Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Enerjin Tazeleniyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile arandaki konuları abartmamalı ve sakin kalarak bazı konuşmaları halletmelisin. Büyük ve ani tepkiler bugün düşmanın olabilir. O yüzden sakince iletişim kurmak senin için önemli olacak.

Bugün sezgiler top noktada olacak. Ve çok geçmeden bu sezgiler size doğru gelecekler. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, kariyerinizin yörüngesini önemsemiş olabilirsiniz. Ama artık değil. Bugün başarıya giden yol önünüze çıkacak. Aslında, fırsat tam orada ayaklarınızın altında. Yolculuğunuza başlamak için sadece ilk adımı atmanız yeterli.

Maddi konularda sakin bir gün geçireceksin. Masraf ve kazanç konularında çok fazla kafanı karıştıracak şeyler olmayacak. Sorumluluklarını rahatlıkla halledebileceksin.

Kendine nazik davranmak ve stresin etkilerini vücudundan atmak bugün önceliğin olmalı. Vücudunu gereksiz yere yormamalı ve yeteri kadar dinlendiğinden emin olmalısın. Uyku ve düzgün bir dinlenme sana daha iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni fikirlere odaklanmak ve parasal olarak sana güzel getirisi olabilecek konulara vakit ayırmak bugün ihtiyacın olan şey olabilir. Karşına yeni bir proje veyaçıkabilir bugün. Bunu nasıl değerlendireceğin ise gününün enerjisini etkileyecek.

28 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün yeni tanışacağınız insanlar hayatınızın farklı yönlerinde hiç bilmediğiniz bazı kapıların aralanmasını sağlayacak. Bugünü kendinizle ve hayatınızla ilgili yaptığınız keşiflere odaklanarak geçirin. Son dönemde kendinizi daha iyi bir ruh halinin içinde bulsanız da biraz daha bu konunun üzerine çabalamanız gerekiyor.

28 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanların seni bunalttığını hissedebilirsin. Kendince bir dizi önlemler alıyorsun. Bu önlemler sayesinde üzerindeki ağırlık kalkabilir. Düşen enerjin bu günlerde tazeleniyor. İş hayatında karşılaştığın sorunlara zekice yaklaşman patronlarının dikkatini çekiyor. Biten ilişkine tekrar ikinci bir şans vermek istiyorsun fakat geçmişte yaşadığın tatsız hadiseler aklına gelebilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış anlaşılmalar, çözülemeyen sorunlarla bir kez daha karşılaşabilirsiniz. Kesin çözümler üzerinden gitmek hem niyetinizin anlaşılmasında hem aynı konularla bir daha uğraşmamanıza yardımcı olacaktır. İş ortaklarınız ve maddi hesaplaşmalarınızla ilgili pürüzleri ortadan kaldırıyorsunuz.

28 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde ani değişiklikler meydana gelebilir. Üstlerinizle iletişiminizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Yine de çalışma arkadaşlarınızla iletişimden kaynaklanan sıkıntılar çıkabilir. Koyduğunuz hedeflere ulaşmak için değişim yoluna gidebilirsiniz. Bazı konulara yön vermek isteyebilirsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gönlünüzden geçen isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir gün olsa da zamanlama hususunda problemler çekebilirsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında hızlı gelişmeler meydana gelebilir, bugün bu etkiyi daha fazla görebilirsin. Buna sen bile çok şaşıracaksın. Romantizm rüzgarları senden yana olabilir, aşka hazır olmalısın.

28 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir gecikme aslında mümkün olan en iyi seçimi yapmanıza yardımcı olabilir. Bir projenin başlaması sizi heyecanlandırmış olabilir ancak yavaşlamalar veya gerekli düzeltmeler sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Özellikle, bir arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı varsa, atlamaktan çekinmeyin! Bunu yapmak, onlara aranızdaki bağı geliştirmek istediğinizi gösterebilir ve çok fazla çaba sarf etmeden çok ihtiyaç duyulan yardımı sağlar. Zorluklardan birbirinize yaslanarak çıkabildiğiniz insanlar bulduğunuzda, ömür boyu sürebilecek ve güvenilir dostluklar edinmiş olacaksınız. Gireceğiniz zahmet kesinlikle buna değer!

28 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor. Üst düzeyde kişilerle görüşmeleriniz olacak ve fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Bugün tepkilerinizi dengelemek zorundasınız.

28 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizle çelişiyorsunuz. Bu, derin memnuniyetsizliğinizden ve sinirinizi birilerinden çıkarmak isteyen ruh halinizden de anlaşılıyor. Bazen yenilgileri de kabullenmeniz gerekir. Bu tecrübeyi gelecek için yararlı olarak görün ve bundan olumlu bir sonuç çıkarmaya çalışın. Sizi mutlu edecek uğraşlarla meşgul olun, aksi takdirde öfkenizden kurtulamaz ve başkalarını üzersiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer hayatınızda kendinizi gösterebilirsiniz. Yeni projeler gündeminize gelebilir. Ortak ve partnerle anlaşmakta güçlük çekebilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

28 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu gün kendinizi biraz huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Sevdiğinizle fikir tartışmaları yaşamamaya dikkat edin. İçinizdeki öfkeyi bastırmakta zorlanabilir, istemediğiniz kelimeleri sarf edebilirsiniz. İşinizle ilgili çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Kafanızın karışık olduğu bugün, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışın. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Küçükte olsa rahatsızlığınızı görmezlikten gelmeyin.

28 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 52" R
Ay
Oğlak
07° 49' 02"
Merkür
Koç
16° 28' 05"
Venüs
Koç
29° 24' 00"
Mars
Balık
28° 43' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 16"
Satürn
Balık
16° 27' 37"
Uranüs
Boğa
22° 16' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 07"
Lilith
Başak
23° 11' 37"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>