Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Değişiklikler Yapıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşkta değişim seni bekliyor olabilir bugün. Kafanda ve kalbinde sonlandırdığın mevzuların yerine yeni şeylere odaklanmak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Aşk konusunda hayatında nasıl bir şey istediğine karar vermek isteyebilirsin bugün.

Çözümsüzlükler karşısında ortak davranışlardan yanasınız. Farklı bakışlar sizde huzursuzluk yaratıyor. Kararlılık içinde sürdürülen uzlaşmazlıklardan uzak durmak yararınıza olacak.

Bugün maddi konularda kontrolü elinden kaçırabilirsin. Ancak bazı şeyleri olması gerektiği gibi görmek kendini daha rahat hissetmeni sağlayacak. Sıkı sıkıya bağlandığın sorumluluklarının o kadar da önemli olmadığını fark edebilirsin.

Bugün fiziksel aktivitelerini arttırman sana daha iyi gelebilir. Hem esneme hareketleri hem de uzun yürüyüşler, kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. O yüzden bugün bir kenarda oturmamalı ve bol bol hareket etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve ilişkiler konusunda güzel gelişmeler seni bekliyor. Bir süredir gerçekleşmesini beklediğin bir değişim varsa bugün bunun haberini alabilirsin. Kendinive arkadaşlıklar konusunda daha iyi ifade edebileceğin keyifli bir gündesin.

25 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün endişelerinize bir veda öpücüğü verin ve hayatınızdan onları büyük bir profesyonellikle uzaklaştırın. İnsanlar tavsiyelerinizi dinledikçe ve sizi memnun etmek için geriye doğru eğildikçe, çabalarınız fazlasıyla karşılığını veriyor. Aşk hayatınızdaki bazı detayların hala düzeltilmesi gerekiyor olsa da, bir süreliğine uzaklaşmak güvenlidir. Bu kendinizi dönüştürme sürecinde aylar geçirdiniz ve biraz dinlenmeyi hak ediyorsunuz.

25 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ev işlerine verdiğin bir günde olabilirsin. Üzerindeki yorgunluğu sıcak bir bitki çayıyla atmak istiyorsun. Hayatında kalıcı değişiklikler yapmak adına hummalı çalışmalar içine girmiş olabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan eşinle evinizin bazı odalarını boyamak için renk seçebilirsin. Yüksek eğitim gören bir Akrep burcuysan eğitim hayatında bir yol ayrımında olabilirsin.

25 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı küçük ev/iş kazaları geçirmek sizi fiziksel olarak istediğiniz görüntü ve dinçlikten uzaklaştırabilir. Bunları daha önce yaşadıysanız bugün daha dikkatli olmanız gerektiğini bilerek hareket etmelisiniz. Öncelikleriniz ve ihtiyaçlarınızın farkına olun.

25 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bir dizi değişiklik gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Geniş düşünebileceğiniz olanakları kullanarak fırsatlara açık olmalısınız. Yurt dışı ilişkilerin size kazandıracağı güç ve yeni kişiler üzerinden yol alabilirsiniz. Aynı zamanda değişik konular, hayat felsefenizi etkileyecek eğitim temaları sizi bağlayabilir. Duygusal açıdan dışadönük olmaya çalışmalı, imkânları zorlamalısınız.

25 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fedakarlığı bir kenara bırakarak kendi isteklerinizi ve kişisel niyetlerinizi ön plana koymak ve karakteristik davranmak ilişkinize yeni soluk getirebilir.

25 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya duygusal, içe dönük enerjilerle başlaman olası. Bugün kendini fazla zorlamaman o yüzden iyi olabilir. Kendini ekstra hassas hissedebilirsin bugün. Kimsenin lafına alınmamak ve kendi işine bakmak daha iyi olacak.

25 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pratik yapmak mükemmelleştirir ve bugün bunu kanıtlıyorsunuz. Yakın zamanda diyet veya egzersiz rejimi veya eve bir bitki, evcil hayvan getirmek gibi yeni bir şeye başlamış olabilirsiniz. Her ne ise, muhtemelen tekrar ve özveri gerektiriyor ve günlük yapılması gereken basit işlere dikkat etmek kolay gibi görünse de sonuçları sizin için gerçekten ortaya çıkarmak zor olabilir. Rutin işlerden zevk almanın bir yolunu arayın, böylece düzenli olarak yapmak daha kolay hale gelebilir. Olayları kendiniz için keyifli bir hale getirmek için çaba harcamadıkça vazgeçme tehlikesi daima var olacak.

25 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, bazılarının kıskançlık duygularına maruz kalmanıza neden olabilir. Kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Güven duygunuz mükemmel.

25 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor ve bunun getirdiği stresin bedelini sağlığınızla ödeyebilirsiniz. Talihsizliğinizi telafi etmek için kendinizi çok zorluyor ve yıpratıyorsunuz. Bunun her zaman mümkün olmayabileceğini kabul edin, rahatlayın ve her şey yolunda gitmese bile kendinize iyi davranın.

25 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeme gelebilir. Aşk, çocuk konularında kalıcı kararlar alabilirsiniz. Sevgilinizle beraber seyahat edebilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimiyle ilgilenebilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

25 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde sevgilinizi çok eleştiriyorsunuz. Ona karşı içinizde sürekli beslediğiniz gizli bir güvensizlik var. Sudan sebeplerle onu suçlamak yerine, güvensizliğinizin nedenini dile getirin. İş yoğunluğunuzun artması yüzünden strese girebilirsiniz. Kararlarınızı alırken duygularınıza değil mantığınızla onay vermeniz sizin açınızdan daha iyi olacak. Hobilerinize yaptığınız harcamalar fazla göze batmaya başladı! Gözlerinizi kontrol ettirin. Çektiğiniz başağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir.

25 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 07' 54" R
Ay
Balık
19° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 50' 50"
Venüs
Boğa
05° 42' 20"
Mars
Koç
02° 40' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 02"
Satürn
Balık
16° 54' 15"
Uranüs
Boğa
22° 33' 59"
Neptün
Balık
29° 01' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 21"
Lilith
Başak
23° 45' 41"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>