Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendi Geminin Kaptanısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün aşk konusunda iki seçeneğin olacak. Ya sonuna kadar devam edeceksin, ya da bırakıp gideceksin. Eğer hoşlandığın birisi varsa bugün bu konuya bir açıklık getirmen gerekebilir. Günün sonunda kendini daha iyi hissedeceksin.

Siz amirden ziyade iyi bir memur olursunuz. Emir vermek yerine her işi kendiniz yaparsınız. Çevrenizdekilere güvenmezsiniz. Kanunların dışına asla çıkmazsınız. Bu yüzden yaratıcılık isteyen işlerden uzak durmalısınız.

Çevrende gördüklerinden sahip olmak isteyebilirsin. Ancak parana dikkat etmen gerekecek. Sosyal statü için başkasında olandan almak yerine daha az para harcamayı yeni adet haline getirebilir ve insanların seni takip etmesini sağlayabilirsin.

Çok fazla karbonhidrat ve şeker, vücudunda ağır etkiler oluşturabilir. Yediklerine dikkat etmek ve daha fazla hareket etmek, bu zararlı etkilere sahip gıdaların etkisini azaltacak. Bol bol su tüketmek de sana iyi gelebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk konularında kafan biraz karışabilir bugün. Değişim rüzgarları kalbinin kırılmasına sebep olabilir. Ancak günü sevdiğin insanlar ve dostlarınla geçirirsen birçok konuda güzel destek alabileceksin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün sosyal anlamda iletişim kurma konusunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. . Sanki bir şey algınızı bozuyor. Akşam olunca içinizden tüm sorumluluklarınızı unutup dünyanın öbür ucuna gitmek geliyorsa şaşırmayın. Yarın durumları daha net bir şekilde göreceksiniz ama şüphesiz seni bekleyen maceralar var!

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi yolculuğunun kaptanı olduğunu gözler önüne sermek isteyeceksin. Elindeki fırsatları değerlendirmenin önemini daha iyi anladığın bir gündesin. Maddi anlamda kendini güçlü hissetmek için bazı riskler almaktan kaçınmıyorsun. Planın hazır. Ailenle önemli bir konuda fikir birliği sağlamak seni mutlu edecek.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma koşullarınız sizi zorluyor olsa da motivasyonunuzu zorluklara değil bunları aşmaya harcamalısınız. Bunun için seçilmiş olduğunuzu düşünerek kendinizi doldurmak yerine elde edeceklerinizi düşünmelisiniz. İşinize ve emeğinize sahip çıktığınızda sonuçlar sizi memnun edebilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata bakış açınızı yenileyen pek çok konu bugün sizi harekete geçirebilir. İyimser ve yaratıcı olduğunuz bu günlerde değişik konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Başkalarından öğrenecekleriniz yanında zihinsel açıdan sizi besleyen konular içinde yer alacaksınız. Deneyim kazanacağınız yabancılarla ilgili konular ve size sorumluluk getiren ilişkileri daha fazla önemsemeniz gerekiyor.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın kusurlu yönlenirine bir bakabilir, öz eleştiri yapabilirsiniz. Başkalarının söylemesindense kendiniz kendinizi çok daha verimli eleştirebiliyorsunuz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusallığını hobilerine aktarmak için harika bir gün. Yaratıcılığın oldukça yüksek. Bu hobilere yaratıcılık katarak kazandıracağın güzellik sana maddi olarak da geri dönebilir. O yüzden kendini bu konularda geri tutmaman gerekecek.

26 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir rutin, geçmişi geride bırakmanıza yardımcı olabilir. Unutmak ya da uzaklaşmak için çok çalıştığınız bir durum ya da bir kişi olabilir ve zihninizi meşgul edecek yeni bir günlük pratik bulmak, hayatınızdaki tüm sorunları temizlemek için iyi bir yöntemdir. Artık hayatınızda olmayan bir şeyden kalan boşluğun yasını tutuyor olabilirsiniz ama bu olumsuz geçmişin gitmesine izin vermek muhtemelen en iyisi. Zorlandığınız ilk anda konfor alanınıza koşmayın. Değişim, hayatın akışı içerisinde kaçamayacağınız bir durum ve ne kadar erken adapte olursanız o kadar iyi olur.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinize güveniniz epey yüksek, bunu sınırsızca kullanırsanız size pek fayda getirmeyecek. Sinirinizi en yakınınızdaki insanlardan çıkardığınızdan, çok değerli bağlantılarınız size verdikleri desteği geri çekebilir. Balıklama dalmayın, bir adım geri çekilin, sükunetinizi korumaya çalışın ve sağlığınızla ilgilenin, çünkü şu günlerde ortalamanın biraz altında.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Farkında olmasak bile hepimiz çevremizden çok fazla etkileniyoruz. Fikirler, davranışlar, yaşadığımız deneyimler, duyduklarımız, bunların hepsi bizi oluşturuyor. Ancak bu etkilere karşı farkındalık geliştirmek, bilinçli olmak gerekir. Eğer hayatın bir alanında özgüven eksikliğiniz varsa, bu alan sizin en hassas noktanız olabilir ve bu alandan alacağınız etkiler sizi yanlış yönlendirebilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili bir dileğiniz var. Bununla ilgili zorluklar yaşamanız mümkün. Bencil bir tutum göstermemeli, iddialı davranmaktan uzak durmalısınız. İşinizi hayatınızın merkezine oturtmaktan ve kendinizi mesleğinize adamaktan da vazgeçin! Yaşamın tek yönüyle ilgilenmek, kişiliğinizin de daralmasına neden olabilir. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir

26 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 12" R
Ay
Oğlak
06° 31' 40"
Merkür
Koç
16° 26' 29"
Venüs
Koç
29° 16' 49"
Mars
Balık
28° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 55"
Satürn
Balık
16° 27' 05"
Uranüs
Boğa
22° 16' 03"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 47"
Lilith
Başak
23° 10' 59"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>