerek dikkatli adımlar atmak iyidir. Ancak aşırıya kaçmamalı ve kendini dünyadan koparmamalısın bugün.

Etrafındaki insanların sağlığına odaklanmadan önce kendi sağlığına dikkat etmelisin. Mide ağrıları ve kaslarındaki gerginlikler anksiyete ile alakalı olabilir. Bu tür stres kaynaklarını hayatından kesemiyorsan bile etkilerini kontrol altına alman gerekebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal tepkiler vermen daha kolay olabilir. Bir anda gülerken bir anda ağlama ihtimalin yüksek. Bu duygusal gerilimin nereden geldiğini bulmak ve buna bir çözüm üretmek gününün daha iyi geçmesini sağlayacak.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınızın olumsuz tavırları kendi yeteneklerinizi ve becerilerinizi sorgulamanıza yol açabilir. Her şeyi başkalarının önyargılarının etkisi olmaksızın, olduğu gibi görebilmek için doğuştan gelen nesnel bakışınızı kullanın. Her zamankinden daha coşkulu hissediyor olabilirsiniz; hayal gücünüz ve sezgileriniz de çok kuvvetli. İç dünyanıza yönelmenin ve keşfedilmemiş yeteneklerinizi kullanmanın tam zamanı.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara kötümserlikle bakmak motivasyonunu düşürüyor. Sağ duyunu arttırman gerektiğinin farkındasın. Çalışma hayatındaki sorumlulukları hafifletmiş olmak seni rahatlatıyor. Bu durum patronlarının dikkatini çekebilir. İş hayatındaki başarın ikili ilişkilerine de olumlu bir şekilde yansıyor. Ailen aldığın başarıları akrabalarınıza anlatırken gururlanacaksın.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birbirinizi desteklemeniz gereken konular olabilir. Eşinizin ya da ailenizin bu yönde beklentiler içinde olması başta size zor gelse de günün sonunda iki taraf da fayda görebilir. Birlik olmanın her şeyi aşmanızı sağladığını görmek sizi rahatlatabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi öne çıkarma konusunda oldukça başarılı olabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız bir konuda da başarı söz konusu olabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde çok fazla detaylarla haşır neşir olmamanızda fayda var. Lider özelliklerinizi ön plana çıkartarak hedeflerinizi ortaya koyun, bu üstlerinizin de hoşuna gidecektir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün herkesi hoş görmeye ne dersin? Affetmek için çok doğru bir gün. Negatiflikleri gözünde büyütüp olay çıkarmak yerine yaşananları geride bırakmayı tercih etmenin faydasını görebilirsin.

29 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel bir başarınız başkaları tarafından önemsiz görünebilir. Kendiniz için kutlamak istediğiniz bir dönüm noktasına ulaştığınızda ancak çevrenizdeki insanlar başarıya giden sıkı çalışmayı görmediğinde, hayal kırıklığı yaşamanız çok doğal. Bununla birlikte, bu sizin kendinizle gurur duymanızın önünde bir engel olamamalı. Bu sizin için bir başarıydı ve onların kötü tavırları bunu daha az önemli hale getirmemeli! Zaten kendiniz için yaptığınız bir eylem karşısında başkalarının tavırları neden önemli olsun ki? Bu, hedeflerinizin altında yatan asıl motivasyonu sorgulamanız için bir fırsat ve gereklilik yaratabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygulardan çok, çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi gerçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün başkalarına açık davranmak isteyeceğiniz bir ruh hali içinde değilsiniz. Belki de yakın geçmişte bazı başarısızlıkları kabul etmek zorunda kaldınız ve bu da çevrenizdekilere olan güveninizi sarstı. Durumun asıl nedenini bulmak için kendinize zaman tanıyın. Sağlığınız konusunda birtakım kısıtlamalara gitmenizde fayda var. Bedeninizin acilen dinlenmeye ihtiyacı var. Uzun bir maraton koşusu yerine, kısa bir gezinti yürüyüşüne çıkın.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmişte yaptığınız bir hataya geri dönüp baktığınızda kendinizi daha fazla suçluyorsanız, bundan bir an önce vazgeçmelisiniz. Geçmişi yeniden yeniden kafanızda canlandırmak, sizi ileri götürmez. Bazen yaşananları kabul edip ileriye bakmak daha iyi olabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız ilişkinin etkisinden kurtulamadığınız için, çok güzel olduğu halde yaşadığınız beraberliğin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Kendinize ve ona bir şans verin. Mesleki konulara ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gün. İşinizde azimlisiniz fakat emeğinizin karşılığını alamamakla karşı karşıyasınız. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan uzak durun. İşinizin yoğunluğu sağlığınızı da etkileyebilir. Ruhen ve bedenen rahatlamak için kendinize fırsat yaratın.

29 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 23" R
Ay
Oğlak
10° 13' 04"
Merkür
Koç
16° 31' 10"
Venüs
Koç
29° 37' 21"
Mars
Balık
28° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 48"
Satürn
Balık
16° 28' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 44"
Lilith
Başak
23° 12' 49"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>